Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

si inca ceva simplicity mare noroc ai tu cu UK-ul uite nu stiu cum dar cum povesteai si tu nu inteleg cum sunt mai toate mai ieftine acolo. am vazut ca fructele/legumele erau mai scumpe dar comparam alimentele si tot mai ieftin e la voi unde salariul mediu nu e comparabil cu romanica. nu mai vorbesc de haine si calitatea lor (apropo stii cumva daca marca de imbracaminte cherokee care se gaseste in tesco o fi si pe la vreun magazin online cu livrare pe ro?)
of of mai mai ... vreau si eu acolo
daca ai nevoie de ceva anume iti pot face eu livrarea....nu e asa mare lucru sa trimit un colet

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prieteni insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

of, am citit asa in graba ca n-am mai urmarit motto-urile tale:((...ce frumu e si cel de azi..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!!

intru pe fuga ca vad ca tot spuneti de biscuiti. pentru cine are timp/chef, am o reteta de biscuiti, f usor de facut, f rapida: jumatate de pachet de unt(100g), 250g de faina (o cana si un pic), un galbenus. toate astea se amesteca pana se obtine o coca modelabila (sau cum s-o zice...), untul fiind la temp camerei, moale. se lasa vreo 10 minute la frigider (cica ies mai fragezi), apoi se intinde o foaie de juma de cm. se dau forme dupa plac (eu am folosit un pahar cam de vreo 5 cm diametru si mi-au iesit vreo 12 biscuiti). 10-15 minute la cuptor la foc normal....si gata! ies f fragezi, numa bun de pus in fructe. n-au nici un gust, dar asa e si ideea.

va pup

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata fetele,multumesc bubu si lorex de cafea
alex s-a trezit la 6 .20 de aseara de la 9.30

alexutzzza ; vecinii sunt si aici calzi,primitori,ma rog,nu sa ma stranga in brate ,dar oricum...ma plimb pe strada cu alex si ma saluta,vb cu mine,cu copiii si eu nu am idee cine sunt ei

asa creste Alex

Bravo, frumos din partea lor (vecinilor)

Yannis tot la 9:30 se culca, dar cand se scoala la 5jumate-6 ptr papa eu consider ca se scoala "noaptea", mai ales acum cand e bezna la ora aia si de aia ii dau repede de papa si fug inapoi la nani (si el la fel) pana la 8 jumate 9 cand ne trezim

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Alexutzzza, am uitat sa spun, esti un geniu! Stii cum pisam eu pana la postul tau pastilele de calciu? Cu robotul de bucatarie, ala micu' de taie ceapa, ardei etc! Am incercat azi dimineata cu cele doua linguri si a iesit beton, ca sa nu mai zic ca nu scol vecinii la 7 dimineata cu uruitul de la robot... deci multumesc!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

ma bucur din nou ca am fost de folos.
m-ai distrat pe cinste cu pisatul pastilelor la robot!

Deh eu copil crescut sub clopot de sticla de mami hiperprotectiva si grijulie raceam f des si am bine impregnat in memorie pisatul pastilelor de paracetamol...m-am intalnit des cu ele de-a lungul copilariei, adolescentei...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna!!!

intru pe fuga ca vad ca tot spuneti de biscuiti. pentru cine are timp/chef, am o reteta de biscuiti, f usor de facut, f rapida: jumatate de pachet de unt(100g), 250g de faina (o cana si un pic), un galbenus. toate astea se amesteca pana se obtine o coca modelabila (sau cum s-o zice...), untul fiind la temp camerei, moale. se lasa vreo 10 minute la frigider (cica ies mai fragezi), apoi se intinde o foaie de juma de cm. se dau forme dupa plac (eu am folosit un pahar cam de vreo 5 cm diametru si mi-au iesit vreo 12 biscuiti). 10-15 minute la cuptor la foc normal....si gata! ies f fragezi, numa bun de pus in fructe. n-au nici un gust, dar asa e si ideea.

va pup

mama unui pui...Stefan

Nu ma bagati in seama daca vreti, dar eu cred ca nu e ok sa dam biscuiti din comert la bebei asa mici. Eu nici pt noi nu iau biscuiti, sunt zaharuri hidrogenate (nu ca as fi chimista de meserie sau ca as sti sa explic f bine efectul ingerarii zaharurilor), dar stiu ca nu e bine, sunt f procesati si f chimizati.
Eu am gasit o reteta de biscuiti fara gluten pt bebei:
150gr faina de orez, 30gr unt, 1/2 pahar de iaurt, 30gr zahar brun (sau nu, daca nu se doreste zahar), 1varf cutit cu bicarbonat.
Se amesteca toate ingredientele, se face foaie si apoi taiate formele dorite si coapte 20min.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Lorex mie imi place cel mai mult fagul, dar o sa votez teiul.

Tocuri n-am mai purtat de ceva vreme, astept sa-mi gasesc unele comode si abia dupa aia ma mai cocotz.

Mara biscuiti n-a mancat inca. Voi ii puneti in fructe in loc de branzica?

Si daca tot sunt la capitolul intrebari....

Cum este, in ziua in care papa branzica sa nu-i mai dau carne/ou? Se da alternativ, cate una in fiecare zi? Help!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

io stiu ca un ou este echivalentul a 1 litru de lapte..in ceea ce priveste procentul de proteine...asa ca..io cred ca nu ar trebui amestecate...asta..si pt alimentatia viitoare( asocierea alimentelor..ca tot suntem la diete..:)) )a,..si se vb de cantitate,...pai jiji manaca branza...cam cat un ou mare...nu stiu gramajul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Fetelor, ce fel de biscuiti dati la copii??? ca va tot aud ca dati biscuiti cu fructe.Vreau si eu sa dau.II pisati> cum ii pisati?

Dar spanacul? cat e spanacul?...glumesc
De unde luati spanac? folositi din ala congelat???

La alaptat nu ma mai bag, nu mai e cazul la mine!
Si recipientele s-au facut mai mici ca inainte si mai fleshcaite

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

In grecia erau niste biscuiti de la Nutricia de la 6 luni ii sfaramam intre degete ca la salamul de biscuiti asa si aruncam bucatelele impreuna cu bucatelele de fructe, restul facea blenderul:le facea o pasta pe toate. Am vazut si aici biscuiti de la 6 luni in sus dar nu mai stiu...parca de la Nestle...

Cu spanacul: am dat congelat dar nu a mancat neam. Oricum nu mai stiu cine a citit ceva cu nitratii....cik nu se refierbe spanacul si cum asta congelat e deja fiert in prealabil, eu doar am lasat bucata la decongelat si apoi am amestecat la blender cu celelalte legume, NU AM FIERT DIN NOU! asa am auzit ca e bine.

de Yannis

Eu am luat baby spanac de la Mega Image. Este ambalat proaspat la pungi. Nu tine mult oricum.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

da si io am luat...si papa cam de 2 ori din el..e mai scump..cam 6-7 lei cutiutza..dar e ok, nu? ca doar nutre sa-i dam zilnic..io zic ca o data pe sapt e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

nu mai editez dezacordurile si alte mici greseli din mesajul anterior, imporanta e idee. a, sa nu uit, untul de la covalact nu are sare.

vorbiti de tocuri....SF-uri pt mine. eu-s deja prajina, iar singurele ocazii in care am purtat niste 5 cm au fost nunta mea, a lu frate-miu si banchetul de sfarsit de liceu.

fi-miu face cam asa: pe la 9 seara adoarme dupa ce suge. la 10 se trezeste, mai stam de "vorba", apoi adoarme din nou spre 11 sau sugand sau leganat. pe la 11 jumate 12 iar.......la 1 din nou.....si iar la 4 jumate 5.....7 jumate suge in somn si se trezeste de-a binelea la 9.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

neatza si de la noi...eu ieri am bolit ca m-a luat cu raceala si am avut asa o stare de lasa-ma sa te las, ca am stat in pat mai toata ziua si am dormitat. cat nu am dormit, am intrat pe emailul comun sa ma uit la cartile cu diversificarea si ce am gasit acolo.....mi-ati dat de lucru fetelor...m-am apucat sa citesc din emailuri, si am incercat sa pun cap la cap ce s-a intamplat....ma bucur ca a-ti mai dat o sansa casniciei si ca apele s-au linistit. tre sa ma apuc sa recuperze din capitotul trecut ca ieri am citit doar despre evenimnetele petrecute pe la sf lui iulie....e bine cand totul se termina cu bine...no hai ca ma duc sa citesc din urma si revin pe cand termin, sa fiu la zi.....

Lali de David luptatorul nostru

te rog sa ma scuzi..dar de fiecare data cand te citesc mi se face pielea ca la gaina....si-mi vine "sa-mi dau jos palaria" ...stiu ca acu esti ok si intrata in ritm si david la fel...dar efectiv mi se pare dumnezeiesc efortul pe care l-ati facut...de admirat..e prea putin spus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salut fetele...daca mai e vreuna din voi interesata de filmuletele baby human...acum le incarc eu pe transfer.ro ca vreau sa le trimit la cineva si daca le vreti pun linkurile si pe mailul comun...le incarc pe rand cum am timp, daca va intereseaza mai verificati din cand in cand mail-ul...

Mergi la inceput