Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Fetelor, m-a capiat Eric cu durerea de gingii. Doar cand ii dau norofen se potoleste. Dar ce ma fac? Pot sa ii dau in fiecare seara???? Cat de des ii pot da? Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Nu-i ma da Nurofen. Da-l cu gel pt gingii, Calgel sau Dentinox.
Spre ex, Calgel-ul ii face bine Justinei. (Dentinox n-am incercat, daca am gasit Calgel ii dau cu asta)
Of..stiu cum e cu durerea de gingii.
Un alt simptom, este: lipsa poftei de mancare..cand nu vrea sa pape, tine strans buzele sa nu-i bag biberonul in gura. Bineinteles ca o las in pace..azi a reusit sa stea 5 h nemancata (15:30-20:30).
Toate ca toate, numai noaptea sa ma lase sa dorm..
La Ioana era invers, noaptea se trezea tipand.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
babyangel spune:
Salutare fetele,
Incet, incet ies si eu la liman cu despachetarea, dar tot urasc operatiunea asta!!
am reusit sa incarc cateva Poze din mini-concediu Viena. Multe poze nu am facut, dar suficiente cat sa va faceti o parere.
http://family.webshots.com/album/578458424nojwPe
va pupic pe toate si sper ca de maine sa imi intru si eu in program normal de forumeala
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
child spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsurile legate de somnul bebeilor vostri.
Se pare ca ieri a fost doar o faza, astazi Albert a dormit si pentru ieri.
Sper la noapte sa doarma, daca a dormit peste zi destul de mult (5 ore jumatate )
Ma puneti pe ganduri cu LP.
De unde stiti ca Humana sau Lactana nu au aluminiu?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
ellanik spune:
Helllou gagicos!!!
Am vazut ca m-ati banghit repede la gazeta.Dom'ne un pas nu poa'sa faca omu 'ca l-ati si reperat.Eram la targ...targuiam....cardul sotului spargeam si pe Geo-l multumeam.
Sunt ok....ma mai lasa ma mai ia(durerea de spate)...am inceput diversificarea cu piure de legume si luni a urlat...marti a luat cateva lingurite si azi a mancat vreo 60 ml.Maine sper la mai mult.face mutre dar dupa deschide o guraaaa.O sa va mai pun poze cu noi cand o sa am timp.Eu sunt super bizi cu multe afaceri(bucatareala,curatenie,spalat calcat, umblat prin oras...).Arat ca un gunoier pt ca nu am deloc timp de mine.Dar imi revin eu.Azi am facut si vaccinul de 6 luni si gata pana la un an.Geo are 9 kile fix si 72 cm.Zice "mama"si mai scapa si cate un "ta"....da"iar pe "baba'a lasat-o balta.Trage rostogoale prin pat...baga in gura absolut tot .By the way ne ies si incisivii de sus.vai mamicuta mea ....s-a dus speranta mea sa arat dama bine in curand.dar...nu ma intereseaza.
Voi?sunteti bine?vad ca va tineti de shoppingareala....Bumbitzo te-am ratat imi pare rau ,zau dar nu eram pe faza.Iaoanct cand m-ai sunat trasesem putin pe dreapta ca tare obosita mai sunt.
Andruto te pupacesc!Si pe cacacios
Honey eu in locul tau sinucideam popa.De-aia nu mai poti tu.oricum tu tot Maya o strigi pe zana,da?eventual sa faca bine sa-ti raspunda in limbi straine daca tot nu e nume romkanesc.
Revin cand mai pot acum ma asez langa sot ca ma divorteaza asta daca nu-l introduc putin in seama.Pupici!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
anca foarte frumoase pozele! de codrin ma minunez mereu ce mare e si ce dintoci are stai linistita ca nu deochi!
miria calmeaza.te ca toate au aluminiu sau ce.o fi :))
sau crezi ca milupa nu vrea sa.si vanda produsul si baga aluminiu , toti producatorii sunt obligati sa respecte aceeasi "reteta" la lp, diferentele intre marci sunt mici si mai mult pt publicitate, gen: are probiotice sau nu stiu ce vitamina in plus....
vezi ca oms si uniunea europeana impune niste reguli altfel produsul nu poate iesi pe piata, de aia mi.au si zis ca tot lp e la fel, doar chinezesc sa nu fie :)
noi am fost la balci la 10.30 am venit! mama ce s.a mai dat ivan in toate masinutele si prostiile alea
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
alina, ina voi vreti sa.mi luati omu` ala intr.o ureche
data viitoare nu va mai arat nimic
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ladyD spune:
Halooo gagici!
In legatuta cu LP, eu de la inceput i-am dat bebelunei Lactana de la Topfer si s-a inteles f bine cu el. Acum i-am bagat de 3 seri si cereale simple tot de la topfer si e ok.
Nu stiu sa va spun prea multe despre celelalte "nume'' de LP, dar pot sa va spun ce mi-a spus mie doctorul(in care sincer am mare incredere, cu toate ca e cam ''zbanghiu'', dar genul care merge pe la conf. in strainatate mereu-este neonatolog) si de la inceput mi-a spus asa: iti recomand topfer dintr-un motiv f simplu: este singurul LP de pe piata romaneasca acre SE IMPORTA de la NEMTI. Restul se fabrica la noi....si sincer si eu am mai mare incredere in nemti. Nu stiu sa va spun altceva, doar ca noi ne-am inteles f bine cu el....ahhhh si inca ceva ce mi-a spus tot nebunul de doctor....''draga mea, daca vrei sa ai un copil pufos ca in reclame da-i Lp oricare la care se face reclama!''.
nu stiu daca va ajuta cu ceva, dar....simteam nevoia sa va mai sriu ceva ca nu am mai avut timp de nici un post chiar daca v-am citit.
va puuupimmmm
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
N-aam cafea si morde somn. Bebeloiu' avea chefde cantat, vorbit, rostogolit si eu a trebuit sa stau cu el. Acuma cica sta sa adoarma, asa ca, scriu nitel sa nu imi ies din mana.
ROXANO - M-am linistit, ca mi-a luat Lactana (2 sacose), ca in buncar cand da bombardamentul. Asa ca, poti vorbi cu mine acuma.a
Or avea toate Al, dar coteaza cat. Si eu stiam ca se ambaleaza unele la noi, dar nu stiam care.
In plus, ceea ce sigur are din partea mea o bila neagra, am aflat ca firma Milupa (asta de face Aptamilul) a fost cumparata de Danone. Or astia sunt asa de vanduti profitului, incat "imbunatatesc" totul cu miliarde de E-uri si alte cele.
Pe astia ii cred in stare de orice.
ANCA - Frumoase pozele!
Mi-ai trezit amintiri. Noi nu stim cand om mai ajunge pe undeva. Poate daca ne luam rulota, ca iesim mai ieftin.
miria_cristina spune:
A adormit Galbenus, merg si eu sa mai pufai nitel in perna, ca e asa de bine!!!!!!
babyangel spune:
buna dimineata,
haideti la un expresso sau un latte machiato! Ptiu sa nu-mi deochi iepurasu, dar e a doua noapte cand nu se trezeste deloc pana la 7:30-8..
Dar trebuie sa ma astept in cateva zile din nou la stari de agitatie, pt ca ii va sparge al 4-lea dinte...e taaare umflat si alb!
Oana,incearca cu remedii homeopate pt dintisori(Osanit daca iti poate trimite cineva de dincolo..e 7 euro). La noi se poate comanda Camomilla sau mai e ceva frantuzesc, fiole lichide..Chamillia. Astea poti sa le dai din ora in ora in faza de eruptie a dintilor...
Nurofenul nu-l poti da asa de des.
Off, dragii de ei cata durere suporta
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a