Copilasi de Iulie-August 2004 * 55
Raspunsuri - Pagina 17
philip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenp pai bine brei ne agitam de dimineata si nu dai nika de beut? ghiniii
edit, daria, pe lista cu plecatii din tara am bifat stomatologu` si educatoarea, sper sa nu fie lunga tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
carmen, iti dau de baut cat incape in privat, intra pe mess :))
roberta04 spune:
Buna dimineata!
E soare, soare...poate ma mai inseninez si eu un pic, am zile grele, da' chiar grele la serviciu, nu va pot povesti aici, dar imaginati-va ca am devenit deodata incomoda pentru unii
Ca sa nu o iau razna, ma bucur mai mult ca oricand de Matei, de Petro si de casutza noastra, aseara am stat ca 3 copii si am ars cartoane in semineu, cu cainele langa noi, apoi fugeam repede sa vedem cum iese fumul pe horn
Apoi am avut o lucrare importanta, am decupat cu Matei cartea de legislatie rutiera si am facut o plansa pentru un concurs, el desena gradinita, strada, copii, eu ii lipeam semnele de circulatie, Petro colora iarba
In rest, raceala baietilor e la locul ei, lui Matei ii dau Osscilo, vitamina C, Prospan, ii pun ser fiziologic in nas, sper sa treaca, nu am nici o solutie sa il tin acasa.
Vrabiuto, bine ai revenit pe aici, te asteptam mai des
Monica, de top fetele tale, ca de obicei
Va pup si sanatate bolnaviorilor!
roxanaz spune:
neata!
Robi aoleu! imi pare tare rau de faza de la servici. ce activitati dragute ati avut aseara
Cristale, asa, nasoala treaba cu sticla cu Barbie
Mitzu, Lia, cum mai e la gradi? totul ok cu piticii?
noi n-avem noutati... acasa, la munca, la gradi, pe afara.. rutina deci e bine
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Roberta, nu stiu ce sa zic, sper din suflet sa treaca perioada de kko de la munca
Si aici e soare sper sa fie tot asa vreme buna, maine mi-am luat zi de conced sa pot merge iar la doc, musai sa mi pun la punct dantura pana mi-oi gasi un alt medic. No, ca cred ca va plictisesc deja.
Giulik a mers la gimnastica si e la fel de incantata. Nu stiu de ce, mi se pare destul de greu antrenamentul si fara lalaieli
Dadaca a digerat informatia pana seara, asa ca ramane marti si joi sa o duca la dans.
Vinerea vom merge o ora la inot, tot asa, sa scap de gura ei.
Eu sunt obosita, ea deloc.
Si a stst dupa mine si la dentist, cuminte apoi am tras o plimbare pe jos pana acasa, cam o ora ne-a luat asa agale
Vrabiuta, de lt ine vrem multe, multe poze
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Roberta - am uitat sa-ti zic ieri felicitari!!! Asa-i ca nu se compara cu nimic senzatia?? Cred ca a fost super cu semineul,s a vezi la iarna ce frumos o sa fie!!! Pupam Matei sa-i treaca repede raceala!!!
Vrabiutza - bine ai revenit! Poze????
Daria - vad ca nu numai ai mei copii sunt plini de energie...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Neata,
La noi tot cu plans si azi, desi ne-am stors creierii sa gasim solutii (dus jucarii la gradi, luat catelul preferat cu ea, etc). Sper sa nu-i cauzeze prea tare, ca mie sigur imi cauzeaza la neuron...
Cristal, sanatate multa si succes cu organizarile. Si eu ma pregatesc de un eveniment (seminar) in noiembrie de care cu onor o sa ma ocup.
Roberta, sanatate baietilor, si sa treaca repede greutatile.
Daria, imi spui si mie cat dureaza antrenamentul? Si cam ce fac? Si pe Mara au selectat-o la gismnastica si nu prea stiu ce sa fac.
Marcela, arata-ne poze!
Gabi, am notat filmul. Pupici la baieti.
Sunt prin preajma.
szivarvany spune:
Mitzu,
e un antrenament fix asa cum il tineam eu minte.
Elemente de baza, de lucrat toti muschii, incalzire la toate alea, apoi rostogoliri, am vazut ca incerca sa i invete stand in maini si cadere pe saltele cu ajutor - asta nu mi-a placut, stiam ca se face de la 7 ani+ standul in maini.
Tipa e foarte rigida, ca o fosta gimnasta de fapt, si are voce autoritara exercitiile se executa corect sau mai faci in plus
Sunt 7 copii asa ca-i lucreaza si-i vede pe toti
La dans a fost altfel, din prima ora le-a pus de la vals la muzica populara si stie pasii de baza pt vals - asta a fost surpriza pt parinti. Sa vedem de marti incolo
Edit: pt Giulia e foarte bine-venita gimnastica asta, ea e tzapana rau, chiar daca e slabanoaga, asa ca sigur ii va prinde bine oleaca de mobilitate. Aseara a spus ca vrea sa reuseasca sfoara nu se va intampla in graba
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
Mitzule, rabdare cu Mara...la unii copii acomodarea ia si o luna...nu vreau sa te descurajez...o sa vezi insa ca o sa se ataseze de dna. educatoare (sper ca este una draguta si rabdatoare!) si apoi de copiii din grupa si lucrurile o sa devina mai usoare...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
complet de acord cu Gabi! atasamentul se face in timp si odata ce va fi destul de relaxata sa vada ca si copiii sunt ok si ca isi poate face si prieteni noi totul va fi absolut ok!
roberta04 spune:
Sunt happy Colega si prietena mea (mama Ecaterinei, de care Matei e indragostit de la 3 ani, daca va mai aduceti aminte), a nascut azi un baietel de 4 kg.