Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
miria, ladyD in primul rand nu e voie sa se faca reclama la nici.o marca de lp, cel putin in uniunea europeana e interzis
de exemplu eu in pagina de la nutriben nici macar nu pot sa vad produsul lp nr 1, decat cel de la 6 luni in sus, la lp pt nou nascuti au access doar medicii, si in pagina milupa la fel cred, nu m.am uitat
miria tu spui ca pe cutia ta de aptamil scrie al sau si altele? aici nu scrie asa ceva , nici macar nu au voie sa scrie si altele, trebuie sa detalieze exact ce inseamna altele alea
asta ca idee ca oricum nu cred nimic din articolele alea...asa cum nu cred nici ce s.a spus la tv in belgia sau nu stiu unde ca se recomanda alaptarea doar pana la 4 luni
oana bafta! sa veniti inapoi linistiti cu inimioarele la locul lor
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
sanzi spune:
Neata!
NibiNiki, poti intra cu bebe in biserica si nebotezat. Doar nu se impartaseste, dar in rest, eu stiu ca persoanele nebotezate pot veni la biserica.
Oana, tinem pumnii, sa vii cu vesti bune!
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
elba spune:
Buna dimineatza!
Multumesc frumos pentru raspuns!
Filip nu a facut febra si nici nu tuseste.I-am curatat nasucul si e mai bine.Sper sa-i treaca repede si sa fim sanatosi.
ma duc sa citesc ce s-a mai scris.
mamica lui Filip(30.04.2010)
oanaiacovita spune:
Ia sa vedem primul iepuras care face asa
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
carmickey spune:
buna dimineata,
beau si eu cafeaua in fata calc.ma simt asa bineeeee!!!!
fetita mea nu a dormit deloc aseara...din doua in doua ore a plans...mai vad aici mamici care au asemenea probleme,cred ca sunt dintisori si la noi,cu toate ca nu da semne de gingie umflata,etc...
ma duc la ea...plange mult nu stiu ce sa mai fac....:( sunt tare trista cand plange...
o zi buna
mama de adelina (16.04.2010)
http://bebelina.sunphoto.ro
dayanara spune:
oana l.am vazut, am pus si eu linkul mai demult, dar nu stiu daca aici sau pe facebook...
oricum ei au ritmul in sange, poate doar sa fie vreun iepuras cu urmas sudamerican sa faca asa :))
ivan avea la 1 an o tentativa de dat din cap si fund dar nu.l ajungea nici 5% pe asta
POZE
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara miria tu spui ca pe cutia ta de aptamil scrie al sau si altele? aici nu scrie asa ceva , nici macar nu au voie sa scrie si altele, trebuie sa detalieze exact ce inseamna altele alea |
al venea de la aluminiu, nu de la altele. Ca pe Miria acum o streseaza aluminiul...nu ca nu ar stresa-o si altele, dar asta e capul de afis momentan.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
dayanara spune:
yaia da stiu, vorbeam ieri cu ea si mi.a spus ca scria al(aluminiu) sau altele nu ca as fi crezut ca al vine de la altele, doar ca al nu scrie pe nici.o cutie, cel putin ce vad eu aici
POZE
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara yaia da stiu, vorbeam ieri cu ea si mi.a spus ca scria al(aluminiu) sau altele nu ca as fi crezut ca al vine de la altele, doar ca al nu scrie pe nici.o cutie, cel putin ce vad eu aici |
Pai despre asta era articolul pe blogul pe care l-a pus Lindal, ca aluminiul ar intra in laptele praf datorita ambalajului folosit sau a instalatiilor folosite la fabricarea lui. Producatorii nu baga aluminiu mult peste ce este admis ca asa au ei chef, dar nici nu fac cica nimic sa reduca aluminiu care ajunge in laptele praf in urma procesului de fabricare si ambalare. De aici cica e baiul.
Eu nu prea ma pricep la laptele praf, aici va primi si Alexia cum a primit si Tudor, lapte praf la gradinita vreo cateva luni pana trece pe lapte de vaca (adica de pe la 9-10 luni pana pe la vreun an). Si li se da Nan, dar din cel la cutiute, gata preparat si ala e in cutiute de carton captusite cu folie de plastic, nu din aluminiu. Asa ca subiectul nu prea ma preocupa, am citit putin sa-mi fac o idee, credeam ca e vorba de altceva.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)