Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata!!!!multumim de cafeu....de cinste
lml puiului mariuca si dragosmultumim de tratatie mami!
la multi ani mariilor!
dam si noi de beut ca sunt si eu marie
ma bucur ca ivan e bine
raul doarme in body maneca lunga si pantaloni plus o paturica in patut sau pilota usoara cu mine sa tati in patul mare
o zi frumoasaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatzaaaaaa

azi e sarbatoare mare la castel..DRAGOS implineste 8 LUNI!!!!...dam de baut fara numar fara numar
asa ca poftiti, avem tot ce visati si inca ceva in plus

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

la multe lunitze!
multumim de tratatie!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

xela brrrr dupa o zi.....puiutii mucosi sa treaca repede!
plateeahai ca poti treci tu si de astea sunt sigura!
azi papam peste ....sper sa-i placa!

Mergi la inceput

la multi ani!
maria de ioana_fota
maria de elefantica
maria de happyella
bubu
cuscra
tuturor mariilor si marianilor din vietile noastre
si mie

fac cinste!

fiecare comanda ce doreste!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

am revazut mesajul meu ...e cu tenta clara de
6 emoticoane cu bautura,1 cu mancare
oricum o intorc si o sucesc,nu ies bine...daca dau multa mancare,e bai ca voi sunteti gazele si nu consumati mai nimic ; daca dau de baut iar e bai,ca va imbat(pe stomacul gol )
sa va dau numai apa plata? nu-i bine,ca nu se ciocneste cu apa(vine ploaia ) asta e intrebare pt hamlet... ce sa fac? ce sa dau?

cred ca va dau si

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

tomaca,ma bucur pt rezultatele bune ale analizelor!

BF si ratusca_mica succes la investigatii! doamne-ajuta sa fie bine!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

lorex da...am fost la cumparaturi..mi-am luat combina frigorifica...bine ca vine maine asta e partea a doua si ca am mai pus eu bani ca sa luam una ca lumea partea a 3-a...dar oricum au picat la fix banutii...frigiderul era cu imprumut de la cineva si ca sa ne faca rau ca stiau ca nu stam foarte bine cu banii ni l-au cerut inapoi(motivul a fost ca nu se descurca doar cu unul)...in fine asta se intampla sambata si duminica a fost biletul castigator...special pentru frigider am zis eu...noi sa fim sanatosi...

daca ai imprumuta o masina de la cineva? cand o cere inapoi sa castigi iar la loto!!!!!!!!!!
ce super ar fi!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

La Multi Ani MARIILOR!!! !!!

Xela sa treaca belelele, chiar ca e culmea asa de repede! WOW! ce inseamna gradinita! Si vorba aia, ai plimbat copii nu i-ai tinut sub cheie in casa sub clopotul de sticla, dus incolo incoace, vacanta, jucat cu alti copii si totusi... brrrr
Sanatate multa !

Cu dorul de serviciu subscriu la faza cu tocurile si imbracatul frumos si parfumul si si si multe ...cafeaua cu colegii , pauza de tigara, statul conectat la PC mereu fara intreruperi de baaa! uaaa miaaa! supa, piure, pampers....

PLATEEA bafta! spor! sa va gasiti repede cazare si sa rezolvati cu hartiile!

...to be continued ca ii e foame lui Yannis

ne vedem mai tarziu ca am niste alergaturi si hartogareli de rezolvat azi

Pup you all!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

lorex da...am fost la cumparaturi..mi-am luat combina frigorifica...bine ca vine maine asta e partea a doua si ca am mai pus eu bani ca sa luam una ca lumea partea a 3-a...dar oricum au picat la fix banutii...frigiderul era cu imprumut de la cineva si ca sa ne faca rau ca stiau ca nu stam foarte bine cu banii ni l-au cerut inapoi(motivul a fost ca nu se descurca doar cu unul)...in fine asta se intampla sambata si duminica a fost biletul castigator...special pentru frigider am zis eu...noi sa fim sanatosi...

daca ai imprumuta o masina de la cineva? cand o cere inapoi sa castigi iar la loto!!!!!!!!!!
ce super ar fi!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

eheeee..nu m-am gandit la asta..cred ca o sa o incerc

si totusi ii astept pe astia cu frigiderul...cica vin intre 8 si 12...cred ca trec de 12 si eu cum tin la punctualitate sa vezi ce ma cert cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Raspund rapid la 2 chestii:

Miremia carne! e f importanta, oul mai asteapta vro sapt cel putin dupa ce introduci carnea, oricum oul e mai datator de alergii si nebunii decat carnea, esti mai safe sa incepi intai cu carnea. Bafta!

Ratusca nu intelegeam ce scrii tu cu apa....pai io fac laptele ca si cum l-as face ptr Yannis (apa la temp camerei amestec Aptamilu, agit, rezulta lapte) si pe foc pun lapte cand da laptele in clocot pun calciu lactic. Oricum am luat lapte 3,5% de la Napolact ca vreau sa incerc sa ii dau branza din lapte lapte ptr ca ma streseaza o nedumerire: ce diferenta e intre laptele Aptamil ca ii dau doar lapte sau ca ma chinui si ii fac branza, la amestecat cu fructe la blender branza se face lapte la loc...ma gandesc ca branza din lapte lapte are ceva in plus...mai multe proteine, mai multe grasimi ca asa...nu pricep filosofia, ce aport in plus are copilu prin branza facuta din formula....Eu maine imi asum riscu si fac branza din lapte Napolact 3,5% si gata! Am ZIS!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput