Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 4
miremia spune:
Azi i-am dat delfitei iaurt cu magiun de topoloveni si a papat. Maine vreau sa-i introduc ori carnita, ori galbenus....asa ca va intreb cu ce este mai potrivit sa incep?
Si daca tot sunt responsabila cu targurile va anunt ca weekend-ul asta este Targul painii in National, lucru care mi-a stranit amintiri....anul trecut la targul asta eram cu burtica si am primit o bucata de painica calda de la doamna care cocea painea, plus ca am baut must . Nu este inca vremea mustului, asa-i? Mi-am amintit si cum disperate pe aici dupa must (lorex parca erai si tu doritoare) si cum ne puneam sticle la congelator.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
miremia spune:
Larisel am vazut scutece Pufies la Mega, erau in jur de 30 de ron parca dar nu stiu cati erau intr-un pachet.
Ce fac printesele?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Azi i-am dat delfitei iaurt cu magiun de topoloveni si a papat. Maine vreau sa-i introduc ori carnita, ori galbenus....asa ca va intreb cu ce este mai potrivit sa incep? Si daca tot sunt responsabila cu targurile va anunt ca weekend-ul asta este Targul painii in National, lucru care mi-a stranit amintiri....anul trecut la targul asta eram cu burtica si am primit o bucata de painica calda de la doamna care cocea painea, plus ca am baut must . Nu este inca vremea mustului, asa-i? Mi-am amintit si cum disperate pe aici dupa must (lorex parca erai si tu doritoare) si cum ne puneam sticle la congelator. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Eu zic CARNITA! Oul poate sa mai astepte o leaca. E mai importanta carnita dupa mine, plus ca in diversificare cam asa e ... oul pica mai greu! . Bafta maine!
Beatrice1982 spune:
buna seara!
am intrat numai sa va zic ca noi suntem bine, slava domnului................
noaptea trecuta a dormit normal, si s-a trezit de doua ori.................
ce mi-a ramas in minte cand am citit..lorexstai linistitia ca nici ivan nu a facut baie in mare..nici macar in vana................si alexxutza sunteti foarte frumosi!!!!!!!!!!!!!!!ma bucur mult sa te ravad aici.........sper sa fie cuminte yannis........
noi suntem mai bine zic eu
de ieri seara de la 6 a mai facut kk azi la amiaza pe la 12.............apoi pe la 13.....destul de consistent.......si nici urma de firisoare de sange..........
si apoi a mai facut pe la 6 tot asa.......si de atunci nik
lapte nu i-am mai dat de duminica de la 4 dimineata..........
intentionez sa ii dau azi noapte cand se trezeste sa pape, lapte praf fara lactoza...............sper sa fie ok...........
in rest nu a mai facut febra.........slava domnului
avea mai mult chef azi
a dormit la amiaza vreo 2 ore................de atunci nik, dar a a dormit pe la 10...............fug si eu repede in pat................ca is rupta..........
aveti grija de voi
multumim frumos pentru griji................
si sfaturi si TOT
pupam pufuletii toti unul cate unul si sper sa mai intru maine..........
ps1 noi avem 8700 lungime habar nu am
ps2 decenuela..................ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce soacra ai..............doamne doamne sper sa scapi repede de acolo..................
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
ratusca_mica spune:
Buna seara, buna seara!
Xela, BRRRRRRR!!! Multa sanatate puilor, sa scape cat mai repede de crocobaur!
Alexutzzza, asta nu o stiam cu calciul peste laptele fierband, eu luam apa de pe foc cand imi parea mie fierbinte si apoi puneam Aptamilul si apoi calciul... oare de la asta o fi? Dar daca pun laptele praf in apa fierband nu da pe foc?
Si cu trezirile lui Yiannis, exact asa si la noi! De vreo cateva saptamani se trezeste noaptea, la inceput am zis OK, e vara, e cald, ii e sete... insa intre timp s-au facut 13 grade noaptea La noi sigur e de la dinti, dar tu zici ca nu se vede nimic sub soare...
MP, Andrei e pui de ardelean clar, insa in combinatie cu o bucuresteanca mereu pe fuga, s-a mai "stricat" si el! Ce mai face Alex?
Cu doctorii... eu am de alergat o gramada si inca nu m-am vrednicit... la mine buba e tiroida, inca nu am ajuns la control dupa sarcina, stiu inconstienta Dar in fiecare zi imi propun sa fac programare... se pune?
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Larisel am vazut scutece Pufies la Mega, erau in jur de 30 de ron parca dar nu stiu cati erau intr-un pachet. Ce fac printesele? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Mersi pt raspuns.
Printzesele...ma cam supara. Mi se pare si sper doar sa mi se para ca dermatita Alenei vrea sa se reintoarca deodata cu vremea racoroasa. Si citisem pe undeva ca asha se intampla...stagneaza pe perioada verii si apoi... inca nu sunt sigura, sper sa fie bubitze de la praf.... ma amagesc si eu. Nici despre Natalia nu am veshti prea bune... ma dispera ca nu mananca... in afara de iaurt nimic nu-i place, chiar si la lp a inceput sa faca tarantele si trebuie sa ma rog de ea sa bea...
din 09.12.2009 mami de gemanutze
AMR 3 (+11)
larisel spune:
In toata diversificarea noastra de pana acum la capitolul fructe stam tare prost... multe eriteme succesive si suprapuse...asha ca o lunga perioada nu le-am dat deloc ca masa, doar asha feliutze de diverse. De curand am inceput din nou sa le dau dimieatza spre pranz (pe la 10-11-12 depinde de somnul lor) deshi funduletzele tot nu arata foarte bine. Le plac strugurii la nebunie. Voi le-ati dat la bbi struguri? Cum? Eu ma chinui sa-i prepar vreo 1/2 de ora: tai fiecare bob cu cutzitul, scot samburii si la sfarshit pasez un pic nu de tot...oricum iese un must cu cojitze...ceva de genul... dar vad ca lor le place.
AMR 3 (+11)
larisel spune:
miremia Am si noutatzi "bune" despre fetitze... Alena a inceput sa faca cu mana pa-pa si ce m-a shocat mai mult, a inceput sa dea din cap a negatzie (parca asta se intampla pe la 2 ani, nu?), pe Natalia am surprins-o azi batand din palme, se pare ca ii iese si al doliea dintzishor. Alena ma ingrijoreaza cu dintzii...se vede un coltz alb in gingie care stagneaza asha de o luna. Daca nu e dinte ce poate fi?
AMR 3 (+11)
larisel spune:
Iarashi o intrebare: voi cum imbracati copiii la somnul de noapte si cu ce ii inveliti si ce temperaturi aveti in camera?
La noi sunt cam 23-24 grade si mie mi se pare destul de frigutz...ma invelesc cu patura destul de groasa. Pe fetitze le imbrac in pijamale cu maneci lungi si "labutze" si le invelesc cu paturici subtziri. Azi dupa baitza le-am pus si un maieu de piele. Sunt eu friguroasa sau 24 grade toamna nu-s tot ca 24 grade iarna. Cred ca-s eu cu capu'...
AMR 3 (+11)
larisel spune:
lorex Nu merge linkul cu pampershii, poti sa mi-l trimiti pe pm?
AMR 3 (+11)