Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cum este, in ziua in care papa branzica sa nu-i mai dau carne/ou? Se da alternativ, cate una in fiecare zi? Help!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

teoretic,asa e :alternativ carne,branza,ou...practic,cum ii iese fiecareia
alex e rupt de foame in ziua de branza,ca nu i-o place defel

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Neatza!

Lorex mie imi place cel mai mult fagul, dar o sa votez teiul.

Tocuri n-am mai purtat de ceva vreme, astept sa-mi gasesc unele comode si abia dupa aia ma mai cocotz.

Mara biscuiti n-a mancat inca. Voi ii puneti in fructe in loc de branzica?

Si daca tot sunt la capitolul intrebari....

Cum este, in ziua in care papa branzica sa nu-i mai dau carne/ou? Se da alternativ, cate una in fiecare zi? Help!

AMR 6 kg

Neata!

Eu ii dau in fructe si branzica si biscuti. O lingura incarcata cu branzica si 2-3 lingurite de biscuti maruntiti.

Ii dau carnita/ou chiar daca i-am dat branzica.

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

lorex...votat
alexutzzza sanatate bunicii!
lucia petrecere frumoasa maine!
eu ai dau cand una cand alta....ou,branza,carne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza si de la noi...eu ieri am bolit ca m-a luat cu raceala si am avut asa o stare de lasa-ma sa te las, ca am stat in pat mai toata ziua si am dormitat. cat nu am dormit, am intrat pe emailul comun sa ma uit la cartile cu diversificarea si ce am gasit acolo.....mi-ati dat de lucru fetelor...m-am apucat sa citesc din emailuri, si am incercat sa pun cap la cap ce s-a intamplat....ma bucur ca a-ti mai dat o sansa casniciei si ca apele s-au linistit. tre sa ma apuc sa recuperze din capitotul trecut ca ieri am citit doar despre evenimnetele petrecute pe la sf lui iulie....e bine cand totul se termina cu bine...no hai ca ma duc sa citesc din urma si revin pe cand termin, sa fiu la zi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

lorex...votat
alexutzzza sanatate bunicii!
lucia petrecere frumoasa maine!
eu ai dau cand una cand alta....ou,branza,carne

Multumesc frumos.
Sper sa nu ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

Neatza!

Lorex mie imi place cel mai mult fagul, dar o sa votez teiul.

Tocuri n-am mai purtat de ceva vreme, astept sa-mi gasesc unele comode si abia dupa aia ma mai cocotz.

Mara biscuiti n-a mancat inca. Voi ii puneti in fructe in loc de branzica?

Si daca tot sunt la capitolul intrebari....

AMR 6 kg

Neata!

Eu ii dau in fructe si branzica si biscuti. O lingura incarcata cu branzica si 2-3 lingurite de biscuti maruntiti.

Ii dau carnita/ou chiar daca i-am dat branzica.

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

Si Tudor mananca branzica si carne in aceeasi zi. Eu am inteles ca una este pentru aport calciu si cealalta pentru fier. La fel si galbenusul, de aceea se dau alternativ carne/ galbenus.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

neatza si de la noi...eu ieri am bolit ca m-a luat cu raceala si am avut asa o stare de lasa-ma sa te las, ca am stat in pat mai toata ziua si am dormitat. cat nu am dormit, am intrat pe emailul comun sa ma uit la cartile cu diversificarea si ce am gasit acolo.....mi-ati dat de lucru fetelor...m-am apucat sa citesc din emailuri, si am incercat sa pun cap la cap ce s-a intamplat....ma bucur ca a-ti mai dat o sansa casniciei si ca apele s-au linistit. tre sa ma apuc sa recuperze din capitotul trecut ca ieri am citit doar despre evenimnetele petrecute pe la sf lui iulie....e bine cand totul se termina cu bine...no hai ca ma duc sa citesc din urma si revin pe cand termin, sa fiu la zi.....

Lali de David luptatorul nostru

Sanatate! Sa te faci bine cat mai repede. Ce-o fi cu virozele astea? Toata lumea este bolnava. Dureaza asa mult! Pe mine iar ma dor urechile.
De-asta n-am avut noi contzonele la breakfast?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Fetele cu tocurile (se stiu ele ) cam cat timp dureaza sa te obisnuiesti cu ele? Ca io nu prea am purtat decat la ocazii si de fiecare data m-au durut rau picioarele, dar mi-ar placea si mie ca deh, fac piciorul frumos... Trucuri, ceva?

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Na, ca aici m-ai prins.
Eu am toti pantofii mei cu troace mari, tocuri nene, ....cat am fost insarcinata mi-am cumparat o singura pereche de pantofi fara toc si o pereche de ghete cu toc mediu.
Acum am revenit cu drag si dor la tocuri mari. Parerea mea e ca te dor picioarele de la un pantof cu calapod prost, nu de la tocuri. Eu mi-am luat odata o pereche de pantofi de la Leonardo si am simtit durerea de spate in aprox 5 minute de cand i-am incaltat si ma durea pana intre omoplati. Deci calapodul este esential.
Eu am purtat si port tocuri de dimineata de la 8.30 pana seara la 6. Nu am probleme. Am avut dureri de picioare de la pantofi prosti care ma bateau. O pereche de pantofi buna nu da nici o durere nicaieri. Si evident, pozitia spatelui conteaza. Eu daca nu stau dreapta pe tocuri ma doare spatele.
Chestiile astea nu sunt universal valabile, am zis ce simt eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele intrebare de baraj.
As vrea sa ma apuc de masaj anticelulitic si electrostimulare.
Stiti cumva daca e interzis cat alaptam?
Stiu ca in sarcina era interzis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am intrat sa va zic doua chestii:
1. am gasit www.sticker-decorativ.ro, au super chestii misto.
2. ma simt f mandra ca am slabit si intru in pantalonii mei de anul trecut. Am reinceput masajele, ma omoara tanti aia acolo, dar face bine la grasimi! Si inca tin regim. Pana la sfarsitul lui septembrie. Si apoi inca 90 de zile de mentinere.

Supeeer! felicitari! vreau si eu sa incap din nou in pantalonii mei si vreau si eu la masaaaaaaaaaj! offf....dar se pare ca nu am cum deocamdata...

eu nici nu mai am cu cine sa las copilu bunica mea a avut un accident (a cazut in casa) si acum ai mei sunt cu ea prin spitale are fractura de sold la 88 de ani offf offf sunt amarata tare, sper sa se faca bine repede bunicutza mea, nu ca sa stea ai mei cu copilu ci ca sa nu mai sufere

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Imi pare rau sa aud de fractura de sold la varsta asta, e foarte greu, mai ales ca e batrana.
Mama mea nici nu a putut sa vina in Buc cand am nascut pt ca o avea pe bunica la pat, complet dependenta de pampers si de ea. A murit cand avea Dani nici 3 saptamani. Nu am putut sa ajung la inmormantare, ca erau minus multe grade afara si bebe prea mic si eu operata. In fine, Alexuzzza, du-te si mai stai cu ea, cred ca pretuieste sa te vada si sa il vada pe Yannis.
Cat despre lasat copilul, poti sa il lasi cateva ore cu persoane autorizate. De ce nu iei legatura cu o agentie de bone, macar sa vezi despre ce e vorba. Macar sa cunosti o doamna, doua, apoi poate ai incredere sa il lasi 2-3-4 ore, timp in care poti merge la sala, la cosmetica, etc. Nu mai e atat de bebe mic ca sa nu il poti lasa. Medicul stomatolog unde ma duc eu are copil de aproape 3 ani si a gasit prin agentie o bona super dedicata, mi-a zis ca imi da numele agentiei daca vreau. Nu e neaparat zilnic, dar de 2-3 ori pe sapt poti sa il lasi cateva ore.
Ce zici?

Mergi la inceput