maria_rubi, o mamica DC, are nevoie de ajutor!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Doamne ajuta sa fie bine in continuare, recuperare cat mai usoara

Am adaugat si 2 produse la bazar:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4342
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4341

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Ada de la BCR. am scos si spatiile si degeaba. Mai incerc, nu ma dau batuta.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Giova, e ok contul BRD, au depus si alte fete. Cine stie ce erori ti-a dat, mai incearca.
Multumim!

Multumim tuturor care sunteti alaturi de noi, care ne ajutati sa o ajutam pe Cristina.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, adaugati si:
Helbi
Mikiion
crisflo34
Iselin

Sunt fete de peste tot: Romania, Canada, State, Germania care sunt alaturi de Cristina cu ganduri bune, rugaciuni si donatii.

Multumim din tot sufletul!!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Adaugat. Multumim!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred cum creste lista donatorilor pentru Cristina!
Multumim inca o data tuturor!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare dragele mele prietene!

Adi a ajuns aseara la mine, sta pana marti la externare si a adus si laptopul. Pana acum am tot citit forumul, mesajele voastre de incurajare,cum va bucurati de fiecare progres al meu...e tare emotionant si sunt sincer coplesita de tot de ati facut si inca faceti pentru mine. Multumesc!
Pana la urma costul final al operatiei va fi de 7400 euro.
Cat despre mine...doctorii spun ca suturile se vindeca frumos, stau cu gulerul non-stop, ma mai plimb, pot folosi toaleta singura, incerc de fiecare data daca pot sa ma ridic si sa mananc la masuta. Mainile nu ma ajuta inca prea mult, din cauza umerilor care ma dor. Simt durere inca in omoplatul stang unde mi-a fost sectionat un muschi, dar de luni, cand durerea era atroce, astazi s-a ameliorat mult. Apoi mai doare iar in partea stanga a cefei, umarul celalalt fara clavicula este iar un pic dureros si nu pot sta pe el. Simt o presiune pe umeri si coloana, dar cred ca este si de ordin psihologic, nu numai fizic. Marti, dupa externare, trebuie sa merg la chirurgie toracica, unde m-am operat acum o luna, deoarece la filmul facut pentru operatia asta s-a vazut ceva lichid intre pleura si plaman, pe care il si simt cand respir si este destul de deranjant. Dr. a spus ca este ceva obisnuit la operatiile pe plamani, sa nu ma sperii si ca ma asteapta cu filmul sa vedem ce e de facut.
Acum imi pregatesc lista de intrebari pentru neurochirurg...printre altele ma intereseaza daca, dupa sudarea implantului cu vertebrele, tijele si suruburile vor trebui scoase.
Va primesc cu mult drag pe toate in vizita, numai sa ma lasati cateva zile sa imi revin. Dupa externare ma voi multa in Micalaca la soacra mea pana cand se face curat la noi in apartament ca sa pot aduce si fetele de la Slatina.

Va multumesc tuturor pentru donatii, cand am trimis anuntul, cu doua zile inainte sa ma internez, nu credeam ca atata lume o sa sara in ajutor. Sunt impresionata si coplesita cu adevarat! Plang de fiecare data cand vad cum imi sariti in ajutor si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a tinut in viata! Am fost foarte aproape de lumea cealalta, dar se pare ca Dumnezeu mai are planuri cu mine inca, plus ca trebuie sa traiesc pentru cele doua minuni ale noastre, pentru omul minunat care mi-a stat alaturi in toate lunile acestea de chin - sotul meu, pentru familia mea...si pentru voi toti, prietenii mei, pe care nu vreau sa va dezamagesc.
Marius, Kitte... pentru voi nu mai am cuvinte, ati facut pentru noi enorm...multumim! Pupam piticii si ne e dor de voi toti!
Multumesc pentru tot si va imbratisez pe toti cu drag!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Cristina draga ma bucur ca ne-ai scris si recuperarea ta merge spre bine. In curand vei fi acasa alaturi de printesele tare de care cred ca ti-e foarte dor.
Te pup si te asteptam acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, ma bucur enorm ca citesc mesajul tau! Sper sa se termine cat mai repede recuperarea si sa nu mai ai parte de dureri niciodata! E incredibil prin ce ai trecut. Te pup si imbratisez virtual strans strans, ca ma gandesc ca altfel n-om avea voie!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Bravo pentru optimismul tau. Tine-o tot asa.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaArad spune:

Cristina, multa putere in continuare, asa cum ai avut si pana acum.
Sa te intorci acasa cu bine . Noi ne gandim la tine si iti suntem alaturi.

Multa sanatate,

Mergi la inceput