Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 14
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti pofta buna bobitzei! alexutzza ,multa sanatate bunicii tale! cred ca invidia nu m-a lasat sa-mi amintesc de izbanda lui BF cu kg,asa ca sorry...felicitari ratusco,poate pana duminica gasesti cizmulitzele...e un must,nu un maybe! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Multumesc frumos.
Eu as vrea ca invidia sa se transforme in ambitie. Si sa te apuci si tu, pt ca e usor.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Lorex mie imi place cel mai mult fagul, dar o sa votez teiul. Tocuri n-am mai purtat de ceva vreme, astept sa-mi gasesc unele comode si abia dupa aia ma mai cocotz. Mara biscuiti n-a mancat inca. Voi ii puneti in fructe in loc de branzica? Si daca tot sunt la capitolul intrebari.... Cum este, in ziua in care papa branzica sa nu-i mai dau carne/ou? Se da alternativ, cate una in fiecare zi? Help! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Mie asa mi-a zis pediatra, o zi branza, o zi galbenus, o zi carne. Eu incerc sa tin, daca ii da soacra branza la fructe dimineata, ii zic sa nu ii mai dea decat legume la pranz. Sa nu mai puna ou sau carne.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele intrebare de baraj. As vrea sa ma apuc de masaj anticelulitic si electrostimulare. Stiti cumva daca e interzis cat alaptam? Stiu ca in sarcina era interzis. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Masajul anticelulitic nu e interzis, de electrostimulare mai intreaba. Pe mine ma "omoara" tanti la masaj, doar ca nu imi maseaza (la partea de reflexoterapie) partea superioara a labei piciorului, ca acolo sunt centrii corespondenti ai sanilor. In rest....liber.
Si pe burta si peste tot.
Edit: si tanti care ma maseaza pe mine stie ce face, ca am fost la ea insarcinata si de abia am convins-o sa ma atinga, darmite sa ma maseze, a zis ca nu e voie si...abia mi-a facut nitel de relaxare.
miremia spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele intrebare de baraj. As vrea sa ma apuc de masaj anticelulitic si electrostimulare. Stiti cumva daca e interzis cat alaptam? Stiu ca in sarcina era interzis. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Electrostimularea stiu sigur ca este intrezisa, masajul nu stiu.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui xela_07 si inca ceva simplicity mare noroc ai tu cu UK-ul uite nu stiu cum dar cum povesteai si tu nu inteleg cum sunt mai toate mai ieftine acolo. am vazut ca fructele/legumele erau mai scumpe dar comparam alimentele si tot mai ieftin e la voi unde salariul mediu nu e comparabil cu romanica. nu mai vorbesc de haine si calitatea lor (apropo stii cumva daca marca de imbracaminte cherokee care se gaseste in tesco o fi si pe la vreun magazin online cu livrare pe ro?) of of mai mai ... vreau si eu acolo |
si eu am suferinta asta. aduc destui haine din anglia si le vand on-line. eu am gasit anunt pe DC si am luat, desi stiu ca nu-s ca in tesco de ieftine, dar tot ies mai bine ca la noi; de exemplu, i-am luat anei camashi de scoala, de la cherokee, tesco, cu 60 de lei 3 bucati. la 20 lei bucata nu am gasit nici in selgros si erau alta calitate.... incearca aici sau da-i sa caute ceva gen "vand hainutze cherokee"
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
lucia2000 spune:
off...
Eu mai mult pt electro vroiam sa merg
Si masajul e super.
Unde am fost eu nu-l faceau cu mana ci cu aparatura specializata pentru masaj anticelulita.
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Eu folosesc biscuiti de la ulcker "cicibebe" asa se numesc sunt cu babane sau cu lapte in pungi aurii sau argintii .. eu cumpar din kaufland. Ii bag la blender! cu tot cu fructe ... Spanac ii dau din ala congelat in cubulete si ii pun 2 cubulete la supica. Am avut cam vreo 2 sapt in care i-am dat in fiecare zi. de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
io ce sa zic..poate sunt loca...
n-am fol inca biscuiti sau alte dulcegarii...nici macar iaurtul nu l-am combinat cu fructe.....nici cereale ni i-am dat demult...si cu grishul o las mai rar de cand am citit ca nu e f ok....
ma gandesc sa-i fac biscuiti poate inventez o reteta...cu faina integrala..unt..iaurt...miere...( io miere ii dau...DAr stiu ce se spune despre...am incredere ca e de acasa de la tata)
alecsa...cred ca nu e ok treaba cu ..cubul de supa...din cate stiu sunt CHIMICALE CURATE...
io spanac i-am dat ieri....era verde de la piata( am fol si conge)...l-am amestecat cu 1 galbenus , putin unt si lapte...si s-a lins pe bot...
a,,,BUNA DIMI...scuze
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui xela_07 ayanna - regula asta e f importanta nu se recongeleaza nimic si nu se congeleaza ceva care nu e prelucrat termic inainte (fiert/copt). ptr bebei ma refer ofc, si se foloseste max 3 luni, recomandarea e de 1 luna. trimit si revin sa nu se trezeasca careva si sa nu mai apuc |
eu nu inteleg, adica daca am carne proaspata nu o pot congela pe bucatele , cruda, ca apoi sa o pregatesc ptr bebe?
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Nik0le Fetele cu tocurile (se stiu ele ) cam cat timp dureaza sa te obisnuiesti cu ele? Ca io nu prea am purtat decat la ocazii si de fiecare data m-au durut rau picioarele, dar mi-ar placea si mie ca deh, fac piciorul frumos... Trucuri, ceva? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
eu port tocuri de cand ma stiu din cls a7a so....nu stiu cum e , nu-mi mai amintesc cat dureaza sa te obisnuiesti, pe mine ma dureau picioarele cand mergeam fara tocuri ptr ca se intindeau niste muschi de la gambe care nu erau prea solicitati pe tocuri. Sfat: e f important sa ai pantofi comozi, moi, de calitate si cu calapod bun. Daca nu ii simti comozi usori si ca-ti vin ca turnati pe picior nu ii cumperi oricat de frumosi ar fi! calapodul e ffff important, pantoful la mijloc trebuie sa-ti sustina perfect scobitura piciorului, daca scobitura piciorului se muleaza perfect pe mijlocul pantofului atunci poti purta toc oricat de inalt ca nu simti diferenta. Alftel...e jale! chiar si la cele obisnuite (spun din experienta)
Incepe cu tocuri mici (5,6,sau 7 cm) sunt suficiente ptr a face piciorul frumos mai ales ca tu esti slaba, efectul vizibil: vei parea mult mai inalta decat inaltimea tocului. Bafta!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity Tomaca spune-ne ce carte citesti….. Alexutzza eu nu cred ca mesajul tau e incoherent,din fiecare lucru(experienta,persoana,mesaj,cuvant etc) inveti cate ceva…mie chiar mi-a placut cum ai povestit….un pic nostalgic,nici eu nu m-as incadra in Germania,iar unde sunt in Uk e cam la fel cu ce ai spus tu de Grecia….mi s-a parut nostalgic mesajul tau…multumesc…apropos si noi m-ai purtam hainute 0-3 luni/3-6 luni Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. " |
Cine stie, cunoaste. Ma bucur ca te simti ok in UK, stiu ca nu e usor sa traiesti marea majoritate a timpului departe de familie si locuri natale, de aia e important sa..."make a connection" cu locul in care traiesti.
de Yannis