Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daca-i vorba de torturi si de sarbatorit vin si io:
La multi ani, Andreeap cu multa sanatate,fericire si iubire!!!Pupicei pentru intreg familionul
Carmencita, hai sa-ti traiasca sotiorul
Daria deci io mai am un pic si ma mut la Oradea...pe bune !!!
Roxi bafta la intzepat...noi pe anu asta ne-am analizat intreg familionul asa ca am scapat zic io pana la vara!
hai sa avem o zi faina.....auzi Carmencita n-ai comandat si niste soare pentru ziua lui Pasa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioana,
nu stiu cum e la voi, dar la noi activitatile extra - majoritatea - sunt intre orele 14,00-16,00 asa cum e si inotul oficial. Si cursurile la clubul copiilor si si dansul de azi pt categoria 3-7 ani incepe la 16,30. Si eu am zis ca nu pot si vin la grupa mai mare nu stiu dc nu judeca oamenii si se gandesc cand sunt disponibili copiii dar si parintii
De asta facea Giulia antrenamentul cu poloistii, deci inca rad pe sub mustati Vinerea asta sarim inotul ca avem bparty
In alta ordine de iedei, vorbeam pe la bazin cu organizatorul programului de inot pt clasele a 2-a, proiect aprobat pe 5 ani, deci il prindem si a spus ca sunt depuse zilnic cereri pt finantarea unui alt bazin, cerere este, loc este, interes de catre cei de sus, zero nimic

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ba da, ba da, deja pe splai a aparut;))
aseara i`am dat cadou`,un tricou` cu doo numere mai mic si abonament la sala pe doo luni valabil de miine, ca sa se obisnuiasca cu gindu`;)) probabil ii mai toarna si placa la casa de ziua lui
ieri mi se f..u masina de tot, radiatoru` bata`l vina, pin posu` ros` imi iesea abur de supt capota, aburu` ala de`l dau la concerte mic copil pe linga ce iesea de la mine, o fractiune de secunda mi`a lipsit sa n`o pun pe avarii si s`o las in intesectie, acu`mi caut masina;))

Mergi la inceput

tot io
geoana, de azi o duc pe ilinca la inot, la baia comunala la tipu` la care merge ionut de vreo doi ani (baletul il incepe de la 1 octombrie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sa traiasca domnu' Pasa!
Carmen, la multi ani domnului sot!

La multi ani Andreea!
Multi ani fericiti si sanatosi alaturi de flacaii tai!

Daria, si io vreau la Oradea!!!
Ieri am avut prima lectie de pian din anul acesta. Doamna a descoperit ca Maria a uitat notele....

Ioana, simpatica Mariuca, ca de obicei...

Olivia, am citit din urma, imi pare rau ca v-au calcat hotii la casa. Aveti ceva cheltuieli la gradinita!

Gabi, ma bucur ca Tudor e bine!

Lio, nu mi-am dat cu parerea pentru ca nu am cum. Da copilul la gradinita care iti place! Am zis!
Eu le-am dus la gradinitza din sat impreuna cu copilasi de toate categoriile (a mai invatzat Maria una alta de la baietii de pe ulitza dar nu e rau; doamna educatoare mai scapa cate un dezacord dar speram sa nu se ia...)
La Oana nu a fost problema, stie ca ea e in grupa mica si Maria in grupa mare, stie ca are alta educatoare si nu a avut nici o clipa vreo dorinta de a se duce la grupa Mariei. Nu a plans, e incantata de gradinitza "stii mami ca sunt si baietzei acolo?!"

Roxana, sa treaca repede va doresc...:)
Eu nu le-am facut niciodata analize la fete. Ma gandesc sa vorbesc cu doctorul sa le facem niste din astea de rutina, sange din degetel, urina, copro si sputa...Ce se mai face in afara de astea?! (nu ziceti de sange din vena ca nu le fac...:)))

Azi dimineata erau asa simpatice, echipate si cu ghiozdanelele in spate, e prima data cand le vad plecand impreuna la gradinita dimineata...
Trebuie sa merg sa vorbesc cu ingrijitoarea de Ioana, sa se uite un pic la ea cand se duce la toaleta si cand mananca, deh, e mai micutza.

O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
In primul rind LA MULTI ANI Andreea si LA MULTI ANI Dl Pasa!!!! Multi ani fericiti va doresc!

Carmen, da esti sadica rau!!!
Lia - cred ca trebuia sa intrebi mai clar, eu cel putin am inteles ca vrei altceva de la noi - credeam ca vrei sa-ti dam argumente pro si contra la gradinitele de stat si private... Evident ca nici nu se pune problema ca gradinita sa nu fie acreditata (oare de ce nu este inca??) - grupa pregatitioare inteleg ca deocamdata nu este obligatorie, deci poate nu e neaparat important acum ca nu are grupa pregatitoare daca restul sunt ok. Inteleg ca pt tine conteaza ca gradinita sa fie aproape de voi - altfel imi e greu sa cred ca in Timisoara nu exista gradinite private bune, acreditate, care sa aiba de ex si transport inclus...
Pe de alta parte este si o chestiune de bani, daca nu ai veniturile necesare pentru o gradinita privata, atunci trebuie gasita cea mai buna optiune pentru o gradinita de stat - oricum una in care sunt 35 de copii/1 educatoare mie personal nu mi se pare o optiune...

Vad ca voi duceti copiii la multe activitati extra...noi nu prea avem timp - chiar daca am 2 zile in care Stefan nu are program de terapie, de la ora 18 incolo nu imi mai arde sa-i duc nicaieri, iar in weekend cea mai mare dorinta este sa ne odihnim...
Poate vara viitoare sa incercam si noi ceva, dar Stefan are asa de multe de recuperat, anul asta e unul hotaritor pentru el, asa ca ma indoiesc ca mai avem timp de altele, extra fata de programele extra de la gradinita (unde fac muzica, educatie fizica si dans).
Astept si eu cu nerabdare sedinta cu parintii care am inteles ca va fi saptamina viitoare - sunt putin nemultumita ca la grupa lui Stefan a ramas doar educatoarea, i-au luat asistenta pe motiv ca sunt deja mari copiii si nu mai are nevoie de ajutor... o prostie evident, probabil incearca sa faca economie - dar am sa ridic problema asta la sedinta - si sper ca lucrurile sa nu ramina asa!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

multumesc, dac`ar sti pasa ce felicitat este de doamne ar fi foarte bucuros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

multumesc, dac`ar sti pasa ce felicitat este de doamne ar fi foarte bucuros

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Pai si nu-i spui?????

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Buna dimineata.
Rox, ce planuri diabolice ai pt Patrick !

eh, hai nici chiar asa . da ma gandesc sa fiu nitel mai responsabila
sambata mergem la deschiderea anului de la palatul copiilor, in vedere inotului

Carmencito lma lu domnu' Pasa!!! la multi ghiocei fericiti spor la gasit masina! si asta poate fi cadou de ziua lui ptr tine, nu?
Cristal eu fac exsudat faringian, coprocultura si chiar din vena . ca alea nu le-am facut de 3 ani, restu la fiecare intrare la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roxana, eu nu le-am facut analize pana acum. Nici din degetel nici altfel.
Probabil ar fi cazul sa incep dar ma gandesc sa o iau incet, ca Maria face urat oricum, darmite daca e sa ii faca "injectie"! Ioana in schimb e cuminte.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput