maria_rubi, o mamica DC, are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Alt mesaj de la Cristina:
"Azi am mancat la masa si am invatat sa ma ridic din pat singura. Trebuie sa port gulerul 6 saptamani si noapte si zi, trebuie sa mi se osifice implantul. Am vazut cum arat, parca sunt robot, 2 tije leaga implantul de corpurile vertebrale prin 5 suruburi. Din clavicula mi s-a taiat o treime si o bucata din stern ca sa se poata ajunge la a 3-a vertebra. In implant mi s-au pus bucati de os din clavicula mea. A zis ca primele 4 saptamani sunt periculoase, pana se osifica implantul, de aceea trebuie sa port gulerul tot timpul, mai ales noaptea cand nu iti dai seama ce miscari faci. Dr. a spus ca a fost o operatie oribila, groaznic de grea."
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Bravo Cristina! A trecut o saptamana plina de realizari pentru tine! Suntem in continuare alaturi de tine!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Ada, am mai primit banuti de la Ildi si am primit si banutii de la Moni pentru produsele de la bazar.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinamoro Mesaj de la Cristina, primit azi pe telefon: "Marti vin acasa. Deja ma plimb. Azi e o saptamana de la operatie. Initial abia azi trebuia sa ma ridic din pat. Am progresat mult. Va pup!" Doamne ajuta! |
felicitari ruby asta da veste. Toata admiratia pentru asa forta
cge spune:
Am primit azi 6 plicuri + PayPal Roxana Pitilache:
Nelia
Rocs02
Laura_B
Pitilache Paypal
Ana_Stroe
Podeanu
Dana_Mario
Multumim mult de tot in numele intregii familii!!
Ada, poti te rog sa actualizezi tu pe prima pagina ?
Multumesc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
adablackcat spune:
Actualizat.
Am vorbit si eu aseara cu Cristina, a zis ca a inceput sa doarma mult mai bine decat inainte de operatii, cand avea durerile alea infernale.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Giova spune:
as dori sa trimit si eu niste banuti, dar cand incerc, imi spune ca nu exista ibanul...pt. contul de la BRD. sa trimit in ING? sau mai verificati odata contul de la BRD....
Felicitari pt. progrese si pt. reusita Maria! DD e cu tine!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
adablackcat spune:
Ioana, l-am verificat acum inca o data si e ok. Nu inteleg de ce da eroarea asta... Din ce banca faci transfer?
Bazar umanitar DC
Dodo-pui spune:
Doamne ajuta !
sunt alaturi si eu de Cristina
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Giova spune:
Ada de la BCR. am scos si spatiile si degeaba. Mai incerc, nu ma dau batuta.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi