Copilasi de Iulie-August 2004 * 55
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Carmen, nasol cu plecarile dar le dau dreptate.
doamna asta stomatolog era pt mine cea mai importanta la egalitate cu pediatra.
Roberta, deci cand dai de baut de casa noua ?
Sanatate barbatilor
Noi am bifat prima noapte fara tuseee
Am uitat sa va zic ce o preocupa pe Giulia serile astea: cadoul de MoshCraciun ca ea-si doreste margelele "Beados" dar crede ca merg pt scolari
Si am fost ieri la dans ... i-a placut extrem,extrem de mult.
Profii au spus ca se va descurca de minune ca se vede ca aude muzica si i si place.
Evident ca ceva buba tre sa fie: nu putem merge de la 18,30 ... nu i-am promisinca nimik, tre` sa vad mutra bonei sa incercam de la 16,30 cu chiulul de rigoare de la gradi ...nu stiu ce sa fac. Voi vorbi si cu educatoarea sa-mi spuna de program si cat conteaza ora de la 16 la 17...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
ziua buna dragelor
giiz, s-a facut deja 12
Gabi, n-ai mai ajuns deloc la concert aseara?
Robi, sanatate multa baietilor.
Daria, succes la aranjat programe.
Mitzu, uufff imi pare tare rau ca ati luat-o de la capat cu Mara. am avut si noi perioade din astea... au trecut. tin cam o saptamana dupa experienta mea anterioara. si mai revin dupa vacanta
cristalina spune:
Neata,
Chiar asa, n-a fost nimeni la concert!?
Roberta, bravo...rapizi ati fost! Sanatate bolnaviorilor!
Mitzu, imi pare rau ca Marei nu ii place la gradi. La Ioana singura problema e cu mancatul pachetzelului...:))) ("azi am mancat tot!" inseamna ca musca o data si le arunca in ghiozdanel de unde trebuie sa le pescuiesc eu cand vin de la servici)
Daria, si ale mele vor beedos (carora Ioana le zice bilos...) si le-am promis ca le aduce Mos Craciun
John cand a vazut ca sunt bile mici mici a incercat un "...sau poate va aduce altceva?!" dar cand le-a auzit cu "adu' acum hartia sa facem liste pentru Mos Craciun!" a renuntzat...
Eu sunt racita cobza! La Roma am racit dihn prima si n-am luat nimic, s-a dus spre plamani si acum cred ca s-a suprainfectat sau cum i-o zice, sunt varza!
Avem un workshop 2 zile in institut, trebuie sa dam frumos la public ...ii trimit acasa cu cate un cadou mic
O zi frumoasa sa avem!
Ma duc sa pregatesc probe pentru masuratori
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Dorsilia spune:
hello,
noi suntem in stand by, vineri vor merge iar la gradi amandoi....nu stiu cum va reactiona Dea, azi am fost sa il scriem pe Dani pe caiet la o doamna invatatoare si cat timp am stat acolo de vorba, Dea ma strangea de mana cu o putere de-mi invinetise degetele, nu s-a dezlipit de mana mea decat cand am iesit din scoala si am deschis portiera masinii sa urce in scaunel:(
Mitzu, imi pare rau ca si la voi e cu necajeala, dar pana la urma cred ca se vor acomoda, sunt mici inca mai, nici 4 ani nu au, cred ca psihologic ele nu-s inca gata sa se dezlipeasca de mama, casa, obiceiurile lor zilnice, sunt copii si copii, a mea pe cat e de disciplinata pe atat de plina de personalitate si de vointa proprie, deci nu rezolv cu forta nimic in ce o priveste. Nu e genul manipulabil si nici recompensabil, mi-a refuzat toate ofertele de cadouri, inclusiv programul zilnic de trambulina in aer liber de la mall promis, nu vrea nimic, renunta la orice placere mica sau mare, numai sa nu se mai duca la gradi. De aici deduc ca nu e psihologic atins un anumit prag necesar.
pupi
szivarvany spune:
Ioana e dementiala
Lia, ai mare dreptate, nu toti copiii sunt pregatiti la varsta de 3-4 ani, depinde de personalitatea copilului cel mai mult
E mai usor sa negociezi cu un copil care e disponibil la negocieri
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
Nope, nu am fost la concert pe motiv de consemare la cazarma... Dar macar aseara, dupa ce au adormit piticii am reusit sa vad filmul de Oscar cu Sandra Bullock - The Blind Side - super, mi-a placut mult de tot! Asa ca tot m-am scos cumva...plus ca toata lumea prin jurul meu se plinge ca GNR a fost sub asteptari...
Cristalina - sanatate multa!!
Eu sunt la birou unde am la treaba de nu ma vad...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Asa ca tot m-am scos cumva...plus ca toata lumea prin jurul meu se plinge ca GNR a fost sub asteptari... |
pai sa stii ca de aia nu am fost nici noi. m-as duce in schimb la trupa lu' Slash ;;)
Cristale ce le dai cadou, o foaie cu grafice? :p
cristalina spune:
Ihi, plina de virusi...sa fie!
Am teme pentru la servici ! Trebuie sa repar sticla de apa a copilului cu Barbie (ca o dadu azi dimineata pe jos si a fost o mare tragedie!). Nu stiu daca v-am zis ca eu sunt reparatorul sef in casa (biciclete, trotinete, jucarii ...ce aveti nevoie, eu va rezolv )
I-am zis ca-i iau alta de la carrefour in weekend dar a zis ca "atunci o sa fie prea tarziu, eu vreau azi sa vada copiii ca am sticla cu Barbie!"
Daca acum sunt asa ce o sa fac la scoala?!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Am teme pentru la servici ! Trebuie sa repar sticla de apa a copilului cu Barbie (ca o dadu azi dimineata pe jos si a fost o mare tragedie!). Nu stiu daca v-am zis ca eu sunt reparatorul sef in casa (biciclete, trotinete, jucarii ...ce aveti nevoie, eu va rezolv ) Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007) poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi |
Stai linistita ca si eu sunt Mesteru'Casei...eu schimb becuri, eu montez mobila, eu bat cuie, dau gauri, etc, etc, etc...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
vrabiuta spune:
buna seara
am reusit sa intru putin pe la voi si am vazut discutii despre aniversari, gradinite si dinti
eu ma bucur ca la gradinita nu trebuie sa duc rechizite, platim 80 ron/luna si am terminat. sunt incluse costurile lunare pentru rechizite, apa, a doua educatoare, tot. educatoarele cumpara de la casa retro rechizite superbe, lipici, sclipici, perforatoare in forma de flori si fluturi, ochisori de lipit pe figurine, antenute colorate, caiete pentru activitati, carticele, au la gradi orice si-ar putea dori.
eu speram ca am terminat cu dintisorii, are incisivii inferiori si cei superiori nou-nouti... dar vad ca urmeaza maselele, uf, sper sa nu doara.
anul asta noi am sarbatorit-o pe lia bolnavioara, a racit exact de ziua ei, sora-sa era deja racita... la petrecerea de acasa piticuta mica a stat lipita de mine, tusind, nu am avut pe nimeni sa ma ajute cu nimic... dar copiii s-au distrat cu joculetele pe care le-am pregatit, o prietena animatoare (care vine in fiecare an) i-a pictat, le-a facut flori si catei din baloane si toata lumea a plecat fericita. deci, se poate
cam atat de la noi.
o seara frumoasa!
diversificare pentru mamici curajoase