maria_rubi, o mamica DC, are nevoie de ajutor!
Raspunsuri - Pagina 8
flavia ramona spune:
Cge, nu avem cum sa nu fim alaturi de ea, ca ne e draga.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
Claudelu spune:
Oare acum are voie cu telefon? ca m-am gandit sa o sun sa vad ce mai face, dar nu stiu daca are voie sa vorbeasca....
CGE, noua ne e tare draga Cris!
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
Miillyy spune:
Astazi am pus si noi niste banutzi in contul BRD. Cristina draga, iti doresc multa sanatate si sper ca recuperarea sa mearga usor, ca sa te poti intoarce la familia ta. Te pup cu drag!
Ayla21 spune:
Ada, am trimis azi 50 lei in contul BRD, iti trimit PM.
Am pus ceva si la bazar, o sa mai caut.
Cristina, refacere rapida! Dumnezeu sa te pazeasca, sa te ocroteasca si sa iti dea multa sanatate!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
adablackcat spune:
Am mai completat lista. Multumim frumos!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Multumim fetelor .
Am vorbit cu un amic de-al meu care e si prieten cu Adi si a trimis actele la o fundatie si aia mai departe in Anglia (se pare) si au nevoie de ceva act semnat de Adi si ca azi vorbeste cu el sa rezolve si asta. Zice ca de obicei se dau bani, depinde cat de impresionati sunt de caz. Asa ca speram sa primim ajutor si de aici.
flavia ramona spune:
Am vorbit cu soacra Cristinei la telefon, sa aflu ceva noutati. Zice ca ieri a fost pentru prima data la toaleta si ca scoate din uz plosca. Azi a zis ca incearca sa faca un dus, mai bine zis de la brau in jos. Nu are inca rezultatul la fungigrama sa vada daca Diflucanul are efect asupra ciupercii. Au o mare temere sa nu fie ciuperca localizata si in alta parte, de ex in rinichi. Ii vor mai face investigatii, dar acum se astepta putin deoarece a fost iradiata foarte mult in ultima vreme. Dupa operatie i-au facut un tomograf si dr a spus ca operatia e reusita.
Poate misca mana dreapta de unde au scos clavicula, o ridica, a tinut si cana de ceai in ea .
adablackcat spune:
Wow ce bine! Ma bucur mult ca e bine!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alinamoro spune:
Mesaj de la Cristina, primit azi pe telefon:
"Marti vin acasa. Deja ma plimb. Azi e o saptamana de la operatie. Initial abia azi trebuia sa ma ridic din pat. Am progresat mult. Va pup!"
Doamne ajuta!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Super fain! I-am dat si eu azi mesaj pe la 13. Las' ca vine acasa si mergem la ea! Poate visinata n-o bem chiar acum...
Bazar umanitar DC