Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
AllyLaur spune:
Lavinia, excelenta zici ..aaa??? Lasa ca imi fac si eu dar...momentan am o lene cat casa. Poate din cauza vremii, este tare urat...inourat si poua de azi noapte.
Ally , 10+ bebe
Deea99 spune:
nu, nu iau vitamine
nu mi-a recomandat doctora...
am primit o folie de elevit ramase de la fina si am zis macar una la 2 zile sa iau insa nu imi placeau cum miroseau...mereu le simteam pe gat....eram si in perioada aia in care 24de ore din 24 stomacul imi era in gat
azi ziceam ca sun sa vad daca pot sa ma duc la dr....dar la cu m ma simt nu cred ca o mai sun si las pe luni cand poate imi iese si rezultatul de la DT
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12
bb_yasmi spune:
deea eu cred ca daca nu mananci, nu te poti alimenta ti-ar prinde bine sa iei vitamine. dc nu suporti elevit mai sunt si altele. vb cu dr tau. sarcina e destul de maricica deja si bb trebuie sa aibe de unde sa isi ia ce are nevoie.
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
Deea99 spune:
ca imi sunteti alaturi
dar ma simt asa neputincioasa....eu care imi faceam toata treaba fara sa zic la cineva. si nu va ganditi ca era farmacie la mine in casa, dar acum prea e dezordine sau asa oi vedea-o eu...
sotul nu ma ajuta inainte..acum cand vede ca nu prea mai fac il mai apuca sa faca cate ceva, dar e asa stagaci ca tot eu trebuie sa ii dai indicatii
ieri nici nu credeam ca voi ajunge ca de la 9 si pana la 18 sa nu ma intind putin.....asta cred ca mi-a pus capac....
am facut cum stit castravetui aia si mai aveam in plan ardeii umpluti...
el ca hai sa facem curat.....ok...fa la parter ....pai nu a strans nimic...a aruncat toata incaltamintea de la intrare pe terasa ...a bagat aspiratotul peste tot si a siscat si canapeaua...a scos covoarele...apoi a plecat
si eu dai si strange si aranjeaza si spala pe jos si spala scarile cu mana, cocosata, nu cu spalatorul ala ca am din ala care nu se stoarce pe galeata...e ca un teu.....si e tare enervant sa-l desfac din suport sa-l spal sa-l storc si sa-l montezla loc.....
apoi curata covoarele ....uda florie de pe terase....spala cateva perchi de pantofi de -ai lui fiimea....
simteam ca ma doare spatele , dar am zis hai daca tot pot sa fa ca nu sunt chiar asa de ametita sa termin macar parterul....si cand m-am intins , m-a luat burta cu intepaturi ....apoi sa ma dau jos noada ...parca ma blocasem....acum e ciudata ca nici pe scaun , nici intinsa nu pot sa mai stau mult ca amortesc
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12
Deea99 spune:
ALLy Roxy si Mandreeac aveti niste burici tare frumoase si mari si bine conturate...si tari
a mea asa cum am mai spus e mare dar nu e inca asa tare ....imi mai tremura de la grasime....si mi se pare asa tuguiata
hai ca imi fac si eu azi o pozica si o atasez cu photobuketul cum a pus Yasmi filmul , ca pana fac cont pe picassa nasc
strumphitza spune:
Deea, cred ca ziua de ieri ti-a ajuns si ti-a fost invatatura de minte si eu m-am hotarat sa o las mai moale cu curatenia si sa il mai las si pe sot sa faca una alta ca doar n-o fi foc daca nu e facut de mine ci de el... deci prioritatea no 1 acum, tu si bebe
M-am pregatit de intalneala cu nenea ecografistu ...m-am facut mumoasa , machiat , parfumat si de acum sa vedem cum si cu ce vesti ma intorc.
Sper sa nu mi-o iau in barba ca data trecuta cand m-am intalnit cu moasa... si nu nu pot sa schimb moasa, ca ma intreba cineva... aici sunt distribuite pe zone , coduri postale... deci trebuie sa o vad la ochi pana la sfarsit pe aiurita asta dar sigur ca o sa ii bat obrazul data viitoare cand ma vad cu ea despre ce incurcatura a facut si ce greseli cu programarile mele pentru teste.
Msi stau 15 min si apoi plec ... mi-e foameeeeeeee... si eu beau numai apa
BB on board!!! 11+
wmagnolia spune:
Miki1979 si fratele meu a fost gelos cand am aparut eu. Si suntem la diferenta de un an. Asa ca pana se obisnuieste cu ideea ar trebui sa fii cu ochii pe el. Oricum gelozia intre frati e ceva natural.
MsBB spune:
Ca de obicei, ma plang de lipsa timpului - asa ca am citit doar capitolul asta, aveti viteza la scris nenica .
Dar cum ma vazui strigata... cum am aparut ca o floare - mai ales in zi de sarbatoare DECIIII: LA MULTI ANI, MARII SI MARIOARE , sanatate multa, fericire si spor in toate
O salut cu mult drag pe colega mea de frigi, Strumpfy , si-ti tin pumni pt astazi la eco. Sa ai parte de o intalnire frumoasa cu bb
S-ar parea ca asta-noapte am fost colege de suferinta si eu am avut o noapte proasta dar ziua ta sigur va fi mai frumoasa , la intalnirea cu bb
Awww ,mandreeac, sper sa scapi de senzatia asta de voma curand . Eu sunt ceva mai bine - poate curand scapam toate de greturi. Si eu exact la fel patesc, am impresia ca daca mananc imi este mai bine si mai pacalesc senzatia asta de
BB-yasmi super tare Iasminutza ta! Si da, eu deja ma lupt cu arsurile. Am observat ca numai la anumite chestii si incerc sa le evit... chiar daca .
Deea99 imi pare rau! Sper sa treaca durerile si sa te poti bucura de sarcina. Incearca sa iei vitamine. BB oricum isi ia de la tine tot ce are nevoie dar bb are nevoie de o mamica puternica si sanatoasa
Ah, vad ca ai mentionat de vitamine. Incearca sa le iei seara, inainte de culcare, daca ti le va recomanda medicul, desi rau nu cred ca are ce sa faca.
AllyLaur - si eu sunt cu lenea pana-n gat - vremea asta intunecata ma omoara!
Fug, mai am treaba de facut, vreo 2 drumuri pe la banci , sa pap ceva ca leshin si apoi ma duc sa-mi iau mandra de la gradi.
fetele si sper sa mai revin curand.
Vineri avem si noi intalnire cu bb , deci sper sa revin cu info
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
strumphitza spune:
Am pus poze cu mine in picasa pe contul comun de acum 5 min cu burtica , inainte sa plec la spital.
Poze facute de mine in oglinda, trebuie sa mai exersez, nu-s excelente
Inca 5 min si-am plecat
BB on board!!! 11+