Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
mandreeac spune:
Neatza burticile mele dragi!
Incep prin a ura tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica astazi!
Eu am dormit in etape, desi la ora 12 noaptea am mancat, ca sa nu ma mai trezeasca bebe ca ii este foame la ora 4, m-a trezit la 6.Asa de tare ma ustura stomacul si imi vine sa vomit, ca trebuie sa ma ridic la foc automat sa mananc, ca sa nu mi se faca si mai rau!
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
mandreeac spune:
Acum am vazut, motiv pentru care trimit mesaj separat Anaxena sa iti traiasca printesa Maria si sa fie sanatoasa! Imi pare rau ca inca este racita mititica!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
roxy_s spune:
anaxena burticuta incepe sa prinda contur. ce mare a crescut maria, ce par frumos are si ce scumpica este
S-a intamplat minunea mult asteptata15+
roxy_s spune:
fetelor eu ies la o plimbarica. ca acum dimineata imi place mai mult, este aerul mai curat , este si soare.
merg sa scot buburuza la aer
burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata15+
madutza_bra spune:
'Neata fetelor!
La multi ani tuturor Mariilor!!
Anaxena, ce mare este Maria , si carliontata ! fata sa treaca raceala.
roxy, plimbare placuta!
eu plec putin la cumparaturi.
Pupici la burtici!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
cos_minutza spune:
Neatza burticutzelor
Va multumesc frumos de si sfaturi,o sa incerc si eu faza cu mana pe burtica poate,poate
Va pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bb_yasmi spune:
buna dimi
ceva noutati?? merg sa citesc!!
la multi ani maria de anaxena!!
la multi ani maria de anadomnica!!
la multi ani maria de danami!!
la multi ani mariuca de madutza!!
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
strumphitza spune:
Buna dimineata!!
Matinala mai sunt , nu ma intrebati cat am (nu) dormit !!?
De azi noapte de pe la 12 pana pe la 4 jumate si apoi de la 6 jumate la 8 ...am dormit in reprize, hit ca eram super obosita nu mi s-au lipit ochii deloc intre 4 jumate si 6 jumate M-am zvarcolit si perpelit pe toate partile, numai la analize si eco ma gandeam, plus cateva ghionturi la sot sa se intoarca pe partea cealalta ca sforaie Oare sunt singura care are barbat sforaicios?? Sau poate sunt eu mai sensibila si il bag in seama in fiecare noapte??
Mi-e foame si ma roade stomacul si nu cred ca am voie sa mananc, decat sa beau apa ... ca pe scrisorica de am primt-o sa ma duc la eco zice ca sa am vezica plina, iar in scrisorica pentru progrmarea la testul de toleranta la glucoza spune ca nu am voie sa mananc nimic , doar sa beau apa... deci "apa, paie si bataie"
O sa imi pun in poseta ceva biscuiti sa rontai cand o sa ies de acolo nu cumva sa lesin.
E o vreme de toata frumusetea , gri, innourat si sta sa ploua... si frig , specific englezesc.
LA MULTI ANI MARIILOR!!!
BB on board!!! 11+
bb_yasmi spune:
vezi roxy ca mai ajuns in burtik???!! a mea a luat "avant" la inceput apoi a stagnat. era ff mare pt 12 sapt iar acum mi se pare destul de micuta pt 16 sapt!
simo adu repede urechea aici....pai ce faci mami??? ia mai lasa covrigi si pateutele!!! si mananca 2-3 zile supica, legume fierte cu putin ulei de masline sau facute pe gratar , piept de pui fiert sau facut pe gratar, iaurturi....etc sa vezi ce se reechilibreaza situatia.
eu azi dimi aveam 58.9 kg desi ajunsesem si eu la 59,6 kg......
nah ca te-am certat destul... acum sa si sustin putin....lasa ca nu e mult 60 de kg. ai grija de acum in colo.
bb_yasmi spune:
vorbeati de reactia copiilor....iasmina mea e tare incantata de bebe din burtik...a inceput sa vb cu el, sa pupe burtik....ii pregateste hainutele ei care au ramas micute.... spune la toata lumea ca mami are bb in burtic si cand e mare il scoate nenea dr... si aseara mi-a zis ca ea vrea sa am si eu burta mare ca si tushi ramo.... (verisoara mea gravi in 7 luni)