Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel buna dimineata, Oana,incearca cu remedii homeopate pt dintisori(Osanit daca iti poate trimite cineva de dincolo..e 7 euro). La noi se poate comanda Camomilla sau mai e ceva frantuzesc, fiole lichide..Chamillia. Astea poti sa le dai din ora in ora in faza de eruptie a dintilor... Nurofenul nu-l poti da asa de des. Off, dragii de ei cata durere suporta Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 5-a |
scuze...mesajul era pt Briza
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
sensibila spune:
Comanda mea de pe ARAMIS ajunge la 255 lei daca e cineva din Bucuresti sau mai multe peraone cu alte comenzi care sa ajunga la aceeasi suna putem comanda direct sa vina in bucuresti, daca nu sa imi ziceti la cine trimit codurile si banii.
plz
Apropo, stie cineva cat de reale sunt marimile afisate ? Stiti pe cineva care a cumparat de la ei ?
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
babyangel spune:
Am recuperat si eu din urma...
Iepurasi si iepurice serbate in intervalul in care am lipsit...sa fiti sanatosi/oase si cumintei/le!!
Elasi mie imi este jena cateodata sa ma uit la "manichiura si pedichiura" mea... sa-ti traiasca gasunul..nu mai zic sa-ti creasca mare , ca vad ca nu mai are nevoie de urari
miria,eu daca nu am cafea dimineata, sant in stare sa ma duc pana la capatul pamantului sa beau una..asta da dependenta, nu?
Azi voi fi cam plecata ca ma duc sa cumpar si eu uniforma noua, camasi, etc....De luni sunt la program strict
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
Bumbitza spune:
neata fetelor! Va urmaresc cu greu d p tel, dar am reusit sa citesc cateva pag. Azi e vremea naspa, innorat si bate vantul rau, profitam sa ne vizitam matusa in techirghiol mai dupa masa. Ieri in schimb am facut plaja,m-a prins un pic soarele, ma declar satisfacuta! Ili e cumintica, dar o supara iar gingiile-tot cu nurofen se calmeaza,restul remediilor apa d ploaie, iar mai nou face kk cu greu,ajutata d supoz-o fi d la aerul d mare.. Trimit ca mi-e ca se pierde si mi-a luat un secol sa scriu
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
asteropipan spune:
bunaaaa!!!!
fetelor, va multumim mult pt urarile facute fetitei mele dragi, la implinirea celor 6 lunite
acum am reusit sa intru o sec....au venit parintii mei si suntem numai pe drumuri cu plimbari, pregatiri.....
va pupicim dulce dulce
MIRIA welcome back
si din ce am reusit sa mai citesc....DENISA eu am avut nevoie de certificatul de botez numai cand am depus actele pt casatorie...asa ca nu e graba pana se marita scumpa Maya....mai este.
pupicim fetele frumoase...despre preot ce sa zic....eu cred ca il bagam cu capulin cristelnita pana isi revenea
gata fug...
pupici
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
Bumbitza spune:
ella, mai stam pana samb la mare, poate ne auzim. Miria, exact la tine ma gandeam cand am vazut stirea despre lp, sper ca te-ai mai linistit. as vrea si eu ceva d p aramis, poate ma asteptati si p mine. Va pup, poate intru mai tarziu.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
oanaiacovita spune:
Neata!
Azi la 13 avem ecoul la inimioara. Tineti-ne pumnii.
Nu pot sa nominalizez ca nu imi sta minte.
Scriu doar meniul de ieri(asa o sa scriu de acum, ca pana seara imi tot vin idei):
dimineata: para cu cereale cu biscuiti
pranz: ficatel+divlecel+cartof+cartof dulce
amiaza: iaurt cu mar
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
greenfrog spune:
buna dimineata,
anca, miria bine ati revenit!
Petru a avut o noapte agitata si eu ma simt cam zombie. nici urma de dintisor desi avem toate simptomele.
sensibila spune:
oanaiacovita - Doamne ajuta sa nu fie nimic !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nibi_niki spune:
Neata
Oana bafta la eco.Stai linistita ca o sa fie totul bine,o sa vezi
Alina spor la pregatiri pentru botez.Ne auzim la telefon,daca nu,ne vedem duminica
Fetelor am si eu o intrebare dar sa nu radeti de mine.Pot baga copilul in biserica pana la botez,ca aud tot felul de variante.Daca nu e botezat nu poate intra in biserica
Anca frumos foc Codrin,ca de obicei.Se vede ca v-ati distrat frumos
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG