Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

oooooo a facut mandreeac ochisori

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Hai sa-mi scriu biletul de scutire pt ieri , de ce am disparut ca IHAAAAA in ceata...

Miercuri, la pranz, dupa ce am scris aici - m-am luat de mana cu al meu om si am zis sa-mi satisfac si io o mica pofta ( nuuuu, nu aia ) si apoi sa-mi vad de treburi prin orash, sa-mi iau mandra de la gradi ...etc.
Ne-am dus la un restaurant si am comandat o ciorba de fasole cu afumatura si niste clatite. Ma rog, asa ca sa intelegeti cat de mult iubesc io ciorba aia cu fasole ( zici ca ma cunoaste de acolo, exact pe gustul meu o face ) va zic doar ca la finalul sarcinii cu Andra asta era singura mea bucurie ca Andra intarzie sa apara - ca mai apucam sa mananc ciorba lor cu fasole si multa ceapa ( si apoi, ca o doamna fina ce sunt , ma duceam la control la gineco . Acu daca stau bine si ma gandesc nici nu ma mir ca Andra nu vroia sa se nasca la cata ceapa bagam in mine cred ca ii era teama sa iasa sa ma cunoasca, deja cred ca-si imagina ca locuim pe un camp cu ceapa, singurul aliment de baza )
Mama, ce am luat-o pe aratura...
Booon, am papat, si apoi ne-am vazut de treburi.
Numai bine ce ma laudasem io aici ca am mai scapat de greturi ca s-au hotarat ele sa-mi faca . Simteam deja cum ma ia cu rau dar na... trebuiau rezolvate treburile. M-am dus la o banca cu treaba cand ...am detectat un miros suspect si simt asa o dorinta puternica de-mi intinde fasolele tocmai mancate pe functionara din fatza mea . Oricat de tentanta ar fi fost ideea - am rationat intr-o miime de secunda ca ar fi mai bine sa nu si am tasnit afara, de cred ca am lasat-o pe tipa si la aer mi-am mai revenit. Noroc ca era si sotul cu mine , i-a explicat ca sunt nitzel sensibiloasa in aceasta per. a anului si ca revin sa termin ce am de facut
In fine ...mi-a fost rau cam toata seara, am zis ca ori am mancat eu prea cu pofta ciorba ... ori o fi pur si simplu de la sarcina.M-am consolat si am incercat sa ignor greturile si starea aia nasoala , am zis ca ma intorc cu spatele la dureri si purced la .
Si ma trezesc io in toiul noptii - oi, oi, ooooo.... ce durereeeee ! Moama, am zis ca mor , ma durea intr-o parte de am zis ca ma ia naiba. Pana la urma m-am linistit si am reusit sa mai dorm un pic dar dimineata iar dureri nasoale rau de tot.
Si s-a facut dimineata, v-am salutat eu de dimineata si ziceam ca mai revin ... insa nedumerita de durerile alea am plecat sa vad despre ce e vorba.Cum logic, trebuie sa se intample, doctorita de fam e in concediu, la spital mi-au zis ca trebuie sa ma vada un med. ginecolog tinand cont ca sunt si asa pana la urma am ajuns la maternitate,unde am gasit-o chiar pe doctorita mea, l-am vazut nitzel pe BB, mi-a zis ca e bine mersi, ca totul e in regula cu sarcina si mi-a zis ca am facut o criza fiere .
Ei, macar m-am ales cu o intrevedere ( ce e drept, scurta ) cu bb si m-am lamurit care-i treaba cu durerile astea.

Diseara ma duc iar la eco, sa vedem mai bine bb-ul - deci sunt si eu pe lista celor care au intalnire cu bb astazi

Mama, intre timp am pus si de mancare, am mai facut una alta si vad ca voi ati umplut deja 2 pagini .Dar si eu m-am intinssss ... si noroc ca mi-am mai pierdut sirul gandirii
Dau send si revin sa mai citesc pana plec.

Va si o zi frumoasa, bafta la eco astazi celor ce au intalnire cu bb si o zi fara greturi, da?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Madutza, stai cummintica dc poti...ai cum sa-ti iei un concediu ceva??

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

pai sunt in concediu.. de crestere copil . Cel mai tare ma oftic ca eu chiar m-am menajat, si nu m-am obosit din nici un punct de vedere..adik nu m-am spetit nici cu curatenia, nici cu mancarea nici cu calcatul rufelor..etc Si uite totusi ca nu e tocmai ok.

Catank, dr-ita mea stie de scurgeri, ieri am fost la conrol. Mi-a facut si eco si control pe masa, mi-a spus ca colul e ok, are peste 3 cm si este inchis.
Moama si stiti de ce ma oftic si mai rau? pentru ca din cauza lipsei de contractii calumea am ajuns si la cezariana , si acum au inceput mai repede decat trebuia

Nu-mi convine deloc nici plecarea de sapt viitoare in Cipru..dar am platit deja avionul si nu mai vedem nimic inapoi..off...cred cca azi e ziua plangacioaselor.
Anaxena, ne luam de manuta si plangem una pe umarul alteia?

yasmi, referitor la hainute, eu nu prea mai am multe de la Cristi, pentru ca le-am dat unei fete de aici de pe forum, la ajutor umanitar.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

alina noapte buna.

andreea, 52 kg??? parca spuneai ca simti ca ai slabit... las, bine de voi ca aveti unde pune!! nu ma plang nici eu.....dar tre sa stau cu ochii ca pe butelie sa nu sar iarasi calul cu kg...

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Asa am zis ca simt, dar uite ca nu a fost deloc asa! Felicitari pentru bebe care e bine sanatos.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

MsBB , te trec pe listuta pt diseara te asteptam cu vesti bune!!! daca aflii ce culoare e caruciorul....si nu intri sa ne spui si noua iei bataitza sa stii!!!!

mada, si eu le-0am dat pe toate verisoarei mele....dar cum are si ea baiat tre sa merg sa le iau inapoi...

stefy te asteptam/.////

msbb, tu lucrezi sau stai acasa??

Mergi la inceput

andreea si cat te-ai ingrasat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute
m-am trezit mai demult dar azi este si al meu acasa si am mai stat in pat, am mancat....d-astea
m-am trezit cu o durere de cap si o burtica tare. cred ca era contractie. am luat un no-spa si un scobutil. mie asa mi-a zis sa iau cand simt ceva. acum am baut o cafeluta cu lapte si m-a lasat capul.

bb_yasmi sa creasca mare cuculetul si sa stea in burtica pana la termen

ma fetelor, la cat ati scris voi eu nu mai stiu nimic, am citit asa mai repejor ca n-am rabdare si ma si grabesc sa ma intalnesc cu mama

msBB imi pare bine ca ai revenit cu povestirile

........nu mai stiu ce-am citit
vorbim mai tarziu.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

eu am pus mancarea la foc.....si m aluat un somn.....cred ca o aduc pe iasmi acasa la amiaza ca asa bine dormeam impreuna....... plus ca parca asa ma simt vinovata ca eu stau acasa , nu lucrez si ea e la gradi....de asta te intrebam MsBB daca tu lucrezi ca stiu ca buburuza e ;a gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

neatza fetele
e asa de urat la sibiu , e innorat, bate vantul, e frig brrr...nu-mi vine sa ma apuc de nimic. ma bucur ca si sotul eliber azi si asa ne mobilizam impreuna si terminam si noi curatenia de week-end mai repede si mai gatim si na de astea. Casc intr-una si as dormi.
Azi dimineata mi-am adus aminte Strumphy de problema ta cu epilatul si voiam sa-ti zic ca eu dintotdeauna m-am epilat doar cu ceara si al fel fac si acum. Singurul loc unde nu ma fac cu ceara este la axila, imi zicea cosmeticiana mea, prin mana careia au trecut multe gravidute, ca nu e bine sa ne epilam sub brat din cauza glandelor care fac legatura cu glandele mamare si sa nu le provoace cine stie ce prin smulgere. In rest nu sunt probleme.

nu mai stiu ce voiam sa scriu
revin

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau, fluturasi!

am intrat sa va spun ca voi avea un baietel. I-am vazut putica ieri la eco.
Va pup si multa sanatate!!!!!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput