Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 21
simplicity spune:
fac capitol nou....daca nu e altcineva doritor
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Noua ne recomandase asistenta de la vaccin sa punem felii de lamaie pe locul intzepaturii imediat cum ajungem acasa, indiferent daca sunt reactzii locale sau nu. din 09.12.2009 mami de gemanutze AMR 3 (+11) |
de sfat. N-am stiut. Am sa incerc si eu.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity fac capitol nou....daca nu e altcineva doritor Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. " |
Chiar ma gandeam, dar nu stiu cum. Ma duceam la prima pagina sa aprofundez, caci poate intro zi ajung si la performanta asta.
varsta lui Tudor
simplicity spune:
Va invit la un nou capitol aici
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Chiar ma gandeam, dar nu stiu cum. Ma duceam la prima pagina sa aprofundez, caci poate intro zi ajung si la performanta asta. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Am citit cu atentie, dar m-am pierdut pe drum. Am sa printez instructiunile si poate intro alta zi..
varsta lui Tudor