Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

eu nu inteleg cum intr-o zi un copil poate sa manance cat de cat bine mancarea si pe urma sa faca fitze. de dimineata i-am pregatit 100gr de mar ras cu 2 biscuiti, ca asta e portia la noi si a mancat abia 60gr si vreo 50ml de lapte. nu mai stiu cum sa fac sa manance. am incercat si alte fructe (nectarina, banana, para), dar pe toate le mananca la fel. incepe frumos si dupa cateva inghituri incepe scandalul si incep sa sa ma scalamban in fata lui ca sa-l fac sa deschida gura. Nu mai stiu cum sa-l pacalesc.

voi cum faceti sa manance copiii vostri asa de bine ca tare va invidiez. Oare exista ceva ce pot sa-i dau pentru pofta de mancare? Acu nici nu mai stiu daca e de la dinti, ca daca ii dau lapte, ala il mananca cu pofta. offf greu mai e....sper ca la piureul de legume sa mearga mai bine, ieri cel putin a mers mai bine, in sensul ca a mancat 140gr ok, dar asta se intampla f rar. Chiar, copiii vostri cat piure de legume mananca la o masa?

ma bucur tare ca Ivan este mai bine si ca te-ai mai linistit si tu Bea.

plateea, spor la invatat. mie mi-ar fi tare greu sa ma reapuc acum de invatat. ma batuse un gand acum 3 ani sa imi fac masterul, dar numai gandul ca trebe sa ma apuc de invatat, m-a facuit sa ma las pagubasa. acu si cu un copil, tre sa fii tare organizata sa le poti face pe toate. Bafta!

eee lucia, cu putina rabdare din partea ta, uite ca Teodor si-a revenit si acu puteti si voi sa dormiti mai bine noaptea.

moaaamaa, ce festin azi. atatea bunatati ca nici nu mai stiu ce sa aleg....sa fiti sanatoase si voioase si sa aveti parte numai de bucurii.

Lali de David luptatorul nostru

Yannis papa cam 250-270 gr de piure de legume sau de fructelao masa fara supliment de lapte. Si el incepe bine iar dupa aia se cam plictiseste il fac sa rada si hap lingurita in gura . A descoperit el de la un timp ca poate tine mai mult piure in guritza. Si il tine acolo mult si bine, ma rog de el sa inghita! Dar oricum papa f bine. Si el papa mai bine fructele (orice fruct) decat legumele. E adevarat ca legumele alea nu prea au nici un gust ca nu ii pun sare inca .

Mergi la inceput

Buna ziua!

LMA Mariilor. Marioarelor si Marianilor
LML pufuletolr nascuti azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

eu nu inteleg cum intr-o zi un copil poate sa manance cat de cat bine mancarea si pe urma sa faca fitze. de dimineata i-am pregatit 100gr de mar ras cu 2 biscuiti, ca asta e portia la noi si a mancat abia 60gr si vreo 50ml de lapte. nu mai stiu cum sa fac sa manance. am incercat si alte fructe (nectarina, banana, para), dar pe toate le mananca la fel. incepe frumos si dupa cateva inghituri incepe scandalul si incep sa sa ma scalamban in fata lui ca sa-l fac sa deschida gura. Nu mai stiu cum sa-l pacalesc.

voi cum faceti sa manance copiii vostri asa de bine ca tare va invidiez. Oare exista ceva ce pot sa-i dau pentru pofta de mancare? Acu nici nu mai stiu daca e de la dinti, ca daca ii dau lapte, ala il mananca cu pofta. offf greu mai e....sper ca la piureul de legume sa mearga mai bine, ieri cel putin a mers mai bine, in sensul ca a mancat 140gr ok, dar asta se intampla f rar. Chiar, copiii vostri cat piure de legume mananca la o masa?

plateea, spor la invatat. mie mi-ar fi tare greu sa ma reapuc acum de invatat. ma batuse un gand acum 3 ani sa imi fac masterul, dar numai gandul ca trebe sa ma apuc de invatat, m-a facuit sa ma las pagubasa. acu si cu un copil, tre sa fii tare organizata sa le poti face pe toate. Bafta!

eee lucia, cu putina rabdare din partea ta, uite ca Teodor si-a revenit si acu puteti si voi sa dormiti mai bine noaptea.

moaaamaa, ce festin azi. atatea bunatati ca nici nu mai stiu ce sa aleg....sa fiti sanatoase si voioase si sa aveti parte numai de bucurii.

Poate nu-i p;ace textura. O fi prea mare. Eu am observat la Tudor ca daca nu este o pasta mai fina si mai moale, nu mai mananca dupa 60 ml. Ii trece foamea mare si zice pas.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

wowww ce bine mananca...ce te invidiez...nici eu nu-i pun sare in piure. Piureul il fac din morcov, albitura (patrunjel, telina), dovlecel si pun si o ceapa la fiert pe care o scot dupa ce fierbe. toate astea le mixez si asta e...maine ma gandesc sa-i bag si niste brocoli sau conopida, poate o sa-i dea un gust mai bun si o sa-i placa...nici nu mai stiu cum sa fac si ce sa fac sa-l fac sa manance mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Poate nu-i p;ace textura. O fi prea mare. Eu am observat la Tudor ca daca nu este o pasta mai fina si mai moale, nu mai mananca dupa 60 ml. Ii trece foamea mare si zice pas.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Da da da!! Si mie mi s-a intamplat! Nu a vrut sa pape ca ii ramanea pe gat . Era prea tare si nu stiu ei acum sa isi aleaga saliva sa inghita cum trebuie! I-am pus un pic de apa si a papat tot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lali nu stiu cat de relevant este raspunsul meu pt ca noi am inceput sa manacam mai tarziu. Mara mananca maxim 100 ml de piure de fructe/branzica cu fructe/iaurt si vreo 20-30 ml piure de legume, pe asta din urma cu chinuiala si strambaturi de voma.

Nu stiu cu ce legume sa-i introduc azi carnea astfel incat sa nu trebuiasca sa arunc bunatate de piept de gaina bio.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lali nu stiu cat de relevant este raspunsul meu pt ca noi am inceput sa manacam mai tarziu. Mara mananca maxim 100 ml de piure de fructe/branzica cu fructe/iaurt si vreo 20-30 ml piure de legume, pe asta din urma cu chinuiala si strambaturi de voma.

Nu stiu cu ce legume sa-i introduc azi carnea astfel incat sa nu trebuiasca sa arunc bunatate de piept de gaina bio.

AMR 6 kg

Incearca cu dolvlecel, cartof, un pic de morcov. Poate vrea. Eu i-am introdus carnea in supa pe care i-o dadeam de obicei! Si pune-i un pic de tot la inceput sa nu ii schimbe gustul radical!

Mergi la inceput

Delfita de 2 zile doarme MAXIM 1 ora pe zi. Legan la ea 20-30 de minute si ea doarme 10. Este doar o perioada sau a crescut si gata....s-a dus relaxarea mea?

Nu stiu daca v-am spus dar am dezvatat-o seara de adormit leganata pe picioare. Adoarme ca o fetita mare ce e, langa mami, singurica.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

eu zic ca il pasez bine, ca e fin...dar uite maine cand ii fac iar piure de legume am sa-l fac mai lichid ca sa zic asa, sa vad cum o fi. eu sunt tare stresata cu greutatea, ca de o saptamana a stagnat, el care pana acum, ma rog de la 3 luni incolo, a luat tare bine in greutate. inca este el in urma cu greutatea dar am vazut si copii mai slabi ca al meu. eu avand si pb cu glicemia cu atat mai mult trebuie sa-l fac cumva sa manance o anumita cantitate la masa, ca altfel daca nu ar fi pb asta nu m-as stresa asa de tare....rabdacol scrie pe mine....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Incearca cu dolvlecel, cartof, un pic de morcov. Poate vrea. Eu i-am introdus carnea in supa pe care i-o dadeam de obicei! Si pune-i un pic de tot la inceput sa nu ii schimbe gustul radical!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

I-am dat din toate 3 dar n-a avut succes niciunul pana acum. Eu sper sa fie carnivora ca ma-sa si sa inceapa sa manace piureul de legume daca are si carne.

AMR 6 kg

Mergi la inceput