Vine toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Felicitari Mai3 multa sanatate puiutului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mai3 felicitari refacere rapida si laptic din belsug.
Mona asta asa e sunt doi intr-o relatie si de cele mai multe ori vina e impartita si tot amandoi trebuie sa vrea sa imbunatateasca lucrurile.
Noi stam pe acasa ca afara e recisor bine, acuma cel putin dim si seara deja simti nevoia de geaca mai grosutza.
Si surprise, surprise am racit toate trei. Tati inca e ok, om vedea daca chiar a scapat sau nu.
S-a racit asa cam deodata, tre sa ma apuc sa triez sa scot hainele mai groase de acuma.
Na eu-s prin zona, va uram o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bine ai venit bebe Bogdan

Mai3, felicitari!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Felicitari May3 si multa sanatate tie si puiutului mic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ankalaura ms de raspuns!
Miss JJ sanatate la cele 3 gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mai3 felicitari!!!! bine ai venit pe lume Bogdan!

JJ si noi am racit. Stefi e ragusit, eu cu Matei avem nasurile infundate si stranutam. Asa am patit si anul trecut fix cand am inceput gradi. Asta e Trece.Sanatate !

anka mersi.

Noi maine mergem la cresa.

blog
proud

"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente,
iar mintile reduse ii discuta pe altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Maitreyi, felicitari!!! sa-ti traiasca micul printisor, sa fie sanatos, necolicios si papacios! Iar tie refacere rapida!
Salutare pepenime! Ne-a fost tare dor de voi, dar am fost tare ocupati, in august am fost in vacanta la mare, si n-am mai apucat sa intru o vreme. Dar de saptamana asta de cand a mers Nick la cresa am avut si eu timp sa citesc ce-ati mai scris in ultimul timp.
Raportam si noi prima saptamana la cresa: in prima zi a fost curios pana a ajuns acolo dar cand a vazut ca-l las acolo si plec a inceput scandalul, saracutul cand l-am scos era infierbantat si avea ochii rosii. Apoi in restul zileleor n-a mai plans asa de mult, doar cand il duceam. Doamnele zic ca progreseaza de la o zi la alta, nu mai plange asa de mult, mananca si doarme tot mai bine, sper sa se obisnuiasaca cat de repede, ca ma doare sufletul cand ma gandesc cum plange dimineata cand il duc, zici ca e iadul de pe lume.
Vad ca vorbeati de sistemele educationale. Eu sunt tare curioasa cat se straduiesc doamnele de la cresa sa-i invete pe copiii astia de 2 ani, mai ales ca acum la inceput sunt toti plangaciosi si nu prea cred ca au cu cine se intelege. Si e nasol ca ele sunt putine, vreo 4 persoane la 24-25 de copii, eu una chiar nu stiu cum se descurca. Nu-mi sta in cap decat cum sa fac rost de o "camera ascunsa", sa vad si eu cat se ocupa de copii, ca multa lume a laudat cresa asta, e de stat dar cica e f buna. Tare-as vrea sa fie implementat si la noi sistemul monitorizat dar se pare ca mai e cale lunga pana acolo. Ce sa va mai zic de noi? Nicholas inca sta destul de slabut la capitolul vocabular, dar e atras de cifre si litere, le invata singur de pe DVD-urile cumparate impreuna cu revista Superbebe, eu nu l-am indrumat sub nici o forma, el e cel care imi cere DVD-urile sa le vada si repeta ce vede acolo, iar daca am vazut ca-i plac asa de mult i-am cumparat magneti cu alfabetul si cifrele, si se joaca cu ele pe frigider sau masina de spalat, face trenulete si le zice pe cele pe care le recunoaste. Dar in schimb inca nu recunoaste culorile, le incurca, cu toate ca i-am cumparat acuarele, creioane si carioci si desenam, coloram zilnic. Acuma na, el invata ce-l atrage mai mult, nu-i pot eu impune ordinea, daca el e mai atras de cifre si litere decat culori asta este, va invata el si restul lucrurilor odata si-odata. Si am vazut ca are o memorie vizuala tare buna, il captiveaza reclamele atat cele de la Tv cat si cele din reviste, panouri publicitare, vede o reclama la TV de exemplu la sana de napolact si el merge la frigider si-mi arata toate produsele de napolact ce le avem noi in frigider chiar daca nu avem sana. La fel cu dove, nivea, recunoaste siglele si chiar daca nu am produsul respectiv el merge la sertar si-mi scoate toate produsele din gama respectiva. Ce mai recunoaste e sigla Cora, o vede peste tot prin oras, pe troleibuze, tramvaie si striga mereu "Co-a". Tot coa zice si la cola, fie ca e coca-cola sau pepsi. Si coa e de asemenea skoda. Recunoaste siglele masinilor Dacia, BMW, Chevrolet si skoda, ca alea le avem in familie, si stie ca aia e " a tati" sau "a Coco"(unchiul lui) sau "a u-ii" (buni). Oricum sunt sigura ca de-acum va invata mai repede mult mai multe lucruri pentru ca ii va vedea pe ceilalti copii, de la mine invata tare greu. Nu va zic ca de vreo 5 luni incerc sa-l invat sa-si zica numele si nu vrea si pace, daca-l intrebi cum il cheama zice "tu". Abia de cateva zile a inceput sa zica "ico".
In rest e la fel de slabut, tot oscileaza acolo la 11kg +/- 200g, 85cm. Dar nu sta locului o clipa. Cu fratiorul se intelege bine, il mai cafteste cand nu sunt intre ei dar Denis e invatat, se bucura tare mult cand ii e prin preajma.
Denis acum la 6 luni are cat avea Nick la un an, adica 8,500 kg si 68 cm.
Mno, m-am apucat sa scriu mesajul azi-dimineata si abia acum reusesc sa-l trimit.
Pup toata pepenimea , acomodare usoara tuturor la crese, gradinite, scoli, facultati, noi locuri de munca si noi locatii cand or fi sa fie.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Atb park l-ai descris pe Filip, nu degeaba sunt nascuti in aceeasi zi. Are si el o pata pusa pe brosuri cu reclame si recunoaste marcile. Mai nou recunoaste si marcile de masini.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI MAI3,BINE AI VENIT PE LUME BOGDAN FILIP, SA FITI FERICITI SI IMPLINITI.mUUULT LAPTIC SI FARA NOPTI NEDORMITE!!!

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Bujo, si eu am observat multe asemanari intre Filip si Nick, din ceea ce scrii tu despre el.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput