Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 5
ayanna_xem spune:
Buna seara fetele...
Voi iar scrieti cu spor...iar eu abia de reusesc sa tin pasul cu cititul...
Noi ne-am apucat de mutari prin casa, reamenajam spatiul, vrem sa-i facem si camera strumfitei, ca acum doarme cu noi in dormitor si nu ne-am ocupat in mod expres de camera ei, barbat-meu e in concediu si stam foarte mult impreuna, la taclale, una alta prin casa, prin curte, ma ocup si de zarzavaturi, compoturi, iar in cea mai mare parte a timpului sunt cu pitica..si asa repede mai zboara timpul...nici sa citesc si eu o carte nu mai am timp...si mi-am luat toata colectia Adevarul si Jurnalul National cu gand sa-mi mai aerisesc si eu creierul, ca eram satula de cartile de specialitate, dar...nik, nu citesc nik, n-am cand...si mor de oftica...nici pe net nu mai intru, numai pe forum ce mai citesc asa rapid bam-bam...
MP...uite linkul cu filme romanesti...eu salvez toate cele in bookmark, abia acum am vazut ca ai intrebat de el...
XELA...imi pare rau ca aveti probleme...pup ginerica mic si scumpetea de A, sa se faca bine repede si sa reintre toate lucrurile in normal! Am vazut pozele cu voi...imi plac la nebunie! Uite asa mi-as dori si eu sa aratam peste cativa anisori, cu o zgubilice si un zgubilic...dar cine stie!
ALEXUTZZZA...wb! Am vazut si eu pozele! Super misto! Te invidiez maxim...eu ador Grecia, am fost acolo numai in vacanta si m-am indragostit de locurile acelea, sotul meu a locuit acolo 2 ani, sora lui cu cumnata-miu 8 ani...e un loc aparte in sufletul nostru!
Tu arati super, dar stii deja asta...probabil ca esti obisnuita cu complimentele, nu-i asa?
Si Yannis e un dulce...
...si v-am invidiat si pentru cadourile primite...sunteti niste fericiti!
Sa aveti parte de ce e mai bun si de acum inainte!
RATUSCA....5 dinti o data???....wooooow!!! sa treceti usor si repede peste perioada asta...
Fii-mea o sa fie stirba mult timp, ca nici urma de dinti...nada!
LALITICA...eu te citesc si ma tot minunez...esti un exemplu tare frumos pentru mine...ma ajuta sa-mi analizez propria viata si sa traiesc mai intens. Esti o puternica mami si meriti toate din lume pentru seninatatea cu care reusesti sa mergi inainte... piticul David si sper sa va fie usor drumul spre viitor, sa decurga totul lin si bine in dezvoltarea lui...
BEA...multa sanatate lui Ivanel! Imi pare tare rau ca aveti probleme, sper din tot sufletul sa scapati repede de toate grijile si sa va bucurati de momente frumoase...S-au cam adunat la tine in ultima vreme...si cu sotul, acum cu Ivanush... ati fost in partea de jos a curbei lui Gauss, ceea ce inseamna ca urmeaza sa urcati de acum spre partea pozitiva...doamne ajuta!!!
LOREX...ma topesc dupa martisorul inimii tale!!! E o dulce...si o isteata... bobitza cea mica si precoce...
Si la noi e hram maine...vii prin zona??? sau e pura coincidenta?
A...si nici noi n-am facut baie in mare...de fapt, nici macar in Ozana...
DANDANA...naspa faza cu fotografiatul piticului...cred ca ai fost totusi amabila...eu ma enervez greu, dar si cand ma enervez...vad rosu!
[Asta apropos de treaba cu zodiile, ca-mi amintesc ca ma intrebase cineva (DULCINEEA parca) daca nu-s scorpion...nop, sunt exact in casa opusa...namila din aia de fornaie pe nari si da din copite cand vede rosu...(adica cand vede capa fluturand, ca de fapt stiam ca nu disting culorile...)]
TOMACA...ma bucur pentru tine, ca au iesit analizele ok...am vazut pozici cu tudorel buturel reloaded...foarte tari! frumosi pufii astia ai nostri, unu si unul...
DECE...bafta mami si rabdacol cat incape!!! Si noi la randul nostru o sa fim soacre si...cine stie ce-o sa iasa???...
IOANA_FOTA...o si pe Uca ta...e o dulce si o isteata! Cea mai mica, dar cea mai precoce din toti cred...si dpdv psihomotric...si diversificare...si tot...Bafta...sa o tineti tot asa!
CRIS_D...se pare ca eu m-am bucurat degeaba...cand m-am hotarat sa-i dau branzica lu' fii-mea, am 'probat-o' inainte si iar s-a inrosit la gurita. Am constatat insa ca in alte locuri de pe corp nu mai are reactie, cel putin nu foarte puternica, doar se inroseste foarte foarte putin, ceea ce inseamna ca suntem pe drumul cel bun cred, dar trebuie sa mai am inca rabdare...Mi-e greu cu diversificatul, ca citesc pe aici tot felul de retete cu iaurtel, branzica etc...iar noi...rabdam! Mi-am luat si eu LP HA dar inca nu l-am probat...maine!
LUCIA2000...pe tine te admir cum ai reusit tu sa-l faci pe Tudor sa doarma in patutul lui si cum respecti toti pasii ca la carte...Eu inainte sa nasc eram tare in gura cu teoria si eram in stare sa dau lectii in stanga si-n dreapta...acum tac malc ca dau in gropi non-stop in ceea ce priveste teoria...
Instinctul e la putere la mine acum...manca-mi-as ochisorii de psihozuz ce sunt!
MIREMIA...la tzanc, ca de obicei...Tehnicuta si punctuala! ...Buna mai esti la casa omului!!!
...
La discutiile voastre despre mancaruri, branze, chestii-trestii nu ma bag...ca n-am nik de spus.
Singura noutate in menu-ul nostru e galbenushul...azi a fost a doua oara cand i-am dat si cred ca am facut-o de oaie...i-am dat aproape jumate de galbenush! Nush unde mi-a fost capul...tot citind aici la voi de optimi si cantitati m-a luat cu fior cand mi-am dat seama ca eu i-am dat juma de galbenus...doamneeee, sper sa nu fi facut vreo boacana!...Prima oara a reactionat bine, e drept ca i-am dat cam un sfert, mai putin de fapt...deci merit si eu 'masti de fata'... (Cris_D, m-am amuzat tare cand ai emis perlutza asta )...
PLATEEA, mami...bafta multa!!! Sa reusesti in tot ceea ce ti-ai propus, sa rezolvi cu toate, sa scapi cu bine de examene...si apoi sa te bucuri de liniste si odihna...Poate ne zici si noua cu ce te lupti, ce scoli mai faci, ce examene...poate ai zis, dar n-am fost eu pe faza...Ai de gand sa te muti cu pastaia la Iasi? Numai voi doi?
si BAFTA in toate!
MIREMIA...eu tot cu carnita stiu ca se incepe...noi avem deja in menu pui si vitel...si acum recent ou...incerc s-o iau cat pot de usor, am momente cand mi se pare ca-s in urma cu toate, iar in altele ca ma grabesc...Cred ca sunt singura din zona mea care inca mai tin cu dintii de reguli de diversificare (am prietene, colege, verisoare cu bebei mici care dau la copil de toate alea si papa bine si nu au nici o alergie...si eu ma simt uneori ca un kk cu ideile mele, cu reguli, cu alea alea...si pe deasupra tot noi manifestam si alergie la LV...ironia sortii(soartei)..cum e corect, ca nu-mi dau seama la ora asta!?!)
BEA...acum am citit...ma bucur enorm ca vestile sunt mai bune!!! ...si maine sa fie si mai bine...
RATUSCA...citeam acum mesajul tau si ma gandeam, cred ca mai intai prepari LP-ul si abia apoi il pui la fiert si cand clocoteste pui calciul...Daca zic prostii, ignora-ma te rog sau, eventual, lumineaza-ma!
LARISEL...la gemanutze...sper sa nu se confirme banuiala ta cu alergia la Alena si Natalia sa se apuce de papat asa cum trebuie ca sa nu-ti mai faci griji...
Eu stiam ca strugurii au potential alergen ridicat si nu se dau pana la un an, dar stii cum sunt parerile...unii zic asa, unii invers...
Felicitari pentru pa-pa, negatie si aplauze...uite asa trece timpul si ne uimesc cu achizitiile lor!
La noi temperatura nu e mai mare de 21 de grade si mie mi se pare rece tare...o tin imbracata in body-chilotel, pantalonasi si bluzita de pijama din bumbacel potrivit de grosute si sosetele subtiri in picioare...iar pentru invelit folosesc o pilota. Cred ca se simte confortabil pentru ca imi doarme bine noaptea, nu pare deranjata de nimic...se mai intampla cateodata sa ceara tzitzi de alint, dar in rest doarme...
Am ajuns la zi! ...Stiu ca mai sunt fete la care n-am raspuns, dar atat mi-am amintit...
Va pup pe toate fara exceptie...si pap niste nasucuri mici de pufuleti!!!!
LML tuturor pufuletilor pe care i-am ratat, de ieri si alaltaieri...
LML pufuletilor de azi...si pt cei care-si aniverseaza varsta si pt cei cu onomastica...la noi azi se serbeaza Sf. Maria, nu pe 15 august.
miremia spune:
LML Dragos!
Sa traiti cu numele Andreea Maria de Happyella, Maria Isabela de Elefantica, Maria Dalia de adina_bulina si Maria Alexandra de Ioana_fota!
Sa traiasca si mamicile, taticii, bunicii si fratiorii de pufi care sarbatoresca zi!
Larisel imi pare rau ca te stresezi cu dermatita Alenei, poate totusi este iritatie (tin pumnii sa fie asa) si felicitari pt toate cele invatate noi. Sper ca data viitoare cand vin la Cta sa le revad pe printese.
Al3csa, ayanna pt sfaturi. As mai avea o intrebare (am mai pus-o dar n-am primit raspuns)...carne tanara sau batrana? Am de ambele feluri dar as vrea sa incep cu cea care este mai usor tolerata.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Iarashi o intrebare: voi cum imbracati copiii la somnul de noapte si cu ce ii inveliti si ce temperaturi aveti in camera? La noi sunt cam 23-24 grade si mie mi se pare destul de frigutz...ma invelesc cu patura destul de groasa. Pe fetitze le imbrac in pijamale cu maneci lungi si "labutze" si le invelesc cu paturici subtziri. Azi dupa baitza le-am pus si un maieu de piele. Sunt eu friguroasa sau 24 grade toamna nu-s tot ca 24 grade iarna. Cred ca-s eu cu capu'... din 09.12.2009 mami de gemanutze AMR 3 (+11) |
body cu maneca lunga, si il bag int-un sac ptr dormit(am dat 3 euro pe el dar e super ok, putin flausat)...e in picioarele goale...mi-e frica sa-l las cu paturica /pilota/ ca se dezveleste noaptea,cel putin asa se intampla peste zi..noi avem in jur de 23-24 de grade...
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
Uitasem...
A mea doarme ori in pijama intreaga (cum spuneai tu) ori cu body + pantalon. Ea n-a acceptat nicodata sa doarma invelita, iar in casa sunt vreo 27-28 de grade.
Prin octombrie cand o sa fie frig rau noaptea si nu o sa avem inca caldura in calorifere cred ca o s-o bag si eu intr-un sac de dormit.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
lalitica2000 spune:
ce enervant este cand scrii in mesaj mai lung si dai sa-l trimti si apare eroare...ah, ce ma enerveaza...evident ca urmatorul mesaj nu va fi la fel ca primul, asa ca....
va ca iar sunt prima in aceasta dimineata...TREZIREAAAA!!!!...glumesc, mai dormiti, care mai puteti, profitati....eu daca tre sa ma trezesc la 7, pana pe la 8 jumate-9 cand mai adoarme David, stau pe net...De dimineata a fost o chestie faina, ca David a inceput sa maraie pe la 6 jumate, iar il dor gingiile,si s-a dus taica sau sa-l aline putin. L-a luat in brate, l-a leganat un pic si s-a asezat pe fotoliu in camera lui David si au atipit la loc amandoi. Pe cand m-am dus eu sa-l trezesc pe David, dormeau asa de frumos impreuna...dar na, a trebuit sa-i trezesc...tre sa fie si cineva personaj rau in casa asta.....acu al meu sotz ii canta lui david un cantec inventat de el...
pai daca sunt prima sa va astept si cu ceva bunicel de dimineata. pentru fetele care beau coffe, azi avem coffe simpla dar si cu aroma de vanilie cu niste biscuitei cu ghimbir. Pentru cele care nu beau coffe (asa cum sunt eu) avem fresh de portocale si niste cereale. cam atatica in dimineata asta...
lalitica2000 spune:
pentru totii pufii cu numele de Maria cat si pentru cele care poarta acest nume. Un brat de si sa aveti o zi frumoasa alaturi de cei dragi.
lalitica2000 spune:
legat de dormit si al meu doarme in body-intreg, gen pijama. Chiar ieri i-am achizitionat una noua cu catelusi, tare haioasa. La noi in casa suntg in jur de 23-24 de grade. chiar aseara ma gandeam daca sa il bag si eu in sac de dormit, ca poate o fi racoare. La mine paturica nu are nici o valoare, pentru ca atat se suceste si se invarte noaptea ca intotdeauna sfarseste fara a fi invelit de patura.
Miremia, cum de e asa de cald la voi in casa? Ati dat drumul la incalzire, ca mi se pare cam cald in casa pentru temperaturile care sunt afara acum.
ale1212xa spune:
neatzaaaaaa
azi e sarbatoare mare la castel..DRAGOS implineste 8 LUNI!!!!...dam de baut fara numar fara numar
asa ca poftiti, avem tot ce visati si inca ceva in plus
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
si binenteles tuturor Mariilor de azi
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multu de coffee lalitica
danke schön tuturor pt incurajari
bea,ma bucur ca ivan si-a revenit!
xela,multa sanatate strumfuletilor!
larisel,sper sa nu fie alergie iar la Alena...pofta buna fetelor!
alex doarme in body,pijama si sac de dormit;ne poti baga la statistica si pe noi,ca asa dormea si in rom ;doar azi vara era doar in body...avem saci de dormit mai multi,pe diferite grosimi
ayanna sarumana; lasa,mami...teoria e buna,dar "samtzurile" primeaza si la mine
eu dau galbenus intreg,o data pe sapt
miremia,carne de animal matur pt delfinitza pofta buna!
cris d. vii in vecini? ce mi-ar placea sa va avem pe aici!
plateea bafta la examene! pupam pastaia!
lorex distractie placuta azi!
ratusca,sa stii ca andrei sigur nu mai e ardelean...5 dinti?
m-ai intrebat ce mai face alex...simplu de tot...e placintzica mea shtirba ...cred ca s-a inteles cine-i ardelean,no nu-i ashe?
mami de Radu si Alex
asa creste Alex