Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (196)
Raspunsuri - Pagina 13
Biribu spune:
MAI3 CU MULT DRAG SA-TI TRAIASCA FECIORUL SI SA FIE SANATOS, SI UN DRAM DE NOROC SA-I DEA DOMNUL!
JJ razant asa: clar nu te apuci sa copiezi alte letters de pe net, dar au templates si iti spune cum trebe structurat, cam ce sa contina, de astea. apoi bagi mata citeva date personale (dar nu foarte personale
sa zic asa), merg proiecte de viitor, unde te vezi in 5-10 ani, ce aspiri in cariera ta etc. merge si un motto bine ales in loc de introducere, dar vezi sa fie scurt asa de o propozitie, ca se plictiseste lumea daca e prea stufos. hai ca nu e greu, nici nu tre sa fie prea lung. dacA vrei baga un pm c textul si ma dau cu parerea 
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi S a nascut bb Bogdan Filip,3700g si 53cm.a facut baita si acum nani pui.e baby in miniatura ![]() ----- Mami de roza + 38 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Felicitari! Sa va traiasca cele 2 comori, sa va bucurati de ei!

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
moni_or spune:
Salutare!
Eu am fost tare necajita ieri, dimineata cand s-a trezit Luca a vomat de 2 ori, era ca o leguma, i-am luat temperatura, avea 39.4, i-am pus un novocalmin si si dupa novocalmin si baita racoritoare avea 40.1, diaree
Asa ca fuga cu el la urgente, singura, pentru ca sotul si el numai pe wc sta si cu febra (el de vineri, probabil de la el a luat Luca). Mama a ramas cu Alex. La urgente i-a scazut febra cu antitermice intravenoase, i-a facut analizele si din fericire nu ne-a internat, ne-a prescris medicamentatie. Ieri Luca cred ca a facut kk de vreo 15 ori, cum baga ceva in gura, apa sau ceva covrigei uscati cum facea. Spre seara insa i-a revenit buna dispozitie, febra nu a mai facut, a dormit mama cu el, eu cu Alex in alta camera ca sa nu ia, a dormit bine noaptea si azi dimineata e super bine dispus, doar ca persista diareea. Dragul de el, cand l-am vazut ieri la urgente cat era de lesinat imi venea sa mor acolo. Nu stiu ce sa ma fac, sapt. asta clar il duc si pe el la homeopat sa-i dea ceva pt. imunitate ca nu se mai poate, de azi primavara tot numai dintr-o boala in alta o tinem, eu incep deja sa cred ce zice Jacques Salome cu somatizarea starilor de spirit, ca parca toate baiurile astea ale lui Luca sunt de cand e Alex.
Voiam sa va intreb, daca stiti cumva:Sumetrolimul distruge flora intestinala?Trebuie sa-i dau si Biotics?Dupa mintea mea n-ar trebui, ca daca se prescrie in enterocolite ma gandesc ca nu distruge si mai tare flora.
Si Luca are o memorie vizuala foarte buna, el oricum va spuneam ca e obsedat de publicitate, nici acum nu se uita la desene sau la altceva, numai la publicitate. Si recunoaste toate siglele si afisele publicitare de pe strada si mi se tot arata,cel mai mult ii plac alea la retele de telefonie, la Calgon si la sampon Johnson's. Si e fascinat si el de cifre, le stie pe toate, mereu face un puzzle cu cifre pe care i l-am luat mai demult, mai avem ceva cuburi de constructie cu cifre pe ele si toata ziua se joaca cu ele, iar acum si-a descoperit pasiunea pt. telefonul ala de la Fisher Price cu cifre si numere, tot butoneaza pe el.
ATB, pupam baietii, sa mai pui poze si sa mai dai pe la noi mai des! I-a iesit deja vreun dintisor lui Denis?
Eu pe cat ma tot laudam incoace si incolo ca doarme bine Alex noaptea, s-a gandit el sa nu mai am motiv de lauda, se trezeste acum intre 4 si 8 ori, cred ca incep sa-l deranjeze dintii, ca toata ziua e cu pumnul in gura si baleste la greu. Si de supt suge mai prost, se tot frichineste la san, se incovriga, nu stiu ce are, i-or fi revenit colicile, ca scapasem de ele la 2.5 luni
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
baby_r7 spune:

Maitreyi, felicitari!!! sa-ti traiasca micul micul Bogdan, sa fie sanatos, sa doarma cat mai mult si sa pape mult laptic........ca sa creasca mare
! Iar tie refacere rapida!

Am vazut ca nu mi-a raspuns nimeni la intrebare si mai intreb odata...poate totusi sunt mamici si prin zona Colentina din Bucuresti...
am gasit loc la gradinita pentru nepotica mea si vroiam sa stiu daca mai are cineva copii la gradinita asta.
Am revenit cu mai multe detalii:
este Gradinita nr. 276 din Str. Corabia Nr. 57-59..gradinita de stat dar curata si cu un personal bun.cel putin la prima vedere..
singurele probleme ar fi numarul mare de copii in fiecare grupa...30 la o educatoare si 2 ingrijitoare si nu sunt sigura de mancarea pe care le-o pregateste.
se pregateste acolo, au bucatarie, dar nu m-a incantat meniul si nici nu stiu daca stau dupa copii sa manance, sau daca mananca putin spun ca a mancat bine...
Sper sa ma puteti ajuta.Va
pe toate!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
turturica spune:
maitreyi, multe felicitari pentru Bogdan Filip, refacere rapid, mult laptic si nopti linistite. Imi place numele ales.
moni, imi pare rau s-aud ca iar ati avut probleme, bietul Luca. Eu nu stiu sa te sfatuiesc cu medicamentele, noi n-am prea luat homeopate, aici nu e asa de populara homeopatia cum e in romania, nu stiu de ce.
atb, bine ai revenit si acomodare usoara la gradinita, ce frumos povestesti de baietii tai. Si Mara e o slabatura, avea doar 11.5 kile la controlul de 2 ani, dar de mincat maninca, asa ca n-am ce sa fac, asta e stilul ei. Incerc sa bag mai multi carbohidrati in ea, noroc ca ii plac pastele integrale, ii mai dau cam o data la doua zile avocado, il maninca cu mare placere, dar tot nu se pune cine stie ce pe ea. Asta e, nu ma stresez, ca asa ii e metabolismul.
biri, foarte fain de ce povestesti tu la gradinita voastra. Io-s sigura ca la gradinita noastra nu se fac chestii din astea asa avansate, adica mai mult le cinta, ii lasa sa se joace impreuna cu jucariile si merg pe-afara pe la locurile de joaca. Eu n-am observat cine stie ce chestii educationale, desi ce-i drept mai nou Mara a prins o gramada de cintecele in germana si le cinta toata ziulica. Eu recunosc ca nu prea stiu cum sa o stimulez, ii dau creioanele in brate si o las sa coloreze, dar se plictiseste repede si vrea sa ii desenez eu, iar eu sint varza la desen, asa ca ma fofilez si incerc altele. Cel mai mult ii place si ei (si mie, recunosc) sa stam si sa ii citesc povesti. Am tone de carti de povesti, unele in romana, altele in engleza, altele in germana si le rasfoim toata ziulica. Dar ma gindesc ca probabil treaba asta nu e de ajuns, insa eu nu am energie la ora actuala pentru chestii educative, ma mustra constiinta, insa nu ma pot mobiliza sa fac chestii mai constructive cu ea.
ana, bafta cu interviul, adica cu rezultatul interviului, sper sa reusesti sa te angajezi cit de curind, imi inchipui ca e frustrant sa stai acasa.
Mami de Mara (19.08.2008)
estrella80 spune:
Buna, fetele!!
Mai3 felicitari pentru baietel!!Sa va traiasca, si fie sanatos si sa ii dea Dumnezeu mult noroc in viata!
Cat despre discutiile referitoare la sistemele de invatamant, in special cel prescolar, recunosc ca nu ma pricep mai deloc si nici nu prea sunt citita. Dar sper sa imi ramana in cap informatiile furnizate de voi. 
Dar si eu cred ca educatia si competenta trebuie sa fie sistematizate!!
Moni_or imi pare rau sa aud asa ceva. Nu stiu sa iti raspund la intrebarea cu Sumetrolimul... pt deshidratare ti-as recomanda Hyadrasec-ul si pt burtica, sa il stranga exista la Hipp un suc de morcov si orez foarte bun. Plus alimentatia pe masura.
Va doresc o zi cat mai buna! 
mcoca spune:
Cu jocurile, la Maya ii place mult sa deseneze si sa faca colaje. Am gramezi de carti de colage (si nu de oricare, si numai cu colage bine definite, ca asa sa puna un peste intr-o balta nu o intereseaza). Nu ii plac povestile insa. II place sa ii cant. Are cante preferate si cere sa i le cant, si ea canta cu mine :). In rest ce cifre, ce litere, viatza boema. Incerc sa urmez activitatile din caiet si cam asta.
Vicky si Printzesone
Biribu spune:
pup gasca, vad ca suntem pe pagina doi, aide mei 
revin
Mami de doi
mici
turturica spune:
vicky, adica ce fel de colaje faceti voi? Ce-s astea? Si ce activitati sint dom'le in caietul de activitati? Hai ca chiar incep sa ma simt mama denaturata. Da aici niste exemple.
In rest eu nu mai pot, sint o balena, as naste si n-as naste. Nu-s pregatita deloc, dar nici nu mai rezist, luni ma duc la doctor si daca nu-mi da certificat medical sa reduc programul de la servici, ma supar rau de tot. Il iau si pe barbatu-meu drept aliat, sa confirme ca nu se mai poate ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
Biribu spune:
aoleu Turtu da' tu cit mai ai?? ca n-ai si tu un ticker sa stie omul ![]()
apropo de activitati vreau sa zic ca eu nu le consider educative
ca as muri eu de plictiseala la gindul asta. dar cu joaca ajungi in multe locuri.
Sa va zic ce mai facem noi si imi face mare placere si nu ma plictisesc nici eu
: sarim shotronul si asa repetam cifrele; curse de masini cind le tot repet la dreapta/la stinga; facem cookies impreuna, modelam la coca aia cu diferite forme - se face usor daca vreti va scriu si reteta- si apoi le coacem, delir total cind isi maninca propriile creatii, le mai si ungem pe deasupra cu crema/glazura colorata, mai repetam culorile/formele si tot asa...
Facem playdough si il coloram cu colorant alimentar, fiecare isi alege culorile.
Alta chestie de mare succes si folositoare pe deasupra - confectionam singuri toate felicitarile (pt famelie/teacheri/amici). E tare fain si evident sunt unicate ![]()
deastea, ca sa nu se mai simta Turtu denaturata...
Mami de doi
mici

roza +
38 s