Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Referitor la alaptat....
Teo papa LM de vreo 4-5 ori ziua si noaptea deloc.
Eu nu-i masor niciodata cantitatile de mancare pe acre i le dau.
Mananca doar cat vrea, nu-l fortez niciodata sa ia nici macar o linguritza in plus.
Am eu stresul asta cu maritul stomacului si aparitia obezitatii mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare!

Haircut, multumim de intrebare, Andrei a mai dormit 10 minute dupa ceas si apoi s-a trezit... si ala a fost tot somnul lui pana seara la culcare! Bonus, pe drumul de intoarcere acasa m-a pus ala cu cornite sa iau un suc de portocale de la aia din parc facut pe loc si am facut o indigestie pe cinste, de a trebuit sa imi chem sotul acasa sa stea cu Andrei, ca eu eram leguma... of

Ooops, ma duc sa ii fac pireul de spanac cu ou si revin, ca ii e foame... mama denaturata ce sunt!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tomaca foarte interesant ce spui tu acolo, unde le gasesti exact?
Eu cand dau search dupa Mara imi apare ca vine de la "amar".

Cu alaptatul la noi e aproape la fel ca si inainte, mancare maxim 200 ml /zi. Dimineata nu mai mananca cum manca inainte deci o mica schimbare este.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Discovery asa zice ca vine de la Maria. Intradevar Maria apare ca traducere mare de amaraciune si nu stiam nici eu, dar cred ca traducerile sunt motamo plus ca acum cateva mii de ani si sensul cuvintelor era oarecum diferit. Se foloseau multe locutiuni. Daca stau sa ma gandesc la destinul Fecioarei Maria si l-a faptul ca a fost aleasa de Dumnezeu pentru a-i naste Pruncul, as traduce simbolul "marii de amaraciune" ca fiind vorba despre o persoana cu trairi deosebite care poate sa capteze si sa inteleaga trairile celorlati, sa le transforme intern si sa le re-comunice mai departe celor suferinzi mai ales sufleteste. Asa inteleg eu amaraciunea din metafora. Si asa imi explic si partea cu Mara, adica Maria preoteasa.

Na, ca m-au apucat comentariile literare din liceu. Dar Maria Cristina sunt preferatele mele si n-a fost sa fie.
Si ma gandesc ca am si pentru preferinta asta o explicatie, Maria Cristina e sora-mea de care m-am 'despartit" in copilarie cand eram in clasa a 5-a. ea a plecat la liceu si apoi facultate si eu am mai stat pe acasa.

Concluzie, sunt tare la explicatii, explic orice.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ALEXUTZZA, nu a fost deloc incoerent mesaju' ala, ci "a la Alexutzza", plin de verva, trairi, personal. mie asa imi plac.... si la fel ne simtim si noi in germania: curat, safe, organizat, calm...

MIREMIA, prune am dat crude, amestec juma de pruna cu mar, sau finger-food, adica juma de pruna la morfoleala, din care racaia bucatzele cu dintzocii de jos, sau magiunu' topoloveni. de cumparat, le-as das la robot un pic sa se faca bucatele, apoi fierte fara apa, fara nik, juma de ora.eu le-am pus asa perele, apoi la borcan cu capac, ca gemul pentru iarna: turnat fierbinte in borcan, pus capac si bagate sub patura, pana se racesc. pentru mai multa siguranta stau in frigi pana va fi destul de rece in camara.

vroiam sa zic de congelare, ca eu am inteles ca lucrurile odata congelate nu se scot/gatesc si apoi recongeleaza. adica, daca am inteles bine, Ayanna a zis ca a pus piureul la congelator, dar piureul era amestecat si cu carnitza fiarta si congelata alta data. daca am inteles gresit, dati ignore.
pentru bb in linkul dat de xela cu congelatul si papatul apoi zicea ca maxim 3 luni, ideal 1 luna de stat in conge...
voila incoerenta.... no, m-am grabit, ca s-a trezit pitica si da in taste

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cu scuzele de rigoare urez si eu LMA tuturor mariilor si celor care ieri si-au sarbatorit ziua de nume si nu numai.....si sa va fac cinste ptr ieri k a fost si ziua lui mario si ptr azi k baiatul cel amre implineste 10 ani....deci e sarbatoare mare
va invit la

la multi ani! sa-ti traiasca sarbatoritii!
multumim de tratatie!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi...mai la amiaza..dar de...acu am avsi je acces..

suntem bine , ink traim...dar io sunt praf cu nervii...de cand sunt aici inca n-am dormit in pat cu jiji mare...nu mai zic de altele...pt ca "bomba atomoca" adik je...era cu fitilul aprins...

ieri am fost sa ma imprieteneswc cica cu frumusetile zonei...intr-un sat de munte..garana..cik renumit..ce-i drept frumu dar...condus 2 ore juma...(40 km intr-o ora juma :D )...am ajuns...barbatii la pescuit..je...stat cu bb marait...f marait...pana mi s-a umflat orezul...am aj seara acasa...copilul nervos in spate...tasu...k e prea alintat...saracul se kk...ca altfel e cuminte......seara discutii cu socrul poet..despre amanuntele de la casa...( e pe numele lui terenul si proiectul si lui ii vin tot felul de hartii)... neintelegand ca banii nu pik cu casacul si ca astfel de discutii sunt inutile pana nu e ceva concret....asa ca de nervi m-am trez pe la 3...si n-am mai dormit...eu zic toate astea voua ac de altefl je aici...sunt f diplomata si cumpatata...dar ...cu fitilul aprins...

nu pot sa trag o besina..ca e cineva langa mine...jiji mare nu se poate duce intr-o carciuma ( el nu bea)..cu un prieten sa aiba intimitate...fara a raspunde la un calup de intrabari

dar...MAI E MAINE SI GATAAAAAAAAAAAAAA......doamne ce dotr imi e de acasa...dde gars mea..mi se pare coltz de rai...
desi am mai spus-o ...fetelor care stati cu parintii...indiferent ca sunt ai vostri sau socri...VA COMPATIMESC... e minunat sa fii singur de capul tau

jiji s-a trez...tre sa -i prepar pranzul...

sunt la cap trecut la recuperat

m cris de raspuns...

am luat si io prune sa fac magiun...( al socrelei care se oferea sa mi-l ofere are o tona de zahar)

va pup si mi-e tare dor de voi...aici fac totul in fuga..mare fuga..de nu ma simt in largul meu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tomaca foarte interesant ce spui tu acolo, unde le gasesti exact?
Eu cand dau search dupa Mara imi apare ca vine de la "amar".

Cu alaptatul la noi e aproape la fel ca si inainte, mancare maxim 200 ml /zi. Dimineata nu mai mananca cum manca inainte deci o mica schimbare este.

AMR 6 kg

Discovery asa zice ca vine de la Maria. Intradevar Maria apare ca traducere mare de amaraciune si nu stiam nici eu, dar cred ca traducerile sunt motamo plus ca acum cateva mii de ani si sensul cuvintelor era oarecum diferit. Se foloseau multe locutiuni. Daca stau sa ma gandesc la destinul Fecioarei Maria si l-a faptul ca a fost aleasa de Dumnezeu pentru a-i naste Pruncul, as traduce simbolul "marii de amaraciune" ca fiind vorba despre o persoana cu trairi deosebite care poate sa capteze si sa inteleaga trairile celorlati, sa le transforme intern si sa le re-comunice mai departe celor suferinzi mai ales sufleteste. Asa inteleg eu amaraciunea din metafora. Si asa imi explic si partea cu Mara, adica Maria preoteasa.

Na, ca m-au apucat comentariile literare din liceu. Dar Maria Cristina sunt preferatele mele si n-a fost sa fie.
Si ma gandesc ca am si pentru preferinta asta o explicatie, Maria Cristina e sora-mea de care m-am 'despartit" in copilarie cand eram in clasa a 5-a. ea a plecat la liceu si apoi facultate si eu am mai stat pe acasa.

Concluzie, sunt tare la explicatii, explic orice.

varsta lui Tudor

Wow!
Te pricepi la vorbe nu gluma, multumesc frumos pt explicatie. Am cautat in calendar Sf Ioana dar n-am gasit-o, in schimb am observat ceva (nu dati cu oo, nu le prea am cu sarbatorile). Eu stiam de Sf Ioan pe 7 ianuarie, de dimineata am vazut pe history o emisiune despe Iisus din care am aflat ca Ioan Botezatorul era cu 6 luni mai mare decat Iisus (deci s-a nascut pe 24 iunie). M-am uitat in calendar si exista, deci se sarbatoreste de 2 ori pe an?

Cris.d , asa o sa fac cu prunele.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am gasit intamplator intro librarie, o carte despre interpretarea psihologica a desenelor copiilor. Tudor nu deseneaza inca dar m-am gandit ca pentru viitor este buna mai ales ca nu-mi amintesc ce am invatat pe vremea liceului. Foarte interesanta !!!

Stiati ca soarele din desenele copiilor este un simbol al relatiei cu tatal de cele mai multe ori? Explica foarte multe detalii din desene (inclusiv ferestre daca sunt inchise sau nu, animale, forma lor, flori etc): noante culori, dimensiuni etc. Cum se exprima timidul in desene, lider, extrovertit introvertitul etc. Foarte interesant si totul exemple alaturi.

varsta lui Tudor

nice... nice...

si ca sa nu uit. mie mi-a recomandat pediatra, feliuta de cartof pe locul vaccinului. schimbata la 2 ore. 3-4 felii in total.
si guguloaiele din fese, de la mainile indemanatice ale unor asistente, tot cu cartof se duceau...(eu inca mai am pe acolo niste chestii)

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor, am intrebari..

1. voi de unde luati unt nesarat? ca eu nu gasesc..
2. cum pisati pastilele de calciu lactic?
3. pt Miremia...la noi in gima nu este iaurt la cotul bio...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

1. unt nesarat...hmmm...eu iau de la sibieni. o bucatica dic calup. dar nu stiu daca are sau nu sare...
2. pastile de calciu lactic pisate intre 2 linguri.
3. iaurt bio...nu am reusit sa fac...deci tot de la magazin.

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cu scuzele de rigoare urez si eu LMA tuturor mariilor si celor care ieri si-au sarbatorit ziua de nume si nu numai.....si sa va fac cinste ptr ieri k a fost si ziua lui mario si ptr azi k baiatul cel amre implineste 10 ani....deci e sarbatoare mare
va invit la

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Multumim de tratatie! Sa fie sanatos, norocos si la punga gros!

Petrecere frumoasa!

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput