Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (133)
Raspunsuri - Pagina 16
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti alexutzza ,multa sanatate bunicii tale! asa creste Alex |
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele. Alexutzza sanatate bunicii tale. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
citat din mesajul lui bubu_bu alexutzzza sanatate bunicii! |
Va multumesc din suflet de urari! Sper sa fie totul ok.
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Masajul anticelulitic nu e interzis, de electrostimulare mai intreaba. Pe mine ma "omoara" tanti la masaj, doar ca nu imi maseaza (la partea de reflexoterapie) partea superioara a labei piciorului, ca acolo sunt centrii corespondenti ai sanilor. In rest....liber. Si pe burta si peste tot. Edit: si tanti care ma maseaza pe mine stie ce face, ca am fost la ea insarcinata si de abia am convins-o sa ma atinga, darmite sa ma maseze, a zis ca nu e voie si...abia mi-a facut nitel de relaxare. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
ca ma bag si io ca musca...tanti..cat te costa..mergi la un salon sau vine acasa?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
eu nu inteleg, adica daca am carne proaspata nu o pot congela pe bucatele , cruda, ca apoi sa o pregatesc ptr bebe? de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Vroiam si eu sa raspund ieri la mesajul Xelei dar n-am mai apucat...
.
oricum, ideea era ca am intrat si mai rau in ceata...
Nici carne cruda n-avem voie sa congelam? Atunci cum sa facem? Sa fierbem carnea, o congelam si scoatem cate o bucatica la fiecare masa? Asa e ok?
alexutzzza spune:
BFmerci din suflet de urari si de sfaturi. Imi pare f rau de bunica ta, stiu cum este, eu tocmai asta sper sa nu ajung in situatia asta. Faza e ca bunica e deja internata in spital si nu as vrea sa il bag pe Yannis in spital mi-e f frica de virusii intraspitalicesti ca-s pacatosi tare! Cik or sa o opereze sa ii puna nu stiu ce suruburi la sold si mi-e asa frica....are 88 de ani! Doamne! oricum cik neoperata moare in cateva luni ca la varsta ei , daca sta imobbilizata atata timp numa pe spate face pneumonie, una , alta, cheaguri bla bla offf...ma rog numai sa reziste cu bine operatiei si aneztesiei si sa fie cat de cat pe picioare si totul ok.
La bona nu m-am gandit nici o clipa ptr ca eu stau cu bebe si ii aveam pe ai mei care oricand vroiam ii chemam si stateau oricat cu bebe.
Oricum al meu sotz e f [paranoia cu bebe, treb sa cunoasca bona sa vb cu ea, sa o interogheze, sa se inteleaga si el cu ea una alta ca nu are incredere in oricine, ceea ce inseamna din start bona cuoscatoare de lb engleza...presupun ca e mai scump...nici nu stiu..
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Eu am luat baby spanac de la Mega Image. Este ambalat proaspat la pungi. Nu tine mult oricum. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Baby spinach , dupa stiinta mea nu are nici o legatura cu bebe, e pur si simplu spanac f tanar care se foloseste crud la salate. acuma nu stiu...eu nu m-am gandit sa dau din ala, ma gandeam sa nu fie prea amar sau puternic ptr bebe...nu stiu, nu am idee...
de Yannis
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela ca ma bag si io ca musca...tanti..cat te costa..mergi la un salon sau vine acasa? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Merg la salon, e 40lei o ora de relaxare si 50lei de anticelulitic.
E langa servici si merg in pauza de masa.
Oho, s-au dus vremurile cand venea acasa...ce misto era atunci...nu ma mai stergeam/imbracam, saream direct in dus. Acu....m-am mutat si nu mai vine nici mama naibii pana la mine acasa.
decenuela spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Nu ma bagati in seama daca vreti, dar eu cred ca nu e ok sa dam biscuiti din comert la bebei asa mici. Eu nici pt noi nu iau biscuiti, sunt zaharuri hidrogenate (nu ca as fi chimista de meserie sau ca as sti sa explic f bine efectul ingerarii zaharurilor), dar stiu ca nu e bine, sunt f procesati si f chimizati. Eu am gasit o reteta de biscuiti fara gluten pt bebei: 150gr faina de orez, 30gr unt, 1/2 pahar de iaurt, 30gr zahar brun (sau nu, daca nu se doreste zahar), 1varf cutit cu bicarbonat. Se amesteca toate ingredientele, se face foaie si apoi taiate formele dorite si coapte 20min. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
subscriu la ce ai zis reefritor la biscuiti....de fapt io sunt pentru a tot ce se poate face in casa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza BFmerci din suflet de urari si de sfaturi. Imi pare f rau de bunica ta, stiu cum este, eu tocmai asta sper sa nu ajung in situatia asta. Faza e ca bunica e deja internata in spital si nu as vrea sa il bag pe Yannis in spital mi-e f frica de virusii intraspitalicesti ca-s pacatosi tare! Cik or sa o opereze sa ii puna nu stiu ce suruburi la sold si mi-e asa frica....are 88 de ani! Doamne! oricum cik neoperata moare in cateva luni ca la varsta ei , daca sta imobbilizata atata timp numa pe spate face pneumonie, una , alta, cheaguri bla bla offf...ma rog numai sa reziste cu bine operatiei si aneztesiei si sa fie cat de cat pe picioare si totul ok. La bona nu m-am gandit nici o clipa ptr ca eu stau cu bebe si ii aveam pe ai mei care oricand vroiam ii chemam si stateau oricat cu bebe. Oricum al meu sotz e f [paranoia cu bebe, treb sa cunoasca bona sa vb cu ea, sa o interogheze, sa se inteleaga si el cu ea una alta ca nu are incredere in oricine, ceea ce inseamna din start bona cuoscatoare de lb engleza...presupun ca e mai scump...nici nu stiu.. de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Si chiar daca stai tu cu bebe, nu poti sa stai non stop, ca la epilat nu poti sa il iei cu tine . Eu nici in mall nu vreau sa il bag prea curand, ca zboara o multime de virusi.
Il inteleg pe sotul tau ref la bone, e normal sa se inteleaga cu ea.
Vezi si tu, e o idee, poti macar sa te interesezi sa vezi daca gasesti ceva potrivit, ca daca e situatia asta cu bunica, nu o sa fie ai tai parinti prea repede disponibili sa te ajute si pe tine.
Ai dreptate cu spitalul, eu ma gandesc ca daca tu intri in spital sa ai grija sa iti schimbi hainele, sa folosesti spirt pt maini, etc, sa nu ii dai si lui diverse.
tomaca spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Baby spinach , dupa stiinta mea nu are nici o legatura cu bebe, e pur si simplu spanac f tanar care se foloseste crud la salate. acuma nu stiu...eu nu m-am gandit sa dau din ala, ma gandeam sa nu fie prea amar sau puternic ptr bebe...nu stiu, nu am idee... de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
da, asa este . E spanac tanar, nu are legatura cu bebe. eu l-am folosit in loc de cel concelat. am zis ca macar este proaspat.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele intrebare de baraj. As vrea sa ma apuc de masaj anticelulitic si electrostimulare. Stiti cumva daca e interzis cat alaptam? Stiu ca in sarcina era interzis. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu stiu ca masajul e interzis si in sarcina si in alaptare din cauza cremelor care de regula sunt anticelulitice si contin cafeina. Eu cand am ramas insarcinata, ptr ca nu era planificat bebe ci nunta de care ma pregateam cu spor eram in mijlocul derularii unui abonament de masaj anticelulitic si am continuat (fara masaj pe burta ptr ca deh era bebe dar nu e cazul la tine) dar cu creme fara cofeina pe baza de produse naturiste. Procedura in sine nu e interzisa deloc si ceea ce conteaza ptr stimularea circulariei este masajul nu musai cremele (celulita de multe ori apare si din cauza unei circulatii periferice proaste) . Masajul anticelulitic eu una il recomand. se sparg si elimina treptat formatiunile adipoase mari, stimuleaza circulatia, imbunatateste vizibil inca de la primele sedinte tonusul pielii. Sa nu te sperii, e un moment dupa 4-5 sedinte in care arati oribil ai cu 1000 de ori mai multa celulita decat oricand ptr ca se sparg formatiunile mari si se imprastie parca nu stiu arata oribil dar in 10-11 sedinte totul dispare complet, chiar si cea mai mica urma de celulita, la mine una asa a fost.
Electrostimularea ptr mine e vax... nu am incredere ca ar face ceva....
As merge mai degraba pe combinatii de masaj cu sauna sau masaj cu impachetari si mai bine incerci o sala sau un pic de miscare acasa (alergat pe loc, niste genoflexiuni, fandari, abdomene) decat electrostimulare... Eu am facut niste sedinte de incercare si nu mi s-a parut cine stie ce plus ca nu sunt de acord cu principiul...stimularea asta artificiala a unora dintre muschi...cred ca in timp duce mai drgraba la degradarea si obosirea treptata a tesuturilor
de Yannis