Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
cami_antonia spune:
ALINA SI EU VREAU SA MERG
poate la anul pt antonia la diwsney
daca nu abia peste inca 2 ani
sa fie si bebe mic putin mai mare
ahahhahahha
e minunat sa mergi cu bebe acolo
cred ca si eu m-as simti superrrrrrrrrrr
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+
catank spune:
alina06st Multumesc!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+
roxy_s spune:
am venit si eu de la plimbare, am mancat si acum stau cu burta in sus. am mancat un castronoi mare de salata verde doar cu ulei de masline, sare si lamaie si inca mai intra, asa buna a fost.
stefy ce frumoase sunt lucrusoarele de bebe. acum le-ati luat toate?? ce multe ai luat si ce frumoase sunt toate. si burtica este mare si frumoasa
catank pune mana si manaca acolo , ce-nseamna aia -1 kg. pai tu vrei bataie. noi cu + si tu cu -??
mandreeac si eu am inceput sa mananc chiar multisor si cam toata ziua mananc cate ceva, mai ales ca mai am greata cateodata. lasa, ce daca mancam mult, bebeii sa fie sanatosi si sa creasca mari
cami cand mai mergi la doctor? sa vezi ce ascunde bebe intre picioruse.
S-a intamplat minunea mult asteptata15+
roxy_s spune:
ally si dyadya ma bucur tare mult ca rezultatele analizelor sunt bune si bebeii sunt bine
salo_sama spune:
hello fetele
aseara nu am mai reusit sa scriu nimic ca am ajuns tarziu acasa, am fost la innot si pe urma in vizita la o prietena.Sf Maria. Cred ca ma apuc iarasi serios de innot ca anul asta nu m-am rea tinut si doctorul mi-a zis ca f ok. Ador sportul asta si imi face super bine.
Va tot aud de kg in plus...eu m-am ingrasat mult inainte sa raman insarcinata, am pus tot cate 2 kg pe an. Acum de la inceput de cand am ramas insarcinata si pana acum , inca cateva zile si sunt in 4 luni, nu am pus nici un kg. Cei drept ca am 66kg, am si 1,70 m inaltime deci nu e exagerat, insa mi-e teama sa nu pun multe kg de luna asta sau dupa luna 5-a. Mananc cam de 4 ori pe zi dar putin, se pare ca tine pana acum. Uff..cand ma gandesc ca tre sa ajung la 58 de kg , asa cum ma stiu io , dupa ce nasc, mi se pare ca am drum lung de facut. Om vedea noi, sanatosi sa fim.
Strumphy ce frumos ca mergi la Paris, as am si eu un dor de duca dar nu cred ca mai ajungem p eundeva anul asta.
Yasmi azi nu te-am prea auzit, ma raportez mult la tine si la maduza_bra ca se pare ca suntem in aceeasi perioada. Abia astept sa-l simt si eu pe bebe miscand,dar inca nu da semne sau poate nule recunosc eu fiind primul copil.
Si..va astept pe laSibiu, le-am auzit pe fete vorbin dse Sibiu si m-am bucarat sa aud ca va place orasul. Se schimba mult pe zi ce trece, poate facem o intrunire a odiseei noastre la SB ar fi frumos.
In rest nu stiu ce sa mai zic..azi as fi dormit intr-una.
pana imi mai vin idei va pup pe toate
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +
roxy_s spune:
strumphitza ce frumos, mergeti la Paris
sa ai grija cu efortul si cu mersul mult pe jos. zi, azi ce treaba ai mai facut, ai??
fetelor voi daca mergeti mult pe jos sau stati in picioare nu va doare spatele si mijlocul? ca pe mine da si imediat vreau sa stau jos.
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank tare vorbareata sunt astazi, na... alina06st spui ca esti din Pitesti? ajung si eu simbata pe la voi, ...o intrebare?hainute pt gravidute gasesc? tu ai reusit sa te uiti dupa ele? daca da, pe unde? cunosc orasul f bine, insa nu am mai ajuns acolo mai bine de 6 luni cred. Va fi o placere sa ajung simbata, este un oras tare drag mie... Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+ |
gaseshti haine de gravida la euromall la premaman
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
eu sunt intr-o stare de nervozeala acuta si totul imi merge pe dos
bb e cuminte ,nu simt nimic
burta creste
kg stagneaza..desi sapt asta ma cam exagerat..azi am mancat o shaorma mica si un iaurt de baut si atat pana la ora asta,dar a facut cat 7 mese
tushesc de innebunesc si nu pot lua nimic,beau ceaiuri si sug vit C...Mariei i-a trecut tusea cu Prospan
va citesc cu spor,dar ziua sunt la salon cu cliente,seara cand ajung acasa va citesc si cand sa scriu ma ia Maria de la calc si tot asha...uff ce-ash vrea sa ma linishtesc!!!
bb yasmi te ashtept cu nerabadare
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
dinora77 spune:
Hello si de la mine!!!Sper ca sunteti bine dupa somnicul de la pranz. Tare linishte mai era pe aici pe la 12:00. Eu nu prea pot dormi amiaza, iar daca totusi adorm, dorm foarte rau noaptea. Asha ca ma abtin mai bine. Azi am fost foarte harnica, am profitat de faptul ca am avut atita energie cit pentru o saptamana. Noaptea trecuta a fost prima dupa nu shtiu cate saptamani, cand m-am trezit doar de 2 ori la WC shi am adormit inapoi imediat.
Fetele, am pus shi eu 2-3 poze pe picassa. Pozele cu burtica vin mai tirziu, dar promit ca vin.
strumphitza ce fain e ca mergeti la Paris!!! Sa aveti o calatorie superba shi sa veniti plini de energie!
roxy eu am aceeashi problema cu mijlocul shi saptele. Ma doare foarte des shi mai ales atunci cind depun mai mult efort, dar nu numai. Poate sa ma ia shi din senin si atunci, tre sa am un pat linga mine, sa ma intind.
va
Dino 14+
madutza_bra spune:
Am ajuns acasa, suntem 100 % fetita . Este o alintata, se mangaia cu manuta pe la cap, pe la ochisori, se mai intindea putin. Statea turceste si am putut sa vedem f bine ce are intre picioruse, este cu 3 zile mai mare si are 172 gr. Lichid cant normala, placenta, col ok. Insa uterul este cam tare, din cauza contractiilor si va tb sa iau zilnic no-spa. In rest toate bune de acum s-a dat startul al cumparaturi
Stefi, ff fumoasa hainutele. Vroiam sa va sfatuiesc, din proprie experienta, sa cumparati macar pentru primele 3 luni body-uri cu capse in fata. Stefi am vazut ca ai luat si din cele care se baga pe capsor, va fi muuult mai usor cu cel cu inchidere in fata.
Cand ne intoarcem din Cipru, o sa intre si indemnizatia pe card, si sa te ti atunci cumparaturi!
Yasmi, hai si tu cu vestile bune.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png