Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 ce enervant este cand scrii in mesaj mai lung si dai sa-l trimti si apare eroare...ah, ce ma enerveaza...evident ca urmatorul mesaj nu va fi la fel ca primul, asa ca.... va ca iar sunt prima in aceasta dimineata...TREZIREAAAA!!!!...glumesc, mai dormiti, care mai puteti, profitati....eu daca tre sa ma trezesc la 7, pana pe la 8 jumate-9 cand mai adoarme David, stau pe net...De dimineata a fost o chestie faina, ca David a inceput sa maraie pe la 6 jumate, iar il dor gingiile,si s-a dus taica sau sa-l aline putin. L-a luat in brate, l-a leganat un pic si s-a asezat pe fotoliu in camera lui David si au atipit la loc amandoi. Pe cand m-am dus eu sa-l trezesc pe David, dormeau asa de frumos impreuna...dar na, a trebuit sa-i trezesc...tre sa fie si cineva personaj rau in casa asta.....acu al meu sotz ii canta lui david un cantec inventat de el... pai daca sunt prima sa va astept si cu ceva bunicel de dimineata. pentru fetele care beau coffe, azi avem coffe simpla dar si cu aroma de vanilie cu niste biscuitei cu ghimbir. Pentru cele care nu beau coffe (asa cum sunt eu) avem fresh de portocale si niste cereale. cam atatica in dimineata asta... Lali de David luptatorul nostru |
Ah ce buun ! Chiar ma gandeam ce ne pregatesti astazi!
"Neata!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti la multi ani! maria de ioana_fota maria de elefantica maria de happyella bubu cuscra tuturor mariilor si marianilor din vietile noastre si mie fac cinste! fiecare comanda ce doreste! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Subscriu si eu !
varsta lui Tudor
lucia2000 spune:
Salutari fetele.
Noi raportam o noapte f linistita.
Teo a adormit la 22 si s-a trezit la 7
Deci sper ca am reusit sa-l aduc pe calea cea buna
Acum o sapt se trezea de 2-3 ori pe noapte.
Ieri a mancat si un pic de carnitza cu legume, deci si aici suntem pe drumul cel bun.
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti tomaca,ma bucur pt rezultatele bune ale analizelor! BF si ratusca_mica succes la investigatii! doamne-ajuta sa fie bine! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Multumesc frumos de incurajari
varsta lui Tudor
lucia2000 spune:
la multi ani!
maria de ioana_fota
maria de elefantica
maria de happyella
tuturor celor ce poarta numele sfintei de azi
lucia2000 spune:
Sa raspund si eu la sondaj.
Teo doarme ori in body cu maneca lunga si pantalon cu talpi, ori in pijamalutza cu maneci lungi si cu paturica pe el.
Daca ii e frig patura ramane pe el. daca ii e cald o da deoparte.(cel putin eu asa am observat)
tomaca spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Buna seara fetele... TOMACA...ma bucur pentru tine, ca au iesit analizele ok...am vazut pozici cu tudorel buturel reloaded...foarte tari! frumosi pufii astia ai nostri, unu si unul... |
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 buna seara! am intrat numai sa va zic ca noi suntem bine, slava domnului................ noaptea trecuta a dormit normal, si s-a trezit de doua ori................. ce mi-a ramas in minte cand am citit..lorexstai linistitia ca nici ivan nu a facut baie in mare..nici macar in vana................si alexxutza sunteti foarte frumosi!!!!!!!!!!!!!!!ma bucur mult sa te ravad aici.........sper sa fie cuminte yannis........ noi suntem mai bine zic eu de ieri seara de la 6 a mai facut kk azi la amiaza pe la 12.............apoi pe la 13.....destul de consistent.......si nici urma de firisoare de sange.......... si apoi a mai facut pe la 6 tot asa.......si de atunci nik lapte nu i-am mai dat de duminica de la 4 dimineata.......... intentionez sa ii dau azi noapte cand se trezeste sa pape, lapte praf fara lactoza...............sper sa fie ok........... in rest nu a mai facut febra.........slava domnului avea mai mult chef azi a dormit la amiaza vreo 2 ore................de atunci nik, dar a a dormit pe la 10...............fug si eu repede in pat................ca is rupta.......... aveti grija de voi multumim frumos pentru griji................ si sfaturi si TOT pupam pufuletii toti unul cate unul si sper sa mai intru maine.......... ps1 noi avem 8700 lungime habar nu am ps2 decenuela..................ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce soacra ai..............doamne doamne sper sa scapi repede de acolo.................. noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Uf ce bine! Bravo Ivanel si bravo mami.
varsta lui Tudor
lucia2000 spune:
Sa imi laud si eu puiul de cioara
In timp ce-i dau sa manance el incepe sa vorbeasca.
Cand termina ce are in gurita zice pa-pa, pa-pa.
Ce e ciudat ca numai cand mananca zice pa-pa altfel nu.
Altfel spunem ta-ta, na-na, ba-Pt chestia cu pa-pa cred ca eu sunt "vinovata". Cand ii dau sa manence ii tot spun pa-pa mama, pa-pa.
tomaca spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatzaaaaaa azi e sarbatoare mare la castel..DRAGOS implineste 8 LUNI!!!!...dam de baut fara numar fara numar asa ca poftiti, avem tot ce visati si inca ceva in plus ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
sa-ti creasca mare si sa fie sanatos.
varsta lui Tudor