Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Sa aveti o noapte cat mai linistita fetelor si somn pufos
Multi pe burtici

S-a intamplat minunea
15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

sa stiti ca faza cu mana pus pe burtica unei gravide e adevarata si l-a mine s-a adeveri dar pana nu am citit ce ati scris voi nu mi-am dat seama si acuma mi-am adus si eu aminte ca chear inainte cu o luna pusesem mana pe burtica verisoarei
acum m-a luat si pe mine grata m-as baga in pat dar mai am niste treaba la calc...
pooop si nb tuturor cu somnik pufos

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Madutza, ce frumos pune Cristi mana pe burtica...intelege cand ii spui? se bucura ?
Vlad a avut niste reactii...prima data cand i-a spus maica-mea ca o sa aiba o surioara, a inceput sa planga ( cred totusi ca a fost coincidenta ca nu avea de unde sa stie el ce-i aia surioara, alte explicatii nu i-a dat) de atunci ii tot explic si incepuse sa puna mana pe burtica daca il intreb unde e bebe mic ?
in seara asta insa, ii explic iar si ii spun ca bebe o sa creasca mare in burtica si o sa vina sa se joace cu el, si sa aiba grija de surioara lui..etc, etc..si mi-a ridicat bluza si a dat na-na la burtica f suparat si indignat
tare mi-e frica de reactiile lui, sper sa inteleaga pana la 9 luni

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata scumpele.
Ally superburtica. Ce slaba esti!! Imi pare rau de starea de rau pe care ai avut-o. Sa stai cumintica, nu mai supara baiatul. Abia astept miine sa ne spui ce si cum. Eu n-am facut aseara poza...mi-e f rau seara si nu stiu cum sa ma bag mai repede in pat. Am luat insa aparatul la sv si m-am tras deja in poza, sper sa reusesc sa le descarc diseara si pun si eu burtosul.
Pisuc mic, ma bucur ca totul e bine si te-ai linistit!!
Strumphi...deci azi...Asteptam si poza
Iony, felicitari pt printzesuca. Las' c afetele sunt tare istete si dezghetate, sa nu regreti nici un pic!PLus gindeste-te cite rochite minunate de fetitze sunt prin magazine, cite fuste, bluze, panglicutze
BB-yasmi, nu pot vedea filmul d ela sv, dar abia astept sa ajung acasa sa-ti vad fata O sa fiu cred nitzel invidioasa ca baietii mei imi vorbesc numai despre masini, dinozauri, monstri si rechiniImagineaza-ti diferenta! M-am cintarit azi: 60 Am pus si pe fund si pe burta...ofofof, numai la sani nu pun
Roxy, am vazut si burtica ta...A crescut n-am ce zice, arata tare bine!
Ca si Miki si eu cam maninc picant, de fapt am mincat la toate sarcinile ciorba cu ardei iute...la greu
Dyadya, te intrebasem de dr. pina sa observ ca esti din Iasi

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Buna dimineata burtici!
Pe mine m-ati uitat
Am fost plecata in concediu la mare unde m-am balacit de numa, am facut excursii, m-am plimbat, intr-un cuvant m-am simtit foarte bine. Mai nasoala a fost intoarcerea la servici...
Voi vad ca sunteti bine, aveti spor la scris si gatit
Saptamana viitoare mergem si noi la eco si speram sa vedem un
V-am citit din urma tot ce ati scris (la ambele odisei si fluturasi si buburuze-pentru ca sunt intre cele doua, data prognozata fiind 25 februarie)
Va pup pe toate cu drag si sper sa scriu si eu mai mult!

Gravidutza fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

simona ne-a dat trezirea

iony sa ai o bebelina sanatoasa si cuminte si sa va bucurati de ea.

miky pai pune pozici cu burtica de acum daca a mai crescut.

bb_yasmi da, eu la burtica cu tricou roz m-am uitat. am crezut ca aia este ultima, ma si miram ce mare este. chiar ca avem burticile cam la fel

bulina ce mai faci?? gata , ai inceput serviciul?? ce nasol. pozici cand pui si tu?

strumphitza abia astept sa vii cu vestile.

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

ally si la tine se vede burtica bine de tot
hai ca isi fac aparitia burticutele, imediat nu mai incapem in haine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata burticoaselor

am vazut si eu the burticile si mi=am bagat si eu poza de 12s si am copiat si eu o poza ca mi s-a parut frumos sa am astfel de amintiri

shtrumphitza sa te intorci mega happy de la spital

bb yasmi am admirat si eu printesa deshteptacioasa

eu tot cu tusea,Maria a tushit pana a vomitat..ufff saracutza!!!

eu am memoria scurta si de proasta calitate si vreau sa mai nominalizez pe x sau y si uit

va pup pe toata fara exceptzii,sa avetzi o zi frumoasa si sa scrietzi mult sa am ce citii

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Roxy as pune poze dar n-am parola, trimite-mi-o si mie te rog!
Am fost si mi-am luat blugi de gravidutze, sunt din aia skiny asa mulati foarte dragutzi

Gravidutza fericita 15+

Mergi la inceput

bulina mica activeaza-ti PM. ca nu pot altfel.

Mergi la inceput