Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
nah ca m ati lasat singurica pe aici....
eu azi dimi am fost la putin shoping....nu mi-am gasit nimic pt mine, doar pt iasmi am cumparat :(
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
strumphitza spune:
Shopping de diminieata = cafeaua de dimineata ?
yasmi, dar ce cauti iar pe la magazine si nu gasesti, ceva un tricou sexos cu un slogan fain asa ca pentru o graviduta ???
Eu am vazut ca am langa mine un centru de copiere si bla bla, de face si de astea pe tricouri si e 8£ , numai inscriptionatu, fara tricou
Eu am tricoul ala fain de la mothercare cu "P is for pregnant " si nu l-am purtat inca niciodata , poate dupa ce creste burtoiu si nu mai incap in el
BB on board!!! 11+
bb_yasmi spune:
strumf nu am vazut prin nici un magazin asa ceva :(((
bb_yasmi spune:
merg sa imi pregatesc si eu una alta la bucatarie ca ma apuc de facut papa acusi.
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici!!!
Am dormit tare rau si cu fel si fel de vise...Pe la 4 m-am trezit ca incepuse o ploaie ca am zis ca ne rostogolim la cum tuna si fulgera.
La multi ani fericiti tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor de astazi....
Andreea, asa patesc si eu cu stomacul...ma arde...ma ia cu rau. Apoi, cum inghit ceva, se calmeaza apele.
Roxy, braavo, activa te vreau...asa de dimineata...Eu ies seara de seara si merg 1 ora fara oprire...apoi vin si mananc si am stricat tot .
Simonelu, zici ca iarasi te-ai simtit rau...O sa treaca si starile astea. Eu merg sapt viitoare joi la eco, mai am o sapt.
Yasmi, cum a fost supica de ieri???
Deea, ce mai faci??? Este ocupat locul la calculator si iarasi trebuie sa astepti dupa sot??
Miki, cum te mai simit??
Va pup !!!
Ally , 10+ bebe
bb_yasmi spune:
ally excelenta.....am mai mancat si acum un bol de supica!
Deea99 spune:
Neatza butici!!!
Strimfitza ma bucur ca s-a lamurit cu programartea ta si azi ai intalnire cu samburelul/samburica ta.
sper ca englezoii astia sa iti faca pozica la eco.
cand vii in tara nu iti faci o programare si la un eco?
Yasmi ai o dulcica de fetitza...iar accentul tau imi place de mor...am o aica in belgia care este oradeanca si semanati la voce ...ioi...
Yoni felicitari pt carutul roz....si daca e 99% eu zic sa incepi sa te uiti dupa rochitze....nu da cu rosii...
Madutza ti-am vazut si eu burtica ...si pozica cu Cristi e fenomenala
si a mea e tot cam atat....dar inca nu e bine intarita ca a ta....
nici acum nu am ajuns sa imi dac o poza...si sa vad daca mai stiu sa imi fac cont pe picassa.. sa pun si eu pozici
intru mai traziu pe album sa va admir si eu un picut fetelor , ca am inteles ca ati pus mai multe pozici
Viss ai si tu dreptate cu munca ...dar cine sa imi faca puiule ca am o casa mare care ma deprima cat praf se asterne in ea...eu stau pe o strada care face legatura cu multe strazi secundare pana-n fundul cartierului si pe aici trec de la masini , la cife , excavatoare si toate cele.....
ieri am muncit de m-a luat cu intepatuiri in burta....apoi am ramas cu o durere crunta de spate. defapr e mai jos la nada si mi se lasa durerea pe solduri si picioare in jos...azi-noapte nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta...
am inceput sa plang , ca m-am dus la baie tarsiindu-mi calcaiele , ca nu puteam face nici un pas
de asta mi-a fost frica intotdeauna si am tot evitat sa mai fac un copil. daca obs. intre copii mei v-a fi o diferenta de 11. si 3 luni...mi-a fost frica ca nu ma pot ocipa de casa , de fata de tot....fata mea aseara a adormit plangand reprosandu-mi ca o tot neglijez, ca tot timpul ii zic...nu acum ca imi e rau... si ca nu o mai iubesc si il iubesc mai mult pe bebe....abia am impacat-o...nici nu stiu cum sa fac sa nu mai simta asta...aveam alte asteptari de la ea , ca-i mare si ma intelege....
dar ea a fost totimpul alintata de mine...a fost plimbata ...eu imi lasam treaba si iesem in parc cu ea ...o duceam la film, la intalnirea cu prietenele ei...la plimbari prin mall....acum nu mai fac nimic din toate astea...nici acasa nu pre o mai bag in seama ca mie imi e rau si stau mai mult in pat....si ea sejoaca singura....
azi dimineata cand am intrat in bucatarie mi s-a facut rau de am fugit la baie si am vomat putina apa sau ce mai era si aia...apoi nu am mai pus piciorul acolo..mi-a facut ea o zeama de cafea si cu lapte si 4 piscoturi....asta am mancat
sunt tare trista si acum cand scriu am lacrimi in ochi. nu sunt multumit de loc cum ma alimentez. nu mananc mai nimic toata ziua...ba ajung sa beau apa doar 2-3 pahare pe zi.
ieri am mancat o coaja de [paine cu 2 bucatele de cascaval la md....apoi pe la 16 un ardei umplut cu orez si ciuperi si la 21.30 sa nu ma ia foamea peste noapte am mancat inca unul cu paine de data asta
nu pot nici dulce , nici sarat, nici acru.....si imi e din ce in ce mai rauu...ma gandesc ca sunt asa de la proasta alimentare...
acum dupa ce ca inca ma mai doare noada sau ce o fi, ma doare groaznic si capul....trebuie sa ies sa cumpar cadou de sf marie la finutza mea si cadou de cununie
maine merg si la cununie
la multi ani celor ca va sarbatoriti azi!!!!
La multi ani si copilasilor vostrii!!!!
pup si sa aveti o zi buna!
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12
bb_yasmi spune:
deea, imi pare rau ca nu te simti bine si nu poti manca. macar vitamine iei??
AllyLaur spune:
Deea, imi pare rau ca te simti aiurea si ca nu poti manca, sunt in aceeasi situatie cu mancatul si cu apa. Fii barbata si toate se rezolva si cu domnisorica ta. Te si sper din suflet sa nu te mai simti rau!!!
Ally , 10+ bebe