Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Noi suntem bine in general.

In rest ... ne pregatim de nunta....scump a mai iesit nene, scump...dar asta e...mai sunt 10 zile si nu mai am cum sa schimb restaurantul...trecem noi si peste asta...Eu inca nu am rochie, azi merg la prima proba... Sotul meu mai are 1 examen sapt viitoare...Trebuie sa reorganizez garsoniera ca deh, asta e si o stresez un pic piticul... Curatenie, pregatit de pus pe masa ptr cine vine de mai departe... Kilele alea stau bine mersi acolo si nu mai pleaca...of of of...

Va pe toate!!!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

succes cu pregatirile de nunta! veti avea un cavaler traznet acolo! abia astept sa vad pozeeeeeeeeeeeee

bafta la examen sotului tau!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Multumim, multumim!

Avem mandria noastra cu noi! Si ii place tare cand dansez cu el, fie in brate, fie el pe pat si il tin de maini si dansez. Se misca si el. E haios foc!

O sa punem acolo poze in album, dupa eveniment.

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

LML
Maia de sagetuza!
Arya de annais!

Sa traiesti cu numele ana_g!

Peste 2 luni si 3 sapt ii spunem LMA Patriotului!!!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Nu imi mai spune ca nu imi vine sa cred ce repede trece timpul . Nu imi vine sa cred ce mult au crescut si cate au invatat. Oof devin melancolica. Vb lui Lorex "IMI VREAU BEBELUSHUL INAPOI!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua si multumim din suflet de urari
LML si din partea noastra tuturor celorlalti sarbatoriti si chiar daca ziua e pe duca va servim cu cate ceva:

LALATICA nu am apucat sa-ti urez Bun venit!!ma bucur ca ai revenit cu vesti bune si forte proaspete.
Lorex desi noi suntem get beget de la Mareeee nu am facut anul asta baita in ea si nici macar piscina ceva asa ca...
Plateeamulta bafta la examene si forta si rabdare multa,ai trecut tu prin altele mai rele si mai grele
MPcred ca este greu acolo departe de cei dragi dar macar ai scapat de nebunia si prostia multa din tara asta
Lariselfelicitari pentru cele doua comori care din pct meu de vedere arata fantastic si sunt f bine crescute,mie una imi este greu doar cu ucuta mea dapai tu cu 2 ,felicitari
Alexutzza fff frumoase jucariile primite si va invidiem
Ayanna multumim de aprecieri,fetelor ea stie despre Alexandra unele lucruri ca am mai vb pe mess asa printre picaturi .
Sa va spunem cate ceva despre noi, dupa lupte seculare si mincare si de la borcanel vreo sapt jumate am inceput sa papacim in sf asa cate putin, in schimb la capitolul 4 labute ma dispera numai asa sta,si face gimnastica de numa numa, se vede ca e berbecuta capoasa eu una cred Lorex nu te supiica Alexandra vrea sa prinda Bobitza din urma,topaie si ea,sta in fundulet ,scuipaa,vb de numa-numa imi face capul calendar imi povesteste cate frunza si iarba dar imi vine sa o papa de fiecare data.Acum aproape o sapt a dormit 13 ore da ati citit bine de la 20.30 pana la 9.30,de atunci doarme de pe la 20-20.30 pana dim pe la 8-8.30.Legat de somn ea doarme in body cu maneca lunga si pantalonas mai subtire cu totul desi sunt 26-27 grade in casa seara mi se pare racoare.Trimit si mai revin.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

felicitari alexandrei!
chiar ma intrebam ce mai faceti voi...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

si acum la "subect": azi, alaptarea:))
cele care mai alaptati, cum mai e? de cate ori? cam cand/cum dupa mesele diversificate? va mushca? noaptea?

noi: ziua a cam rarit-o, de se impietreste cate un san pe rand si ma dor daca merg mai repede, am crampe din cand in cand in ei: adica suge pe la 11, apoi pe la 2, ca sa adoarma. apoi direct seara, la 7 jumate opt, dupa baie
noaptea insa e...in continuu. dupa prima trezire, in jur de 12, suge de 2-3 ori la fiecare parte, ultima data la 6 dimi (mie imi iese la fiecare ora, dar se scoala si cauta tzatza daca ii scapa din gura, tzipa daca nu o mufez instant...deci e la fiecare ora, dar sta intr-una mufata, de fapt)

deci, tzatzele mele vor pricepe c ziua e f rar si noaptea f des?

mie imi convine asa, desi as prefera noaptea mai rarutz, dar nici nu vreau sa se duca laptele, asa ca....imi las kuru-n doua luntrii

nu am apucat sa mai raspund si eu pe aici, dar din amintiri: Ema doarme in sac de dormit, cu pijama de vara, ca-s 21-23 de grade, eu pilota, e racoare...

AYANNA, ai incercat si iaurt? de la branzica s-o inroshi, de la iaurt poate nu? eu am facut ieri prima branzica din lapte dorna eco, a papat mai bine decat iaurtul, ca era mai dulce, zic eu( cu acelashi piureu fiert de pere in ea, a cerut o portzie si tati)... insa perlutzele de branzica erau pe toata terasa, ca astea nu se lipesc de hane, scaun

BEA, am vazut ca sunteti bine. ce ma bucur... pupici

noi nu am fost la doctor nici de voie (masurat, etc), nici de nevoie (ce bine). arata bine, e vesela....nu ma duc

btw, eu, daca alaptez asa de rar ziua nu mai stiu cand sa stau pe forum. poate aman alte chestii, gen mers la toaleta? glumesc, dar in ultimele zile/saptamani parca a fost cam pe FFW totul

Ana a inceput scoala in fortza, cica-s mari, clasa a doua, asa ca are teme zilnic, putzin, dar "trebe", ceea ce e , ca pe la 4 ma relaxam un pic si eu, dupa ce papam toti, mergeam afara sau alte activitati, acum teme 40-50 minute, cu "stresul" de rigoare: scrie frumos, mai citeste o data, vezi ca e plus, nu minus, etc. macar ii place mult la scoala, ea nu se plange.

gata rabdarea.... si iu leitar

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Eu alaptez. Dar merg si la servici.
La noi e asa: dimineata LM, intre 6.30 - 8.30. Uneori mananca cand se scoala la 6.30, alteori nu are pofta de mancare si il mai las prin dormitor pe jos sa faca miscare in timp ce eu ma imbrac si il alaptez inainte sa plec, pe la 8 - 8.30, max 9.
Sanii mei s-au obisnuit ca urmatorul alaptat e la 6pm. Daca beau multa apa, ma dor, se intaresc, se umplu cu lapte. De la 6 seara suge de mai multe ori, 2-3 ori, cate putin, pana la baie, care e intre 8.30 si 9. Apoi sta la san mai mult, ca il legan si adoarme la san, de goleste tot, tot.
Primele zile cand am plecat de acasa a fost mai dificil, dar am si venit pe la 4.30 acasa, apoi am inceput sa prelungesc cu cate o jumatate de ora si acum e ok. Uneori cand nu vrea sa manance dimineata si trebuie sa plec la servici, nu beau apa pana pe la 2-3, ca daca beau se duce toata in lapte.
Dani nu se trezeste noaptea, iar cand se trezeste, e taica-su cu el, nu ii da niciodata nimic de mancare, nici apa, nimic. Nu ne-am gandit la mancare sau apa, pt ca adoarme in 3 minute la loc. Daca ar sta treaz mai mult, probabil ne-am gandi ca ii e foame.
Si tot uneori, daca ii e f foame la 6-7 seara si goleste aproape tot cand vin eu de la servici, ii dau biberon dupa baita cu max 120ml, apoi san de adormire.
Cam asta e.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata!

Multumesc de cafea CrisD

Eu sunt treaza si Maia doarme nu prea se intampla asta dar azi am avut noroc sa dea unii ceva gauri in asfalt la fereastra mea si gata somnul, m-am ridicat sa inchid toate geamurile sa n-o trezeasca pe Maia si am venit o fuguta la voi

Maia doarme in body cu maneca lunga si pantalon lung. Neinvelita. Cred ca o sa bag si eu sacul de dormit in actiune, desi mi se pare cam gros, mai vedem.Invelita nu sta si fiindca doarme singura in camera mi-e cam teama s-o invelesc sa se stranga de gat cu ceva, la cat de foieste toata noaptea

Cu alaptatul...eu is cam cu kuru strans...nu cred c-o mai ducem asa mult, nu stiu. Ziua nu prea mai suge dupa mesele de fructe si legume(papa 200-250ml, nu-i mai incape altceva), rar o mai pun la san sa adoarma, da asta sa zic ca e o data pe zi si papa putin. La masa de 6 inca nu avem prea bine stabilit ce si cum, nu prea stiu ce sa-i dau fara lactate, i-am dat cereale cu lapte de-al ei dar parca se cam constipa, alte fructe parca n-as da ca are un pic de eritem fesier...suntem cam in plop. Cred ca vor fi cereale cu lapte, ii plac si sper ca incet, incet sa se regleze cu ele.La masa asta mai suge uneori. Apoi masa de seara e bibe cu LP si 2 masuri de cereale, e ritual deja, de la 4 luni e asa, papa bine, n-as interveni peste ea pentru ca la san ar adormi sigur si n-ar papa asa mult. Si mai papa dimineata la 5-6-7, asta e singura masa fixa de san, mananca bine, aproape imi goleste ambii sani.
Dar cred ca e cam putin si incet, incet se va duce laptele. Eu sper cat mai incetNu stiu ce sa fac, nu prea vad cum sa fac sa-i dau mai mult san, laptele meu nu-l vrea cu cereale sau pus in piure. Asta e, bine macar ca am ajuns si pana aici. La inceput, cand nu crestea Maia am zis s-o alaptez macar 3 luni. Apoi, datorita voua in cea mai mare parte()hai ca mai merge, macar pana la 6. Acum, la 7,5 zic ca poate reusesc macar pana la 9-10. Om vedea....sanatosi sa fim.

MIKI MICA, spor la pregatiri, imi inchipui ce agitatie e pe voi. Sa reusesti sa ai rochita pe care ai visat-o si sa fie o zi tare, tare frumoasa

XELA, cum sunt puii???Sanatate multa sa aveti si mult rabdacol mami

RATUSCA, cum a trecut ziua de ieri? S-a mai linistit Andrei?

Zic si eu la multi ani Mariilor, cu intarziere, scuze.Sa fiti sanatoase si pufii sa creasca mari! Maia nu e de la Maria, dar eu stiu ca Mara este(in rusa e de la maria).
CRISD, sa creasca Ana mare si sa va bucurati de ea.

Ma duc iar in pat, ca vad ca Maia doarme tare bine
O zi faina!

de Maia
socoteli cu laptele si eu imi fac....mereu zic :multumesc Doamne ca am avut pana acum,daca s-ar putea inca un pic ar fi super....deci bafta,sa ai laptic cat mai mult pt finuta ta(sper ca nu te deranjeaza ca ii spun la Maia finuta,dar atat e de finuta ...daca nu iti place sa imi spui ca nu ma supar si nu mai zic)

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna seara!

AL3CSA...mamaaaa, ce bine papa Yannis...totusi, nu e oare prea mult pentru varsta asta? E doar un bebelus! Mai incolo cat o sa pape oare? Ca usor usor o sa creasca cererea si cantitatea de mancare nu? Ce sa zic, nu ma pricep, dar ma gandesc si eu asa...nu te supi pe mine...sunt convinsa ca tu stii exact cat si cum...

Nu m-am gandit niciodata la asta. El papa asa decand am inceput diversificarea. Nu pot sa-i dau mai putin ca se uita la mine stramb. Am fost cu el in parc si i-am cumparat un borcanel cu fructe de la nestle de 130 de gr. Nici nu le-a simtit . Ce sa-i fac??
Acum ca ati tot vb voi pe aici de mancat in exces mi s-a cam facut frica dar nu pot nici sa-l las nemancat. Si ce mi-e ca ii dau 250 gr de piure si mai papa peste 5 ore ce mi-e ca ii dau 130 gr si papa peste 2-3 ore. Nu e la fel? . Oof .. nici cum nu- bine .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Aici subscriu. Cum sa-l tin nemancat daca urla . Oricum noi nu mancam 250 ml de piure. Maxim 190 ml. Cum sa-l tin nemancat de la 2 pana la 9 seara? Nici eu n-as rezista!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Neatza si de la mine!

MP

Cris.d noroc cu tine ca ai zis de pere, mi-am amintit ca aveam o sacosa cu fructe de la tara de sortat. Rezultatul....vreo 10 portii de mar+para+scortisoara fierte. Cum le pastrezi mai mult de 2-3 zile, le congelezi? Si daca da, in ce anume?
Te mai stresez si cu intrebarea....cum anume faci cu prunele? Cata apa le pui la fiert? Am si niste prune si habar n-am ce sa fac cu ele....se dau si crude?

Azi sunt mai , poate din cauza ca este prea dimi pt moi.

AMR 6 kg
din cate stiu eu,daca sunt fierte,le poti congela...eu le pun in forma pt cuburi de gheata si dupa ce s-a congelat pun cubuletele in pungi sigilate si scot zilnic cat imi trebuie...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "

Mergi la inceput

Citat:

Neatza si de la mine!

MP

Cris.d noroc cu tine ca ai zis de pere, mi-am amintit ca aveam o sacosa cu fructe de la tara de sortat. Rezultatul....vreo 10 portii de mar+para+scortisoara fierte. Cum le pastrezi mai mult de 2-3 zile, le congelezi? Si daca da, in ce anume?
Te mai stresez si cu intrebarea....cum anume faci cu prunele? Cata apa le pui la fiert? Am si niste prune si habar n-am ce sa fac cu ele....se dau si crude?

Azi sunt mai , poate din cauza ca este prea dimi pt moi.

AMR 6 kg

Din categoria ce diferiti sunt copii, al meu a refuzat categoric reteta asta cu scortisoara, desi era f f buna la gust. El mananca fructele cu f mare placere, ei pe astea nu le-a vrut deloc.
Eu ii pun pruna in feeder si uneori in piureul de fructe de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

MIKI,
Nunta? Waw!!! Sa fie de vis!!!!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Merci!

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna seara!

AL3CSA...mamaaaa, ce bine papa Yannis...totusi, nu e oare prea mult pentru varsta asta? E doar un bebelus! Mai incolo cat o sa pape oare? Ca usor usor o sa creasca cererea si cantitatea de mancare nu? Ce sa zic, nu ma pricep, dar ma gandesc si eu asa...nu te supi pe mine...sunt convinsa ca tu stii exact cat si cum...

Nu m-am gandit niciodata la asta. El papa asa decand am inceput diversificarea. Nu pot sa-i dau mai putin ca se uita la mine stramb. Am fost cu el in parc si i-am cumparat un borcanel cu fructe de la nestle de 130 de gr. Nici nu le-a simtit . Ce sa-i fac??
Acum ca ati tot vb voi pe aici de mancat in exces mi s-a cam facut frica dar nu pot nici sa-l las nemancat. Si ce mi-e ca ii dau 250 gr de piure si mai papa peste 5 ore ce mi-e ca ii dau 130 gr si papa peste 2-3 ore. Nu e la fel? . Oof .. nici cum nu- bine .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Eu zic ca nu e la fel, ca se largeste stomacul si apoi cere din ce in ce mai multa mancare.
Si eu am citit ca in primul an se formeaza celulele grasoase pt toata viata, asa ca atentie cata grasime mananca si ce cantitati. Zic si eu ce am citit, nu va suparati pe mine.
Eu am fost toata viata mai plinuta, genetic, ca toata linia de femei din partea tatalui asa a fost, dar nici nu pot sa nu ma gandesc la cat gris am mancat in primul an de viata!!!

Mergi la inceput