Fluturasi de martie-aprilie 2011 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
mandreeac spune:
Neata dragelor!
Mult ati mai scris, mi-a luat ceva sa va citesc.
Yasmi am luat 5 kg.O sa incerc sa o iau mai usor, dar nu am ce sa fac, daca nu mananc ma apuca niste stari de greata, abia pot sa stau in picioare.
Catank am facut ochisori de la ora 6 si jumatate cand ma trezesc cu sotul meu, manancam impreuna , iar eu mai trag un pui de somn. Off Doamne si vremea aceasta rece si urata , chiar te trage la somn.
Ally ma bucur din suflet ca i-ai auzit inimioara!
Anaxena imi pare sincer rau ca treci prin astfel de perioade, dar asa cum ti-au zis si fetele, in ziua de astazi, abia daca mai poti avea incredere in cineva. Asta este si motivul pentru care ne ducem de rapa, ca toata lumea e foarte rea si nu inteleg motivele. Sper sa treci cu bine peste aceasta perioada si sa incerci in momentele de tristete, sa iti dai seama ca Maria e un suflet nevinovat care nu ti-a gresit cu nimic.
MsBB minunate povestirile tale.Chiar imi era dor de tine si de pomelnicele scrise de tine. Ai mare grija cu sanatatea.
Simo , imi pare tare rau ca inca nu iti trec greturile. Tare iti mai vine de hac, micul printz din burtica ta.
Roxy plimbare placuta. Toata ziua de plimbi.
Madutza imi pare tare rau ca nu te simti bine!E mai nazdravana asta mica, dar totul va fi bine pana la sfarsit!
Salo_sama sa aveti mult spor astazi. Si eu vreau sa fac putina treaba.
Strumphy
Sa va spun fetelor, de ce nu am intrat si nu am fost asa activa, intrucat m-a durut burtica in partea dreapta, destul de rau si am luat imediat un nospa si m=am intins in pat. Nu stiu de la ce o fi, nu stiu cum se simt contractiile, dar daca simti efectiv ca ti se strange ceva, e clar ca la mine nu a fost asta ca nu am simtit asa ceva. O fi cazul sa ma ingrijorez???????
Si pe mine ma doare spatele, ma doare chiar si in zona noadei si sunt momente in care nu pot sta nici pe o parte, dar nici pe spate si ma apuca nervii.
Deea ma bucur ca te-ai simtit bine la cununie si ca ai scapat de greata. Spor la facut teme cu fetita!
Cam asta este tot, daca imi mai aduc aminte ceva , postez.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+
bb_yasmi spune:
andreea (vas) te felicit si aici mami!!! felicitari!!!!!!!!!!! pozici de la eco nu ai??
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vas ceau, fluturasi! am intrat sa va spun ca voi avea un baietel. I-am vazut putica ieri la eco. Va pup si multa sanatate!!!!! Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 poze2 bebelicu |
Felicitari, sa creasca mare si sanatos!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+
MsBB spune:
Ah, noroc ca nu s-a scris chiar mult , am reusit sa va prind .
Anaxena - nu te lasa prinsa de ghearele depresiei . Vb despre asta cu prietena ta cea mai buna, cu sotul ... cu oricine te simti tu comfortabil, descarca-ti inima, nu tzine in tine. Incearca ( mult mai usor de zis decat de facut , stiu..) sa fii pozitiva, sa te gandesti ca se va rezolva rapid situatia si te vei putea bucura de sarcina fara sa te mai afecteze alte probleme.
Faptul ca simti ca esti mai nervoasa cu Maria te va ajuta sa gasesti o solutie, sa treci mai rpd peste asta. Maria merita o mamica vesela, jucausa si plina de ganduri bune, nu?
madutza_bra - no spa si cat mai multa odihna . Asta ca dovada ca nici o sarcina nu seamana cu alta, nu ?
Asa si la mine a fost - de unde aveam contractii in prima parte a sarcinii cu Andra la final cu toata nasterea provocata nu se intampla nimic. Doctorita ma tot intreba daca nu simt nimic, nici o contractie nimic - nimic si io ridicam din umeri, fluierand .
catank si intestinul gros plin poate provoca dureri. Si mie imi spunea doctorita ca trebuie sa tin din scurt aceasta problema, sa ajut tranzitul intestinal cu cereale, fibre ...etc. Incearca si cu iaurt
Eu as caracteriza contractia ca pe o durere asemanatoare celor din timpul CM-ului. Eu am in mod normal un CM f dureros si cand aveam contractii mi se parea ca se aseamana durerea + plus burtica, care se intareste si ai o senzatie de ... strangere, asa . Nu stiu cat de clara e explicatia dar ...cam asa am simtit eu.
miki1979 poate si de la tuse/mucisori doarme agitat? ( n-ai mentionat de mucisori dar ma gandesc ca poate fi si asta o cauza )
Deea spor la teme, sa ne anunti ce nota iei . Mortala fata! Asteptam cu nerabdare
bb-yasmi sunt multitasking , Un fel de 2 in 1 , stau si acasa , si lucrez - de multe ori pe nici una nu o fac bine .
Eu sper din inima sa-i placa Andrei la gradi, sa se acomodeze - cand o veni bb2 sa nu simta ca am indepartat-o din cauza asta. Mai devreme sau mai tarziu oricum urmeaza integrarea in colectivitate si ma gandesc ca ii va fi mai usor asa. Pana se naste bb sper sa-si formeze un pic si sistemul imunitar ...Ma rog, eu vreau multe , le luam pe toate asa cum vin, vedem noi ce si cum.
Speram ca-si arata bij-urile astazi bb. Va anunt!
Chiar fug, am terminat si mancarea si trebuie sa plec.
Va pe toateeee!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
bb_yasmi spune:
andreea , probabil se mareste uterul de aia te-a durut. de acum in colo o sa avem tot felul de dureri....stai sa vezi mai in apropiere...dureri de solduri, de spate....etc
nu te stresa tu cu kg, chiar nu e cazul.
eu sunt tareeee bucuroasa ca reusesc sa ma mentin la 59 dimi pe nemancate .mi-am pus graficul cu kg pe saptamani pe frigi sa vad cand "sar" din el.....
offff nu e gata mancarea asta o data sa ma pot culca...
catank spune:
vas Felicitari pentru cucule#355;!
mandreaac program asemanator, doar ca eu il asist pe so#355;, nu pap cu el atit de dimineata, apoi da, ...imi pun utrogestanul si mai dorm nitel.
Nu stiu ce or fi cu durerile astea de burta, si eu aseara am fost de groaza, daca nu m-am vaitat la sot de se si speriase, dar no-spa nici ca nu al luat. Eu tot zic ca va trece de la sine...dar uite ca nu cred ca am procedat corect.
Fetele cu burtic mai mari, sunt normale durerile astea de burtica, ba in stinga ba in dreapta?
Mandreeac ai grija de tine, ...
roxy... mama ta este din brasov? de te tot plima mereu sunt geloasa pe tine, sa stii
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 11+
bb_yasmi spune:
MsBB mi-ai mai ridicat moralul. asa gandesc si eu ca tine....de obicei.. dar azi am luat-o pe "scurtatura" si am simteam vinovata. acum ai dus-o pe andra pt prima data la gradi??? noi avem azi 2 sapt incheiate, fara nici un incident neplacut , fara nici o lacrima si din cate vad merge cu placere...plus ca a invatat o gramadaaaaa....
o lasi la gradi la program normal, nu??
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea , probabil se mareste uterul de aia te-a durut. de acum in colo o sa avem tot felul de dureri....stai sa vezi mai in apropiere...dureri de solduri, de spate....etc nu te stresa tu cu kg, chiar nu e cazul. eu sunt tareeee bucuroasa ca reusesc sa ma mentin la 59 dimi pe nemancate .mi-am pus graficul cu kg pe saptamani pe frigi sa vad cand "sar" din el..... offff nu e gata mancarea asta o data sa ma pot culca... mamica fericita de printesa si 16+ baietel |
AAAAAAa ,ca mi-am adus aminte m-a durut in partea dreapta a burtii , dar mai sus de ovar, m-a durut in zona buricului si ma tot gandeam ca bebe al meu trage de cordonul ombilical si intr-adevar am avut dureri ca la menstruatie. Inseamna ca se mareste uterul, e bine atunci, isi face bebe loc.
CAnd se ridica fetelor bebe de il avem in zona abdomenului, sper ca m-am exprimat corect?
vas spune:
Yasmi, o sa pun si poze sa-mi vedeti flacaul.
Catank, unele contractii sunt normale dar unele care deja sunt dureroase nu sunt in regula. Eu zic sa iei linistita No,spa , ajuta cat de cat. In rest intepaturi in stanga dreapta sunt normale.
Anaxena, sa stii ca atunci cand am crezut ca pierd sarcina, iar mintea mea o lua razna singura care m-a pus pe picioare a fost Eliza. Mi-am dat seama de crizele tembele pe care le fac cu ea, saracuta nu stiu ce gandea despre mine asa ca am stat putin m-am gandit si am actionat.
16
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bb_yasmi spune:
andreea eu am inceput sa simt uterul si bebe la vreo 2-3 degete sub buric.