Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Iarashi o intrebare: voi cum imbracati copiii la somnul de noapte si cu ce ii inveliti si ce temperaturi aveti in camera?

La noi sunt cam 23-24 grade si mie mi se pare destul de frigutz...ma invelesc cu patura destul de groasa. Pe fetitze le imbrac in pijamale cu maneci lungi si "labutze" si le invelesc cu paturici subtziri. Azi dupa baitza le-am pus si un maieu de piele. Sunt eu friguroasa sau 24 grade toamna nu-s tot ca 24 grade iarna. Cred ca-s eu cu capu'...

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 3 (+11)

Si mie mi se pare frigutz. Asa ca ii dau bady cu maneca lunga si peste o pijama (cu tot cu picioare si botosei)care este larguta. Il invelesc si cu un prosop de baie care nu-i foarte gros si este bun ca e mai mare si nu-l arunca in totalitate de pe el cand se intoarce noapte.
Daca eu ma invelesc cu pilota, lui de ce nu i-ar fi rece? (Criteriul meu de judecata). Parca la 24 grade iarna era mai cald in camera.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, fetele...
pls, nu dati cu oooo... mai traiesc, dar ma lupt cu... birocratia din facultate. daca ar fi doar examenele de dat, poate ar fi mai usor. dar zici ca astia si-au pus in gand sa ma omoare cu hartogaraia si cu chitante, adeverinte, inscrieri, masline, figuri. si inca nu stiu daca am cazare in iasi pt mine si pastaie, desi in 2 sapt incep scoala. sunt varza. mai am examene, greleeeeee... si nasoaleee... cu profi ciufuti... si tot asa! deci lipsesc motivat.

jur pe rosu ca recuperez si o sa fiu studenta la zi si pe DC... de la 1 oct. pana atunci, scoateti pt mine majoretele sa scap odata de examene ca mai am nitel si o iau razna. stiti vb aia ca toate trebuie facute la vremea lor?? vai, mie!...

pup pufuletii pe obrajori iar mamicilor le las cate o ...

va iubesc si ma gandesc la voi in fiecare zi!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Petrecere frumoasa !

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, fetele...
pls, nu dati cu oooo... mai traiesc, dar ma lupt cu... birocratia din facultate. daca ar fi doar examenele de dat, poate ar fi mai usor. dar zici ca astia si-au pus in gand sa ma omoare cu hartogaraia si cu chitante, adeverinte, inscrieri, masline, figuri. si inca nu stiu daca am cazare in iasi pt mine si pastaie, desi in 2 sapt incep scoala. sunt varza. mai am examene, greleeeeee... si nasoaleee... cu profi ciufuti... si tot asa! deci lipsesc motivat.

jur pe rosu ca recuperez si o sa fiu studenta la zi si pe DC... de la 1 oct. pana atunci, scoateti pt mine majoretele sa scap odata de examene ca mai am nitel si o iau razna. stiti vb aia ca toate trebuie facute la vremea lor?? vai, mie!...

pup pufuletii pe obrajori iar mamicilor le las cate o ...

va iubesc si ma gandesc la voi in fiecare zi!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Ce sa zic, esti curajoasa. Bafta.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari fetele.
Noi raportam o noapte f linistita.
Teo a adormit la 22 si s-a trezit la 7
Deci sper ca am reusit sa-l aduc pe calea cea buna
Acum o sapt se trezea de 2-3 ori pe noapte.
Ieri a mancat si un pic de carnitza cu legume, deci si aici suntem pe drumul cel bun.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Felicitari pentru noaptea linistita. Am sa incerc si eu metoda in wk cand pot sa stau eu cu el noaptea. Noi ne mai trezim inca doar odata pe noapte pe la 4 si ceva si trece cu ceai.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Multumim pentru felicitarile ca ne-am facut baietzi mari .
Pediatra m-a avertizat ieri ca vaccinul prevenar poate sa-i dea febra. Dar n-a avut nimic ieri. La celelate mai avea un 37.7 si maraieli. Acum nimic. Dimineata mi se parea fruntea mai calda dar avea 37. Poate sa mai faca febra de acum incolo?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Multumim de tratatia de dimineata lali. Cred ca este atat de cald pt ca este casa mica si multe electronice ( lorex) care merg. Oricum este o casa mai calduroasa ea asa......iarna cand merg caloriferele te topesti efectiv. Iarna trecuta stateam cu geamul deschis la bucatarie si parca si Alexutza avea pb asta.

Multumesc MP si alexutza pt sfaturile legate de carne. Am luat si eu lapte ecologic dorna pt branzica, sa vedem ce iese.

Azi este sarbatoare deci nu prea avem ce face prin casa...poate apare si cris_m.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mralu spune:

Buna fetele

Am si eu o mare rugamintele la fetele din Bucuresti
Mateutu nu a facut vaccinul de 6 luni Tetraxim pt. ca la dispensar nu il are.
Aveti idee de unde pot sa il cumpar?

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mralu

Buna fetele

Am si eu o mare rugamintele la fetele din Bucuresti
Mateutu nu a facut vaccinul de 6 luni Tetraxim pt. ca la dispensar nu il are.
Aveti idee de unde pot sa il cumpar?

Multumesc mult

in principiu,la orice farmacie se poate ,daca nu au pe stoc,se face comanda; intreaba la mai multe farmacii,pt ca sunt diferente de preturi(chiar mari)
intreb si eu...de ce tetraxim? daca tot il cumperi,nu poti face pentaxim? sau a facut de la nastere doar tetraxim?
succes la vaccinare!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neataaaa!!! la amiaza....suntem treji de la 9 sa stiti...nu ne dati disparuti, va rog!

urari de bine si multa fericire pentru toate Mariile mici si mari, inclusiv eu! cinste mare!!! tort diplomat si sampanie dulceaga...doamne, asta e o pofa de-a mea din luna a 7-a de sarcina pe care mi-am satisfacut-o doar o data pana acum!....

legat de temperaturile din casa si cat de imbracat doarme copilu. pai de vreo saptamana avem intre 22-25 de grade, 25 de cand e mai caldut. dar spre dimineata e mai rece un pic. l-am culcat pe asta mic in body subtire cu maneca scurta si pantaloni cu talpici si l-am gasit transpirat si rece in acelasi timp........am trecut la body cu maneca lunga, parca e mai bine. oricum l-as imbraca, transpira mai mult sau mai putin. il mai acopar uneori cu o paturica, un prosopel subtire de fapt.

ma duc sa dau refresh la neuroni si revin

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

eu nu inteleg cum intr-o zi un copil poate sa manance cat de cat bine mancarea si pe urma sa faca fitze. de dimineata i-am pregatit 100gr de mar ras cu 2 biscuiti, ca asta e portia la noi si a mancat abia 60gr si vreo 50ml de lapte. nu mai stiu cum sa fac sa manance. am incercat si alte fructe (nectarina, banana, para), dar pe toate le mananca la fel. incepe frumos si dupa cateva inghituri incepe scandalul si incep sa sa ma scalamban in fata lui ca sa-l fac sa deschida gura. Nu mai stiu cum sa-l pacalesc.

voi cum faceti sa manance copiii vostri asa de bine ca tare va invidiez. Oare exista ceva ce pot sa-i dau pentru pofta de mancare? Acu nici nu mai stiu daca e de la dinti, ca daca ii dau lapte, ala il mananca cu pofta. offf greu mai e....sper ca la piureul de legume sa mearga mai bine, ieri cel putin a mers mai bine, in sensul ca a mancat 140gr ok, dar asta se intampla f rar. Chiar, copiii vostri cat piure de legume mananca la o masa?

ma bucur tare ca Ivan este mai bine si ca te-ai mai linistit si tu Bea.

plateea, spor la invatat. mie mi-ar fi tare greu sa ma reapuc acum de invatat. ma batuse un gand acum 3 ani sa imi fac masterul, dar numai gandul ca trebe sa ma apuc de invatat, m-a facuit sa ma las pagubasa. acu si cu un copil, tre sa fii tare organizata sa le poti face pe toate. Bafta!

eee lucia, cu putina rabdare din partea ta, uite ca Teodor si-a revenit si acu puteti si voi sa dormiti mai bine noaptea.

moaaamaa, ce festin azi. atatea bunatati ca nici nu mai stiu ce sa aleg....sa fiti sanatoase si voioase si sa aveti parte numai de bucurii.

Mergi la inceput