Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
ce ne-am face fara tine! merci mult! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
multumesc, esti o draguta, sper ca am fost de folos bobitzei
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
mamidepuiuti spune:
pofta buna bobitzei!
alexutzza ,multa sanatate bunicii tale!
cred ca invidia nu m-a lasat sa-mi amintesc de izbanda lui BF cu kg,asa ca sorry...felicitari
ratusco,poate pana duminica gasesti cizmulitzele...e un must,nu un maybe!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
lorex,cand am dat click pe voteaza,mi-a aparut ca am votat deja,sa mai fac maine!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
miremia spune:
Neatza!
Lorex mie imi place cel mai mult fagul, dar o sa votez teiul.
Tocuri n-am mai purtat de ceva vreme, astept sa-mi gasesc unele comode si abia dupa aia ma mai cocotz.
Mara biscuiti n-a mancat inca. Voi ii puneti in fructe in loc de branzica?
Si daca tot sunt la capitolul intrebari....
Cum este, in ziua in care papa branzica sa nu-i mai dau carne/ou? Se da alternativ, cate una in fiecare zi? Help!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
In grecia erau niste biscuiti de la Nutricia de la 6 luni ii sfaramam intre degete ca la salamul de biscuiti asa si aruncam bucatelele impreuna cu bucatelele de fructe, restul facea blenderul:le facea o pasta pe toate. Am vazut si aici biscuiti de la 6 luni in sus dar nu mai stiu...parca de la Nestle... Cu spanacul: am dat congelat dar nu a mancat neam. Oricum nu mai stiu cine a citit ceva cu nitratii....cik nu se refierbe spanacul si cum asta congelat e deja fiert in prealabil, eu doar am lasat bucata la decongelat si apoi am amestecat la blender cu celelalte legume, NU AM FIERT DIN NOU! asa am auzit ca e bine. de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Eu am luat baby spanac de la Mega Image. Este ambalat proaspat la pungi. Nu tine mult oricum.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Votati TEIUL LUI EMINESCU!E a doua poza! http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php?vote=12 MULTUMESC! O sa pun la semnatura ca sa votati in fiecare zi! Ma bazez pe voi! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
done
varsta lui Tudor
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui lorex Votati TEIUL LUI EMINESCU!E a doua poza! http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php MULTUMESC! O sa pun la semnatura ca sa votati in fiecare zi! Ma bazez pe voi! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Votat
lorex spune:
am editat si mesajul trecut
poate linkul asta merge
http://www.arboreleanului.ro/voteaza.php
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex,cand am dat click pe voteaza,mi-a aparut ca am votat deja,sa mai fac maine! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
si mie la fel. M-am uitat intai la poza si probabil ca s-a votat.
varsta lui Tudor
lucia2000 spune:
Salutari fetele.
Alexutzza sanatate bunicii tale.
Noi maine tre sa mergem la nunta sorei mele si au anuntat asa o verme naspa....
Cred ca noi nu vom respecta regula cu aparitia dintilor.
Vad gingia de jos inflamata in 2 locuri langa cei doi dintisori care ies acum.
Sus in schimb nimic.
Teo a papat ieri si azi prune cu cereale.
Mmmmm, ce bun a fost.