Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

micki_mica bafta la pregatiri si o nunta ca in povesti! De frumusica nici nu ma indoiesc ca o sa fi cea mai frumoasa miresica! doar stiu ce-am vazut!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Eh...merci frumos...ma suport cand ma vad in oglinda, dar ma omoara pielea de la burtica, parca atarna...ma bucur ca n-am vergeturi nici de la sarcina nici de la slabit...vedem noi la nunta ce o mai fi.

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi...mai la amiaza..dar de...acu am avsi je acces..

suntem bine , ink traim...dar io sunt praf cu nervii...de cand sunt aici inca n-am dormit in pat cu jiji mare...nu mai zic de altele...pt ca "bomba atomoca" adik je...era cu fitilul aprins...

ieri am fost sa ma imprieteneswc cica cu frumusetile zonei...intr-un sat de munte..garana..cik renumit..ce-i drept frumu dar...condus 2 ore juma...(40 km intr-o ora juma :D )...am ajuns...barbatii la pescuit..je...stat cu bb marait...f marait...pana mi s-a umflat orezul...am aj seara acasa...copilul nervos in spate...tasu...k e prea alintat...saracul se kk...ca altfel e cuminte......seara discutii cu socrul poet..despre amanuntele de la casa...( e pe numele lui terenul si proiectul si lui ii vin tot felul de hartii)... neintelegand ca banii nu pik cu casacul si ca astfel de discutii sunt inutile pana nu e ceva concret....asa ca de nervi m-am trez pe la 3...si n-am mai dormit...eu zic toate astea voua ac de altefl je aici...sunt f diplomata si cumpatata...dar ...cu fitilul aprins...

nu pot sa trag o besina..ca e cineva langa mine...jiji mare nu se poate duce intr-o carciuma ( el nu bea)..cu un prieten sa aiba intimitate...fara a raspunde la un calup de intrabari

dar...MAI E MAINE SI GATAAAAAAAAAAAAAA......doamne ce dotr imi e de acasa...dde gars mea..mi se pare coltz de rai...
desi am mai spus-o ...fetelor care stati cu parintii...indiferent ca sunt ai vostri sau socri...VA COMPATIMESC... e minunat sa fii singur de capul tau

jiji s-a trez...tre sa -i prepar pranzul...

sunt la cap trecut la recuperat

m cris de raspuns...

am luat si io prune sa fac magiun...( al socrelei care se oferea sa mi-l ofere are o tona de zahar)

va pup si mi-e tare dor de voi...aici fac totul in fuga..mare fuga..de nu ma simt in largul meu...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

inca putin si gata!

stiu cum e... garsoniera nostra este coltul nostru drag. pana si kiti s-a bucurat cand ne-am intors acasa...

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

se cunoaste ca-mi doarme ghiaurul?

uitasem: bravo ptr capitol nou, simplicity!

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si daca tot zicea larisel de poze cu articolele cumparate....
www.kiabi.com/bebe-fille/chaussures-chaussons/baskets-bicolores/264/P154898" target="_blank">baschetii, nimic pretentios dupa cum spuneam
si
www.kiabi.com/020-RAYONS/61-10_FicheProduitLotQW.asp?ProduitID=192938&rayon=bebe-garcon" target="_blank">aparatoarea pt patut

Eu inainte sa merg la kiabi ma uit pe site-ul lor frantuzesc la produse si imi fac o idee despre ce as vrea sa iau.

Editez sa spun ca au fost mai ieftine decat apar pe site-ul respectiv.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Primiti o mamica adanc cufundata in butoi?
Noi inca suntem in concediu, un concediu de cosmar, vreme urata, nervi, piticul imi simte starile si e agitat si nervos tot timpul, am racit cobza si, cireasa de pe tort, i-am facut printesei analizele ptr gradi si i-a iesit un stafilococ auriu pe tamponul nazal, de dr. nu dau, nu stiu daca va puteea merge la gradi, daca va tb sa ii dau antibiotice... Simt ca cedez nervos. Luni tb sa merg si cu piticul la analize sa vedem daca are si el ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Primiti o mamica adanc cufundata in butoi?
Noi inca suntem in concediu, un concediu de cosmar, vreme urata, nervi, piticul imi simte starile si e agitat si nervos tot timpul, am racit cobza si, cireasa de pe tort, i-am facut printesei analizele ptr gradi si i-a iesit un stafilococ auriu pe tamponul nazal, de dr. nu dau, nu stiu daca va puteea merge la gradi, daca va tb sa ii dau antibiotice... Simt ca cedez nervos. Luni tb sa merg si cu piticul la analize sa vedem daca are si el ceva...

Of, imi pare rau de toate problemele dar mai bine iesi din butoi. Agiti si pufosul mic si nu rezolvi nimic. Iti trimit un brat de si multi

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

[Wow!
Te pricepi la vorbe nu gluma, multumesc frumos pt explicatie. Am cautat in calendar Sf Ioana dar n-am gasit-o, in schimb am observat ceva (nu dati cu oo, nu le prea am cu sarbatorile). Eu stiam de Sf Ioan pe 7 ianuarie, de dimineata am vazut pe history o emisiune despe Iisus din care am aflat ca Ioan Botezatorul era cu 6 luni mai mare decat Iisus (deci s-a nascut pe 24 iunie). M-am uitat in calendar si exista, deci se sarbatoreste de 2 ori pe an?

Cris.d , asa o sa fac cu prunele.

AMR 6 kg
[/quote]

De fapt chiar de 3 ori: pe 7 ian soborul, pe 24 iunie nasterea sfantului Ioan Botezatorul (sarbatoareade Sanziene) si pe 29 aug taierea capului.

27 iunie Cuv. Samson, primitorul de str#259;ini; Sf. Mc. Anect; Sf. Ioana Mironosi#355;a (Dezlegare la pe#351;te)

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salut fetele...

Citeam, citeam...si am ajuns la mesajul lui Cris_d despre congelat...

...si m-am luminat brusc...sa stii ca ai dreptate, eu nu mi-am dat seama de faptul ca eu de fapt recongelez carnita...doamne, ce tuta sunt!!!
Credeam ca daca a fost congelata cruda n-are nimic daca o mai congelez o data dupa ce o fierb si amestec cu piure-ul de legume...

In general imi ies 6-7 portii de legume si 3-4 dintre ele le amestec cu carnita, iar celelalte le las simple ca sa le amestec cand le scot cu alt tip de carnita, in cazul meu vitel (pe care o decongelez si fierb in ziua respectiva, pentru ca acolo n-am pus portii mici, ci o bucata mare congelata si tot tai cate un cubulet cat pentru o masa din ea).

Deci nu mai am voie sa congelez carnita dupa ce o fierb??? Doamneee...mersi mult ca m-ai luminat!!!

Pentru congelat folosesc de obicei recipiente din alea sterile...de 100 ml si 50 ml si numai bine imi ajunge pentru o masa(150 gr), ca fii-mea nu mananca mai mult...oare e ok?

...

Vai, ce m-as face fara voi?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lorex, miremia si eu si eu cu caldura!
stie bine Miremia. Noi locuim in aceeasi zona si cred ca apartinem de aceeasi centrala termica ceva....

Si noi am facut azi branzica din lapte de vaca 3,5 Napolact. f buna! mult mai grasa, cremoasa si inchegata decat aia din Aptamil care iese seaca si sfaramicioasa asa. Si mirosea evident mai bine, nu dulce dar i-am dat-o cu pepene galben , a mancat f bine!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor, am intrebari..

1. voi de unde luati unt nesarat? ca eu nu gasesc..
2. cum pisati pastilele de calciu lactic?
3. pt Miremia...la noi in gima nu este iaurt la cotul bio...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

1. Unt nu i-am dat lui bebe, dar noi folosim unt nesarat, scrie pe el Unsalted French Butter de la President.

2. eu pisez pastilele de calciu lactic asa cum imi pisa mie mama cand eram mica aspirina si paracetamolul: intre 2 linguri de supa....in una e pastila cu alta apesi deasupra...tre sa apesi cu skepsis pana o spargi apoi se piseaza usor

3. in Gima la noi este un raion bio cu diverse paste, ceaiuri, una alta etc, dar iaurtul bio e la lactate langa iaurturi.

de Yannis

Mergi la inceput