Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu am mai intrat de mult timp, dar ma scuzati va rog. Un sincer La Multi Ani!! si numai urari de bine pentru toti sarbatoritii pe care i-am ratat!! Sa va faceti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!!

Am citit pe diagonala si am uitat aproape tot!! Nu tin minte decat ca e musai sa-si ia Carmen masina, bine ca nu ai accidentat pe careva sa mai stai sa platesti si daune.

Despre gradinita, sfatul meu e unul singur: bagati banii in copii ca ei sunt pensia voastra.

Saptamana asta am o "saptamana de Bucuresti" la job, saptamana viitoare o iau de coada spre Buzau de data asta. O placere reala...

Va pup si va urez o zi grozava si o saptamana grozava!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmencita esti o sotie perfecta daca ai reusit sa aduci si soarele....deci io n-o dau la inot pana la 7 ani,am zis-o!...pana nu imi definitivez orarul nu pot sa-i promit nik copilului..s-ar putea sa am ore si sambata
Daria intr-adevar si pe mine m-ar avantaja niste activitati dupa ora 18...meii macar voi aveti un bazin,da ieshul n-are nici unul...pana si la Bacau este un superb bazin olimpic
Meii la noi educatoarea are un avant de inceput de an ,nu stiu cat o va tine...ieri le-a dat chestionare cu cuvinte monosilabice...seara ma chestiona mandra cate silabe are cuvantul.."nori"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

multam pt raspunsuri, tuturor. M-am gandit pana la urma si am deliberat in familie, gradinite private acreditate sunt ca ciupercile in Timisoara, dar nu in zona noastra, iar cea cu transport inclus e peste bugetul pe care ni l-am permite, nu accepta decat program prelungit sunt prea stricti in aceasta privinta, cel putin pt nevoile noastre.

Asa ca Danut va continua la stat, iar Andreea deocamdata tot acolo (bine zicea Ioana ca fiind in primul an va fi cel putin jumate din timp acasa), dar cand o avea ganduri mai bune cu privire la gradinita. O s-o luam mai incet asa, poate ii schimb grupa daca nu se intelege cu educatoarea.

Ochelari va avea Dani in clasa I, pt ca i-am facut control inca de acum doi ani si are nevoie de +0,8.

o zi buna si multam de felia de tort carmenp, mi-a ridicat glicemia si inlaturat "acreala" sau opareala cum ii zici tu :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lia - !
Carmen, ma bag si eu la o felie de tort virtual! Altfel nu pot, ca sunt la dieta...
Andries - welcome back! Unde-s pozele de la casa??? Tufanicile de la tine stau sa infloreasca!

Azi si miine sunt singura cu piticii, motiv pentru care nu ma pot duce la concert diseara... asta e...vad eu cum ma "scot"...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Daria, Ioana, Carmen, Gabi, Cristal, multumesc mult, la fel si voua.
La multi ani lui Pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Andreea, poze de la aniversare ?

Noi raportam: niciun incisiv care se misca, 2 colti din primul molar definitiv pe stanga jos drept urmare, puturoasa casei s-a spalat aseara de 3 x
Partea trista e ca doamna noastra stomatolog, din cauza situatiei de kkt din tara, va pleca definitiv. Sunt pacienta ei din 2003, o sa-mi fie atat de dor de ea este un om si un medic adevarat.
Nici nu credeam ca nu ea va face prima extractie de incisiv mandrei...

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pai bine brei ne agitam de dimineata si nu dai nika de beut? ghiniii

Citat:
citat din mesajul lui philip

Daria, Ioana, Carmen, Gabi, Cristal, multumesc mult, la fel si voua.
La multi ani lui Pasa!

Andreea

edit, daria, pe lista cu plecatii din tara am bifat stomatologu` si educatoarea, sper sa nu fie lunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetele,

Carmen, la multi ani lui pasa, sa-ti traiasca!

Noi am luat-o de la capata. A fost foarte ok cateva zile, parea ca s-a acomodat, ma chema din usa dimineata (La Mara ma refer) si imi spunea ”mami, mie imi place foarte mult la gradi”, etc. Si aseara a plans vreo doua ore pe tema ”nu mai vreau la gradi deloc”, de-abia am reusit sa o linistesc ca sa adoarma, iar azi de dimineata a luat-o de la capt. Ne-am dus acolo plangand, am lasat-o la fel, situatie de r...t
Nici o promisiune si nici un argument n-a mai functionat. Nu stiu ce facem, ca nu stiu daca e sanatos sa o las asa plangand in fiecare zi.

Si eu ma tot gandesc ce facem la anul, Tudor va merge la scoala, trebuie luat la ora 12, scoala e in alta directie fata de gradinita Marei, probabil va trebui sa schimbam gradinita, prilej de alte plansete si acomodari.

Se pare ca noi avem o gradinita ieftina, am dat la Tudor 90 de lei (pentru tot, rechizite, fondul clasei, etc), iar la Mara ceva mai mult. Contributia pentru hrana e in jur de 150 de lei pe luna pentru amandoi.

Va las ca am asa o stare de cacao....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, e rau si la voi daca Mara nu vrea
Lia, voi ce ati mai facut ???
Eu nu stiu ce sa spun, la noi a fost extrem simplu.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!
Cu intarziere, La Multi Ani Andreea! La Multi Ani dl.Pasa!
Fericire, bucurii si impliniri!

Eu mai traiesc , cu greu da' nu ma dau batuta...
Ieri am fost la sedinta cu parintii, am scapat relativ ieftin, 50 fondul clasei,30 caietele speciale si restul pentru rechizite in grija noastra...

Matei tuseste un pic, Petro e racit de o saptamana, le dau si eu cate ceva simbolic, ba un ceai, ba o vitamina, poate trece.

Astept cu interes mutarea, ma mut chiar fara mobila de bucatarie, ma descurc eu cateva luni cu improvizatii. Ieri a venit Petro cu o poza pe telefon, primul foc facut in semineu, era tot emotionat :)

Va pup!

Mergi la inceput