Fulgusorii de nov.dec 2009 (*82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna seara! M-am auzit strigata la catalog si m-am gandit sa nu-mi puneti absenta nemotivata.

Din pacate spatele ma doare rau, in continuare. Medicul de familie mi-a dat datele de contact ale unui cabinet de fizioterapie- nu am reusit inca sa sun sa fac o programare, insa va trebui in curand. Sincer am crezut ca ma va lasa de la sine daca ma protejez, dar cum sa o fac cand trebuie sa o schimb si sa o ridic pe Sophia de nenumarate ori pe zi, cand trebuie sa ma ocup si de Diana zilnic ?... Andrei ma ajuta, dar sunt lucruri pe care el nu le poate face pentru fete.

In afara de copii, principala mea preocupare zilele astea e legata de dieta. Ma concetrez pe ea si am de gand sa o tin foarte strict barem pana incep serviciul, in speranta ca dupa aia o sa fie deja rutina. Studiez atat internetul cat si cartile pe care le-am cumparat de-a lungul timpului despre diverse diete, despre suplimente si vitamine. Exercitii inca nu pot face (din cauza durerilor de spate), dar caut ceva "soft" pentru cand o sa ma pot apleca cat de cat.

Legat de mancare, nu am mai pregatit nimic nou nici pentru Sophia. Singura chestie legata de bucatareala pe care o am in plan e ca am facut aprovizionarea si zilele astea am de gand sa pun la murat un borcan cu conopida, unul cu ardei gras rosu, si un altul cu varza foi. Ar fi prima data cand pun conopida si ardei gras - sunt foarte curioasa daca imi reusesc.

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Revin ca uitasem sa va spun: acum doua seri am descoperit gandacei de faina in dulapul in care tin faina, malaiul si pastele fainoase. A trebuit sa strang din dinti, sa ignor cat pot durerea de spate (m-au ajutat cateva pauze, la orizontala), sa curat rafturile din bucatarie si sa arunc tot ce era pachet deschis in zona contaminata. Si ma mai mir ca nu-mi trece durerea...

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata, haideti ca acum va fac eu cinste cu o bunaaaaa....bunaaaaaaaa

Lady...cu soacra e durere...nu ne-am inteles niciodata, dar ne evitam...acum cu copilul..am nevoie de ea...si cu chiu cu vai vine...il iubeste pe Flavius, nu ma indoiesc de asta, dar tare ii place sa ma mai enerveze...si reciproc de altfel!
Si Flavius nu, nu e primul nepot...primul e Darius, al doilea e Flavius!

LauraB sanatate multa....ar fi super bine sa reusesti sa faci programare, te-ar ajuta mult mai mult decat sa treaca de la sine!
aaa...ia zi-mi si mie dieta..ca vreau si eu

Gabitza aratif bine... nu stiu cum ai vrea tu sa arati..pe bune!!! Cat despre mama ta, care e la voi sa va ajute!!! abia astept sa o aduc pe mami a mea sa stea cu noi.

Una peste alta, maine mergem la C de Arges, stam pana luni si ne intoarcem cu mami ...abia astept!
Plus ca saptamana viitoare implinesc 30 de ani...si sambata seara petrec la mama mea acasa...e o zi imp...schimb prefixul!

Va pup acum, plec la servici!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

camy..si nu ar fi mai bine pentru Flav sa o lasi mai moale cu soacra-ta?..sa fii diplomata..zici ca ea...faci ca tine..la urma urmei ce aveti de impartit?probabil..sigur sunteti doua firi vulcanice..dar Flav va creste si nu e bine sa observe ca mama se uita la bunica si viceversa ca Sageata Albastra la Marfar...
legat de primul nepot, scuze..stii tu ce am vrut sa spun!

LML Maya Paula de Rgagapie!!!
LML Matei Ioan de Danaflor!!!

....sa fiti sanatosi..sa cresteti mari si frumosi
FETEvoi va mai amintiti de luciaandreaoare ce o mai fi cu ea...

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata ma bag si eu la am nnevoie.
nu stiu ce se intampla ce de o saptamana ary se trezeste si de 2 ori pe noapte ea care nu se trezea niciodataii dau bibi dar nu mananca cine stie ci mai mult infrunteste laptele chitaie, urla, darma patutu si dupa vreo ora adoarme nu imi dau seama ce are. seara ii dau cate un ml de nurofen ca se lupta cu niste dinti.
ladyvad ca ai chef de glume popik mare pentru becca si u
camy si eu cu soacramea am fost la fel de la inceput nu ne am agreat si acu ne agreem si mai putin, pop flavius si distractie placuta la C.Arges sa vi incarcata cu energie pozitiva mai ales ca vi cu mami
laura sanatate multa si nu ami face atata efort ca nu o sa iti treaca durerea in vecii poop zanele mici si pe u
gabitzabv ca ai reusit sa ai timp si pentru tine asta este ff bine ca sunt cam rare momnetele. poop gemenosi dulce dulce
restul fetelor poop dulce

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata fetele,
Camy multumim de cafea! F Buna! Ce frumos ca vine mami tau,macar esti linistita pt Flavius! Sa nu uitam ca si noi avem baieti si v-om fi candva soc(rele)!
Laura: imi pare rau sa aud ca nu-ti mai trece cu spatele...ai mai incercat pana una alta cu comprese/ perne calde? sau ceva ca un corset?
Lady: cumii merge lipishtocului la capitolul mancarimi? AM vazut pozitele cu ea pe FB...ma apuca pe mine mancarimea numai cand le vad...saracuta...sper sa-i treaca cat mai repede!
Noi am fost ieri...absenti nemotivati...am profitat de ziua frumoasa la maxim si am fost aproape tot timpul plecati pe-afara.
Cat despre croit...Nu am invatat niciodata la vreun curs, am facut numai cu mama mea de cand ma stiu...am inceput cu hainele la papusi...si am ajuns sa fac si hainute la papusica mea...Am masina de cusut, defapt chiar doua, ca una e mai noua, dar...tot de aia veche mi-e mai drag...Materiale ajung sa cumpar din orasele mai mari aici, numai ca trebuie sa ma duc special pt asta. Noi in Romania venim rar, max o data la 2 ani...si atunci se umple masina cu...aparatura foto a sotului..

harnici la de 40 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele imi dati si mie adresele voastre dupa facebook?? pls

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

pe toate Buna dimineata! Camy e nasol rau cu o soacra asa.Asa a fost si a mea la inceput,dra vad ca s-a dat pe brazda.Nu i-a mers cu mine,am noroc ca nici Mugur nu e mamos si nu prea are treaba cu ea(desi nu e bine nici asa,dar asta tot din vina ei se datoreaza)si cred ca a inteles ca daca nu se da pe brazda nu vede nici un nepot.Si e ca un mielusel acum,chiar ma ajta.Am ajuns sa ne intelegem chiar foarte bine de cand s-a nascut David.Vorba lui Lady,pana la urma trebuie sa ajungeti la o intelgere ca sa-i fie bine in primul rand lui Flavius.Stati de vorba,spuneti ce nu va convine una alteia si gasiti solutia.
Getik,pentru facebook-Madalina Tudor.
Vape toate.Si hadeti fiti mai harnice pe forum ,gata ca sa terminat vacanta.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput