Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 20
tomaca spune:
Buna dimineata,
Am frunzarit paginile cautand breakfast de la Lali si n-am gasit 
!
Crisd
pentru cafea.
Ma intorc la postings.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
al3csa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
![]() Mami de ArianaMotto-ul de azi: "Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. " |
Ce idee buna!!

Eu la asta cu formele de gheata nu m-as fi gandit
.
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Aici subscriu. Cum sa-l tin nemancat daca urla . Oricum noi nu mancam 250 ml de piure. Maxim 190 ml. Cum sa-l tin nemancat de la 2 pana la 9 seara? Nici eu n-as rezista!varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
nimeni nu zice sa tii copilul nemancat
; nu se dau portii mari de mancare pt ca se dilata stomacelul prea mult,iar apoi senzatia de satietate survine mai tarziu,"foamea" este mai mare...cerc vicios,din pacate
... mai bine dai portii mai mici,dar mai desnumarul adipocitelor(celulele grase) se formeaza in primul an de viata,ne ingrasam apoi doar prin marirea in volum a acestora
mami de
Radu si
Alex asa creste Alex
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Aici subscriu. Cum sa-l tin nemancat daca urla . Oricum noi nu mancam 250 ml de piure. Maxim 190 ml. Cum sa-l tin nemancat de la 2 pana la 9 seara? Nici eu n-as rezista!varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Pai nu despre asta e vorba, sa il tii nemancat de la 2 la 9, ci sa ii dam mese mai dese si mai reduse cantitativ.
Al meu nu mananca niciodata mai mult de 150ml, se opreste el. Se umple stomacul. Cred ca a mancat o singura data 180ml de LP. In rest, cate 120ml e portia lui, iar legume si fructe mai putin. Dar la 3-4 ore mai primeste ceva, o gustarica, o chestie. La 3 de ex ii da LP vreo 90ml, apoi vin eu la 6 cu LM.....
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
al3csa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu zic ca nu e la fel, ca se largeste stomacul si apoi cere din ce in ce mai multa mancare. Si eu am citit ca in primul an se formeaza celulele grasoase pt toata viata, asa ca atentie cata grasime mananca si ce cantitati. Zic si eu ce am citit, nu va suparati pe mine. Eu am fost toata viata mai plinuta, genetic, ca toata linia de femei din partea tatalui asa a fost, dar nici nu pot sa nu ma gandesc la cat gris am mancat in primul an de viata!!! de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Pai nu cred ca papa f multe grasimi. Ca nu prea are din ce. La cereale am renuntat la masa de pranz. Ii dau doar seara 2 cupe. Ulei ii pun cam de vreo 2 ori pe sapt. La carne nu e deloc grasime. Paine nu ii dau. Doar poate de la cartof sa ia proportii. In rest numai stiu. Oof
.
mamidepuiuti spune:
ce inseamna sa scriu pe masura ce citesc!
am vazut ca BF a raspuns la fel ca mine ![]()
nu mai sterg mesajul anterior ![]()
pupici
mami de
Radu si
Alex
asa creste Alex
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti ce inseamna sa scriu pe masura ce citesc! nu mai sterg mesajul anterior pupici mami de Radu si Alex asa creste Alex |
:) Asa am facut eu in dimineata asta, am raspuns pe masura ce am citit.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
simplicity spune:
citat din mesajul lui micki_mica
Merci. E nebunie. E o nunta mica, pentru ca asta e, dar ca orice mireasa vreau sa fie frumoasa si toata lumea sa fie multumita. Nu m cu cine sa il las pe pitic si o sa il mai tinem cu noi un timp. Si cu rochita...nu am visat la ceva anume (dupa mine, mergea nunta si in blugi), nu mai am nici silueta de dinainte de Kiti... O sa adaptam ceva sa mearga. Macar am vorbit pentru machiaj profesionist...costa dar o sa imi ascunda cearcanele... Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)AMR 5 pan'la nunta |
Mami de
ArianaMotto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui miremia N-am facut azi branzica, i-am dat din cea de ieri, maine ii fac din dorna cu calciu lactic (prima data am folosit lamaie). Economie fac cat pot, tin si eu la mediu (am numai becuri G9, AC-ul e cu inverter, celelalte electrocasnice sunt A+) doar ca unele trebuie sa mearga non-stop (calculatoare, servere). Sa-ti zic cu leganatul. Eu inainte o leganam la fiecare somn...zi, noapte, nu conta. Am inceput seara dupa baita sa nu o mai pun pe perna (eu o legan pe picioare) si sa o pun langa mine, ea oricum inainte sa adoarma mai tzatzaie putin. In prima seara s-a foit 30 de minute, a doua seara 20 si tot asa pana mi-a facut surpriza sa adoarma in 3-5 minute ![]() si vad ca isi pastreaza obiceiul. Din pacate ziua este tot leganat-dependenta, acum imi e si mila de ea saraca....o supara foarte tare gingiile, nici nu reuseste sa doarma bine ziua. In seara asta a adormit gemand. ![]() Cat de des putem sa-i dam cu dentinox/calgel/gengigel? Eu am dat-o azi de vreo 6 ori...e prea mult?Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Delfita-rechinita... Sa treaca repede... Noi am scapat ieftin la primii dinti... Imi pare rau mamico, dar trece si asta, o sa vezi...
Mihaela, mami de
Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)AMR 5 pan'la nunta
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() sper ca e mai bine azi tudorel buturel; sa-i treaca "buba"![]() mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Multumim frumos. Am pus comprese si am dat nurofen (dupa cum a zis pediatra). Aseara arata cam rau, zona rosie si un fel de brobonele pe piele (ca o arsura). Azi dimineata, era mai bine.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

, poate din cauza ca este prea dimi pt moi.
. Oof .. nici cum nu- bine
(23.01.2010)