Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Am frunzarit paginile cautand breakfast de la Lali si n-am gasit !

Crisd pentru cafea.

Ma intorc la postings.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza si de la mine!

MP

Cris.d noroc cu tine ca ai zis de pere, mi-am amintit ca aveam o sacosa cu fructe de la tara de sortat. Rezultatul....vreo 10 portii de mar+para+scortisoara fierte. Cum le pastrezi mai mult de 2-3 zile, le congelezi? Si daca da, in ce anume?
Te mai stresez si cu intrebarea....cum anume faci cu prunele? Cata apa le pui la fiert? Am si niste prune si habar n-am ce sa fac cu ele....se dau si crude?

Azi sunt mai , poate din cauza ca este prea dimi pt moi.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg
din cate stiu eu,daca sunt fierte,le poti congela...eu le pun in forma pt cuburi de gheata si dupa ce s-a congelat pun cubuletele in pungi sigilate si scot zilnic cat imi trebuie...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "

Ce idee buna!! Eu la asta cu formele de gheata nu m-as fi gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna seara!

AL3CSA...mamaaaa, ce bine papa Yannis...totusi, nu e oare prea mult pentru varsta asta? E doar un bebelus! Mai incolo cat o sa pape oare? Ca usor usor o sa creasca cererea si cantitatea de mancare nu? Ce sa zic, nu ma pricep, dar ma gandesc si eu asa...nu te supi pe mine...sunt convinsa ca tu stii exact cat si cum...

Nu m-am gandit niciodata la asta. El papa asa decand am inceput diversificarea. Nu pot sa-i dau mai putin ca se uita la mine stramb. Am fost cu el in parc si i-am cumparat un borcanel cu fructe de la nestle de 130 de gr. Nici nu le-a simtit . Ce sa-i fac??
Acum ca ati tot vb voi pe aici de mancat in exces mi s-a cam facut frica dar nu pot nici sa-l las nemancat. Si ce mi-e ca ii dau 250 gr de piure si mai papa peste 5 ore ce mi-e ca ii dau 130 gr si papa peste 2-3 ore. Nu e la fel? . Oof .. nici cum nu- bine .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Aici subscriu. Cum sa-l tin nemancat daca urla . Oricum noi nu mancam 250 ml de piure. Maxim 190 ml. Cum sa-l tin nemancat de la 2 pana la 9 seara? Nici eu n-as rezista!

varsta lui Tudor

nimeni nu zice sa tii copilul nemancat; nu se dau portii mari de mancare pt ca se dilata stomacelul prea mult,iar apoi senzatia de satietate survine mai tarziu,"foamea" este mai mare...cerc vicios,din pacate... mai bine dai portii mai mici,dar mai des
numarul adipocitelor(celulele grase) se formeaza in primul an de viata,ne ingrasam apoi doar prin marirea in volum a acestora

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Aici subscriu. Cum sa-l tin nemancat daca urla . Oricum noi nu mancam 250 ml de piure. Maxim 190 ml. Cum sa-l tin nemancat de la 2 pana la 9 seara? Nici eu n-as rezista!

varsta lui Tudor

Pai nu despre asta e vorba, sa il tii nemancat de la 2 la 9, ci sa ii dam mese mai dese si mai reduse cantitativ.
Al meu nu mananca niciodata mai mult de 150ml, se opreste el. Se umple stomacul. Cred ca a mancat o singura data 180ml de LP. In rest, cate 120ml e portia lui, iar legume si fructe mai putin. Dar la 3-4 ore mai primeste ceva, o gustarica, o chestie. La 3 de ex ii da LP vreo 90ml, apoi vin eu la 6 cu LM.....

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna seara!

AL3CSA...mamaaaa, ce bine papa Yannis...totusi, nu e oare prea mult pentru varsta asta? E doar un bebelus! Mai incolo cat o sa pape oare? Ca usor usor o sa creasca cererea si cantitatea de mancare nu? Ce sa zic, nu ma pricep, dar ma gandesc si eu asa...nu te supi pe mine...sunt convinsa ca tu stii exact cat si cum...

Nu m-am gandit niciodata la asta. El papa asa decand am inceput diversificarea. Nu pot sa-i dau mai putin ca se uita la mine stramb. Am fost cu el in parc si i-am cumparat un borcanel cu fructe de la nestle de 130 de gr. Nici nu le-a simtit . Ce sa-i fac??
Acum ca ati tot vb voi pe aici de mancat in exces mi s-a cam facut frica dar nu pot nici sa-l las nemancat. Si ce mi-e ca ii dau 250 gr de piure si mai papa peste 5 ore ce mi-e ca ii dau 130 gr si papa peste 2-3 ore. Nu e la fel? . Oof .. nici cum nu- bine .

Eu zic ca nu e la fel, ca se largeste stomacul si apoi cere din ce in ce mai multa mancare.
Si eu am citit ca in primul an se formeaza celulele grasoase pt toata viata, asa ca atentie cata grasime mananca si ce cantitati. Zic si eu ce am citit, nu va suparati pe mine.
Eu am fost toata viata mai plinuta, genetic, ca toata linia de femei din partea tatalui asa a fost, dar nici nu pot sa nu ma gandesc la cat gris am mancat in primul an de viata!!!

Pai nu cred ca papa f multe grasimi. Ca nu prea are din ce. La cereale am renuntat la masa de pranz. Ii dau doar seara 2 cupe. Ulei ii pun cam de vreo 2 ori pe sapt. La carne nu e deloc grasime. Paine nu ii dau. Doar poate de la cartof sa ia proportii. In rest numai stiu. Oof .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ce inseamna sa scriu pe masura ce citesc! am vazut ca BF a raspuns la fel ca mine
nu mai sterg mesajul anterior
pupici

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ce inseamna sa scriu pe masura ce citesc! am vazut ca BF a raspuns la fel ca mine
nu mai sterg mesajul anterior
pupici

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

:) Asa am facut eu in dimineata asta, am raspuns pe masura ce am citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

micki_mica - ce inebunita trebuuie sa fii acum pe ultima suta de metrii.... succes cu pregatirile si sa ai rochita pe care ai visat. ai fost curajoasa sa astepti atat cu ea ...

Merci. E nebunie. E o nunta mica, pentru ca asta e, dar ca orice mireasa vreau sa fie frumoasa si toata lumea sa fie multumita. Nu m cu cine sa il las pe pitic si o sa il mai tinem cu noi un timp. Si cu rochita...nu am visat la ceva anume (dupa mine, mergea nunta si in blugi), nu mai am nici silueta de dinainte de Kiti... O sa adaptam ceva sa mearga. Macar am vorbit pentru machiaj profesionist...costa dar o sa imi ascunda cearcanele...

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta
Sa ai o nunta frumoasa,sa te simti super in ziua aia,sa nu lasi anumite "chestii "sa te supere....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

N-am facut azi branzica, i-am dat din cea de ieri, maine ii fac din dorna cu calciu lactic (prima data am folosit lamaie).
Economie fac cat pot, tin si eu la mediu (am numai becuri G9, AC-ul e cu inverter, celelalte electrocasnice sunt A+) doar ca unele trebuie sa mearga non-stop (calculatoare, servere).

Sa-ti zic cu leganatul.
Eu inainte o leganam la fiecare somn...zi, noapte, nu conta. Am inceput seara dupa baita sa nu o mai pun pe perna (eu o legan pe picioare) si sa o pun langa mine, ea oricum inainte sa adoarma mai tzatzaie putin. In prima seara s-a foit 30 de minute, a doua seara 20 si tot asa pana mi-a facut surpriza sa adoarma in 3-5 minute si vad ca isi pastreaza obiceiul.
Din pacate ziua este tot leganat-dependenta, acum imi e si mila de ea saraca....o supara foarte tare gingiile, nici nu reuseste sa doarma bine ziua. In seara asta a adormit gemand. Cat de des putem sa-i dam cu dentinox/calgel/gengigel? Eu am dat-o azi de vreo 6 ori...e prea mult?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Delfita-rechinita... Sa treaca repede... Noi am scapat ieftin la primii dinti... Imi pare rau mamico, dar trece si asta, o sa vezi...

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Fetelor, daca se inroseste locul unde s-a facut vaccinul si se intareste, ce trebuie sa fac? I-am pus comprese. Mai trebuie facut si altceva? El are o stare generala ok. temperatura este 37.8

varsta lui Tudor

comprese stiu si eu
sper ca e mai bine azi tudorel buturel; sa-i treaca "buba"

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Multumim frumos. Am pus comprese si am dat nurofen (dupa cum a zis pediatra). Aseara arata cam rau, zona rosie si un fel de brobonele pe piele (ca o arsura). Azi dimineata, era mai bine.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput