Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Moni, nu stiu ce enteroviroze "plutesc" prin aer dar multa lume sufera de diaree in zilele astea inclusiv sotul meu si fratele lui. Eu am avut o tentativa dar am scapat cu bine. In seara asta Denis mi-a facut febra 39 asa din senin, pana acum am tot stat cu el la pielicica goala si cu prosopel umed de i-am scazut-o pana la 37,7, sper sa-i mai scada. Chiar nu stiu de la ce, sa fie oare de la dinti? Unii doctori de la noi sustin sus si tare ca iesitul dintilor nu provoaca febra, acum nu mai stii ce sa crezi. De iesit dintisori inca nu i-au iesit si nici nu vad sa-i fe gingiile umflate.
Sanatate multa baietilor tai, inclusiv sotului! Uneori sotii astia au nevoie de mai multa atentie decat copiii cand sunt bolnavi.

Turtu, . Mara e fotomodel in devenire, ea isi permite sa aibe asa greutate, dar lui Nick, ca baiat, ii sade cam rau la categoria "musca". Din ce-am observat pana acuma, el e cel mai pirpiriu din grupa lui de la cresa.

Uitasem sa va mai spun ca unul din jocurile preferate ale lui Nicholas e "creionul fermecat", acela cu planse care au diferite imagini pe fata, iar pe dos sunt fragmente din imaginile respective, dar in cate 3 variante din care numai una e corecta, si cand alege varianta corecta punand creionul pe un punct negru atasat imaginii, creionul respectiv bipaie. Nick deja stie pe de rost variantele corecte, nu mai sta sa se uite pe fata, pune direct creionul pe ele ca-i place cum suna.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Revin ca am vrut sa-i spun lui Moni: eu personal i-as da iaurt. biotics daca nu vrea iaurtul, e ok sa-i dai cu tot sumetrolimul. dar eu n-as da sumetrolim pt ca e un dezinfectant intestinal care actioneaza pe bacterii, iar cedescrii tu acolo e o viroza - enterocolita- dovada ca a si trecut asa repede plus ca are si sotul tau.
cu imunitatea am sa-ti scriu un pic mai in colo daca vrei parerea mea
pup si sanatate maxima

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Biri ce frumos povestesti tu acolo de activitatile ce le faceti impreuna! De-abia astept sa mai creasca si Denis putin sa ne putem juca toti 3, momentan suntem la momentele in care daca ma joc cu Nick urla Denis ca-i trebuie mereu atentie, nu e destul doar sa ne vada pe langa el ci trebuie sa-l si bagam in seama, iar daca ma ocup prea mult de Denis se supara Nicholas si devine nervos si frustrat, se tranteste pe jos, sau tranteste jucariile. Ca la balamuc la mine acasa. Noroc ca diminetile e mai liniste pana e Nick la cresa dar pana e el acolo sunt tot cu stomacul strans fiindca stiu ca-l duc plangand si mi-e ca in mintea lui constientizeaza ca eu raman acasa cu Denis si pe el il duc intre straini. Uf, sper sa se obisnuiasca cat mai repede cu cresa ca ma doare inima sa-l vad plangand in fiecare dimineata. Doamnele de-acolo zic ca nu plange decat la inceput si apoi se linisteste, numai ca ma striga mereu si se face ca vorbeste cu mine la telefon si ma cheama sa merg dupa el.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Adriana offf, crede=ma ca stiu cum e Cu cresa nu stiu ce sa spun, cind eram in situatia ta si a mea mergea tot asa diminetile si ii spuneam ca ea merge sa se joace cu copiii si era incintata; apoi eu de la 11 luni l-am dus si pe Tony la gradi de 3 ori pe saptamina diminetile, si Anna stia ca merge si el acolo nu numai ea, deci nu ramine el cu mami. spune-i si tu ca merge si Denis la clasa lui, poate tine figura. de obisnuit se va obisnui, conteaza insa mult cit de ocupati ii tine pe copii, sa faca ceva ce sa le capteze interesul, nu sa stea sa astepte doar clipa plecarii. cit despre acasa, trebuie sa faci cumva sa-l incluzi si pe bb in activitatile voastre, ex daca desenati da-i si lui sa suga la un creion si sa mototoleasca o pagina acolo, etc. de-acum tot asa va fi pina se vor juca amindoi, vine repede si clipa aia, ai sa vezi

Mami de doi mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata

Acum am citit ca ai nascut FELICITARI MAI3!!! Sa ai un bebe sanatos, ca cresca mare si sanatos!!!
Sunt in criza de timp ,am multe de facut , mai scriu eu cand mai pot.
Va multumesc pentru urarile de bine si sanatate pentru tatal meu, asa sa dea Dumnezeu.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Neatza!

Citat:
citat din mesajul lui Biribu

apropo de activitati vreau sa zic ca eu nu le consider educative ca as muri eu de plictiseala la gindul asta. dar cu joaca ajungi in multe locuri.

Mami de doi mici

asa mai merge Biri!! m-ai speriat....

Deci...ieri la cresa Matei a fost total aerian... ma intreba ceva de "iici" adica servici, i-am zis ca merg la servici, cu tati...
Cand m-am dus dupa el avea o privire pierduta si goala...acu, vorba lu tat'su sigur a vrut sa ma sperie Ca dupa cateva minute si-a revenit si ma intrebat de tati...
Na plans.
Azi, i-am dat pampersul intr-o mana, paturica preferata in alta mana, "tuta" noua in gurita, si sa dus sa-i duca pampi la doamna, inainte de asta, si-a luat un servetel umed din dulap. Na plans, insa sa intors dupa mine, o auzisem pe doamna ca la chemat inapoi, eu eram in birou la asistenta sefa sa platesc taxa. Na plans.
Doamne ajuta!
Pare destul de intelegator sa vedem maine cum va fi.
Intre timp eu am mai depus 3 CV-uri si sa vedem...acu din 4 unul tot e pentru mine! Nu se poate altfel!

Pana una alta azi am zi de facut pasta de ardei pentru iarna la borcan. Am pus si de o painica la dospit...si e tare liniste in casa...

Va doresc toate cele bune tuturor!

blog
proud

"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am uitat sa va spun ca Matei cam de 2 saptamani are o explozie de cuvinte noi, a inceput sa lege propozitii, sa puna intrebari, sa raspunda, sa ceara tot felul de chestii, sa se intrebe unde-i cutare sau cutare lucru, si mai ales daca este intrebat sa raspunda cu "nu stiu" gesticuland din umeri.
Nu vorbeste corect, mai degraba o pasareasca dar incet incet ma bucur ca vrea sa se faca inteles. Acum Stefan este tare incantat si il pune sa zica diverse cuvinte pe care Matei le repeta cu placere.

blog
proud

"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Biri, am sa incerc si asa cum spui tu, desi nu stiu daca tine figura mai ales ca-l vede dormind cand pleaca. De jucat impreuna ne jucam cat putem, adica exact asa cum zici tu, cand coloram si el e pe langa noi si mototoleste tot ce apuca, acuma creioane nu-i dau sa suga fiindca nu isi controleaza bine inca miscarile si mi-e frica sa nu fca vreo miscare brusca cu varful creionului drept in ochi. Sta si el pe langa noi, il pun in scoica langa noi sa vada ce facem dar se plictiseste repede, deocamdata eu sunt jucaria lui preferata, daca mi-as pune capul in poalele lui toata ziua ar fi cel mai fericit, asa de mult ii place sa ma traga de par, sa-mi dea palmute, sa ma caute de dinti, sa ma suga de barba...
Azi Nicholas n-a mai plans asa de mult, doar pana a intrat, apoi n-am mai auzit nimic. Azi i-am dat sa-si duca o poza cu toata familia, poate functioneaza tactica asta, desi inca sunt in dubii daca fac bine ce fac, adica ma gandesc ca totusi ar trebui sa-l invat ca cresa e cresa si e separat de casa, sa nu-i mai duc diferite chestii de acasa, sa se obisnuiasca fara ele. Oricum, ii duc paturica lui preferata fiindca fara ea nu vrea sa doarma nici acasa, pana ieri i-am dus un telefon de jucarie cica sa ma sune cand ii e dor de mine, azi i-am dat poza. Doamnele nu zic inca nimic dar ma gandesc eu ca e mai bine sa-l dezvat incetul cu incetul, asta sa fie doar acum la inceput pana se obisnuie.te. Am vazut ca si alti copii vin cu jucariile preferate de acasa.
As fi vrut sa-mi semene din punct de vedere al acomodarii la noile situatii si locatii dar se pare ca seamana cu tac-su. Imi povesteste soacra ca el a plans zi de zi cand a mers atat la cresa cat si la gradinita. Sper sa nu patesc si eu asa.

Mergi la inceput

Ana, si voi cu paturica preferata? Si de asemenea si noi cu "biba". Felicitari pt Mateiutul cel cuminte si vorbicios, tinem pumnii sa nu planga deloc nici in zilele care urmeaza. Adevarul e ca noi suferim mai mult decat ei in momentele alea. La voi cat e taxa? la noi 6 lei/zi.
Bafta cu CV-urile, sa te sune cat mai multi, sa-ti gasesti un job asa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ana bafta! Sa gasesti ce iti doresti!

Mergi la inceput