Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
madutza_bra spune:
Ce memorie ai strumphi, ma uimesti. hai fugi la somn sa fi maine odihnita la intalnirea cu bebe .
Si eu ma bag la somn .
Noapte buna!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
strumphitza spune:
Gata plec si eu la nani ca vad ca am limbarnita .. sotu deja ma asteapta de vreo 2 ore langa el pe canapea in living si eu tot butonez aici
Va pup si va multumesc fetelor de incurajari, vin cu vesti maine, cat de repede pot
Noapte buna!!!
PS: pozici cu burtoaca mea maine , sa il rog pe sot sa ma traga in poza, desi el e cam pe langa ca nu stie sa faca poze deloc, mai bine le fac eu
BB on board!!! 11+
AllyLaur spune:
Strumphit, se pare ca noi stingem lumina...dar, nu imi fac griji pt ca prima la raport dimineata este Simonelu...si aprinde ea cu toate cestile de cafea ...ha ha ha , glumesc!
Somn usor burtici....Strumpit,iti tin pumnii pt a avea cat mai putine emotii
Simonelu, neata....servici usor
Am plecat....
Ally , 10+ bebe
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s miky eu acum am vazut toate pozicile tale vladut este un dulcic de baietel si ce bine-i sta cu albastrul ala burtica ta se vede bine, bine. pozicile sunt de acum, da? ca eu nu am fost pe faza, cred, cand ai zis ca ai pus pozici cu burtica. S-a intamplat minunea mult asteptata15+ |
oho, pozele cu burtica sunt de la 12 sapt cred..acum e mult mai mare
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui alina06st Multam, roxy. Am vazut-o si eu pe yasmi . Tare dulcica, mai mai sa-mi dea lacrimile. M-am tot uitat pana aacum pe net sa vad daca mancarea picanta dauneaza. Ma tot gandesc de cateva zile la niste orez cu pui de la asiatici. Din cate am citit, mancat asa, cu moderatie, n-ar fi nicio problema... Eu cum sunt gretoasa toata dupa-amiaza, ma gandesc ce-as manca si de nimic n-am pofta, decat de chestii picante, gen orezul asta sau ceva de pe la KFC... stiti voi. Nu mult, dar asa, cat de cat. Ma rog, pana la urma am mancat in seara asta cartofi fierti natur cu rosii cu sare. A fost singura chestie la care am simtit ca ar intra cat de cat. Si a intrat. 6+ |
nu cred ca are nimic picantul cu sarcina, daca n-ai altfel de probleme..eu am mancat kfc
miki1979 spune:
citat din mesajul lui IONY_82 Fetele avem si noi culoare la carucior Uitati aici S-a intamplat minunea 15+ |
felicitari!!! sa fie sanatoasa printesa
miki1979 spune:
citat din mesajul lui strumphitza Yasmiiiiiii...ce dulceata ai tu acolo m-am uitat la ea cat de scumpa si de desteapta si cat de ... cat de... Andreea, multumesc , abia astept sa treaca nospatea asta Nu va mai spun ce chin a fost pentru mine ziua de azi, abia asteptam sa mai treaca o ora Cred ca la noapte o sa stau iar cu ochii in tavan, mai am de numarat oitze Dyadya, pup dulce si tie si multumesc Ally , maine la 12.10 pm aici , la 14.10 ora romaniei am programarea.. nus tiu cat o sa dureze... dar cum ajung acsaa cum intru sa va spun ce si cum Roxy trimite niste fasole si la mine please Pisuc, felicitari pentru samburel...si a mea bubulina dadea asa frumos din manutze cand am facut eco pe la 8sapt si vreo 5 zile , abia astept sa il/o vad maine iar Viss, tare as mai urma sfatul tau cu statul calm, ppfff... as vrea eu, dar la mine parca-s bagata cateodata in priza, ma invart ca un tititez prin casa, urc si cobor scari in graba, avea sa mi-o iau in barba in weekend, noroc ca m-am prin de balustrada, bine ca nu m-a vazut sotu` ca avea ce sa ma apostrofeze,ca el mereu spune sa stau in pat, sa nu mai fac nimic ca face el... dar daca nu e facut de mana mea nici ca-mi place sau nu e indeajuns de bun Nu mai stiu ce am citit si ce mai voiam sa spun... au plecat neuronii la culcare Daca imi mai aduc aminte revin, daca nu noapte buna si ne auzim maine, cu vesti bune sper BB on board!!! 11+ |
strumphi, sa vezi ce se schimba prioritatile cand vine bebe, o sa renunti la multe din "obsesii" fie ca vrei fie ca nu vrei..n-o sa mai ai timp de nimic..iar ala care il ai o sa preferi sa-l petreci cu bebe iar ordinea, ohoho, la noi a trecut 1 an si 5 luni si inca e casa vraiste zilnic din cauza lui
IONY_82 spune:
citat din mesajul lui cos_minutza Scuzati ca ma bag in seama dar vreau si spun lui Yoni felicitari pt fetitza Pup fosta gasca de aspirante si toate burticoasele poate s-o lua si la mine Cosmi,aspiranta optimista viitoare www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Saru'mana Cosminuta
Multi si te asteptam cu vestea cea mare cat mai curand
S-a intamplat minunea
15+ cu
IONY_82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
felicitari!!! sa fie sanatoasa printesa mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu |
Saru'mana
S-a intamplat minunea
15+ cu