Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

eu zic ca il pasez bine, ca e fin...dar uite maine cand ii fac iar piure de legume am sa-l fac mai lichid ca sa zic asa, sa vad cum o fi. eu sunt tare stresata cu greutatea, ca de o saptamana a stagnat, el care pana acum, ma rog de la 3 luni incolo, a luat tare bine in greutate. inca este el in urma cu greutatea dar am vazut si copii mai slabi ca al meu. eu avand si pb cu glicemia cu atat mai mult trebuie sa-l fac cumva sa manance o anumita cantitate la masa, ca altfel daca nu ar fi pb asta nu m-as stresa asa de tare....rabdacol scrie pe mine....

Lali de David luptatorul nostru

Iar nu cred ca e relevant dar zic si eu...
Mara intre 6 si 7 luni a luat fix 120 de grame si doctorita mi-a zis sa nu ma agit pt ca de acum incolo se iau cam 250 de g pe luna. Poate Daviducu o sa recupereze saptamana viitoare gramele pe care nu le-a luat sapt trecuta.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

da mai, dar fata ta nu are 6kg...daca david ar avea si el vreo 7 jumate sau in sus, n-ar fi pb. david in primele 2 luni a pus cate 300gr, a treia luna 400 gr si pe urma dupa ce am ajuns acasa-acasa,a inceput sa ia 970gr, 760gr, 730gr...tocmai ce era si el pe drumul cel bun, acu sper sa nu-mi faca vreo surpriza neplacuta...acu luna asta sa vedem....

Buna,
Ma bag si eu ca musca-n lapte . Dar nu pot sa tac.
Nasa mea are fetita cu o sapt mai mare decat Kiti. Deci 9 luni. Are 6300 gr. Dar e activa si sprintena si zvarluga. Dar greu cu mancarea asta. S-a nascut la termen, prin cezariana, mai micuta din cauza fibroamelor, si a luat binisor in greutate la inceput.
Repet:6300gr. Avea 6500 sapt trecuta, dar ii ies dintii si nu prea mai vrea mancare .

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:

eu zic ca il pasez bine, ca e fin...dar uite maine cand ii fac iar piure de legume am sa-l fac mai lichid ca sa zic asa, sa vad cum o fi. eu sunt tare stresata cu greutatea, ca de o saptamana a stagnat, el care pana acum, ma rog de la 3 luni incolo, a luat tare bine in greutate. inca este el in urma cu greutatea dar am vazut si copii mai slabi ca al meu. eu avand si pb cu glicemia cu atat mai mult trebuie sa-l fac cumva sa manance o anumita cantitate la masa, ca altfel daca nu ar fi pb asta nu m-as stresa asa de tare....rabdacol scrie pe mine....

Nu te mai stresa cu greutatea! Stiu prin ce treci si eu la fel de stresata eram, imi cumparasem un cantar si la fiecare baie in cantarea doar doar o lua si el cat altii in 10. Si ma enervam cand vedem 30 gr sau mai putin. Da-le incolo de kg important este sa fie bine, sa pape, sa fie activ!!

apropos de greutate..cat are Yannis al tau? ca parca se nascuse cu 1kg si ceva, nu?
stiu ca daca este vesel si activ, inseamna ca e sanatos, dar na, tot nu pot sa nu ma agit din cauza mancarii...

La ultimul control (adica pe 18 august) avea 6700 gr. Eu sunt ff multumita de cat a luat (700 gr intr-o luna). Chiar daca nu are performantele pufuletilor de pe aici recuperam, recuperam.
Stiu ce zici tu de greutate! Yannis a luat 70 gr in prima luna si 200 gr in a 2-a. Deci stiu ce insemna! Curaj mamico si capul sus ca pana la un an ajungem noi si acolo!!

Mergi la inceput

m-a luat gura pe dinainte si nu am urat si eu sarbatoritilor zilei

sa fiti sanatosi, bucurosi, voiosi si la punga grosi!
onomastica frumosa!

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Noi suntem bine in general.

Sa raspund si eu la intrebarea cu imbracatul noaptea. Kiti doarme in body fara maneci (nu tip maieu). Fara sosete, fara panataloni, fara a fi invelit. Ziua sta tot asa in casa si daca mi se pare mie un pic mai racoare ii pun un pantalon scurt sau 3/4. Este f activ si nu pare a ingheta. Trebuie sa zic: eu dorm in tricou, pantalon 3/4 din bumbac si invelita cel putin pana la mijloc.

De mancat...cum ziceam zilele trecute. Papa bine. Piureul de legume contine si carne blenduita. Sau ii fac ficatel si il frec pana iese pasta si amestec cu piure de legume. La fel si galbenusul.

Si am inceput sa ii dau si desert, uneori, dupa legume, piure de fructe cu biscuti, putintel.

Miremia eu i-as da carnea intai. Mai ales ca e bunaciune bio...

Plateea hai-de, hai-de! ! Bafta multa!!!

CrisM La multi ani! (cu muuuulta intarziere dar am vrut musai sa iti zic)

Alexutzzza frumusica foc! Ziceai ca ai nascut? Si Yannis un dulce!

In rest ... ne pregatim de nunta....scump a mai iesit nene, scump...dar asta e...mai sunt 10 zile si nu mai am cum sa schimb restaurantul...trecem noi si peste asta...Eu inca nu am rochie, azi merg la prima proba... Sotul meu mai are 1 examen sapt viitoare...Trebuie sa reorganizez garsoniera ca deh, asta e si o stresez un pic piticul... Curatenie, pregatit de pus pe masa ptr cine vine de mai departe... Kilele alea stau bine mersi acolo si nu mai pleaca...of of of...

Va pe toate!!!

AMR 5 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI marii si marioare!!!

lalitica - ce a dat rezultat la C care si el face ca toate aratarile la piure de legume (la noi tipa si da sa iasa din scaun, chiar nu pot sa-l pacalesc cu nimic daca nu-i place ):
- schimbat consistenta, nu mai blenduiesc nimic - nu-i place bleduit si pace; e ciudat si mi se parea ciudat cand ma sfatuia oani dar a functionat si la noi si la bea parca;
- dat de la mine din farfurie cu mana(aratat ca mananc si eu )zdrobite in prealabil putin cu furculita;

eu am mai pacatuit si i-am dat mancare de-a noastra cu sare (nu gatesc cu multa sare) si a mancat de a rupt. deci e clar ca nu-i place si pace.

il mai pacalesc si cu iaurtul (inainte nu manca dar acum vad ca-i place ). daca nu vrea ce-i dau (nu pregatesc decat un fel mananca sau rabda ) ii scot iaurtul din frigider si incepe sa rada cand il vede si-i pun in lingurita putina mancarica cu un varf de iaurt. simte iaurtul si papa. sau o lingurita de iaurt una de papa dar se enerveaza prea tare cateodata si nu mai vrea nici asa.

so cuscra ayanna sa o pregatesti moral pe nora mea scumpa sa stie cum sa-i puna mancarea in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Iar nu cred ca e relevant dar zic si eu...
Mara intre 6 si 7 luni a luat fix 120 de grame si doctorita mi-a zis sa nu ma agit pt ca de acum incolo se iau cam 250 de g pe luna. Poate Daviducu o sa recupereze saptamana viitoare gramele pe care nu le-a luat sapt trecuta.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

da mai, dar fata ta nu are 6kg...daca david ar avea si el vreo 7 jumate sau in sus, n-ar fi pb. david in primele 2 luni a pus cate 300gr, a treia luna 400 gr si pe urma dupa ce am ajuns acasa-acasa,a inceput sa ia 970gr, 760gr, 730gr...tocmai ce era si el pe drumul cel bun, acu sper sa nu-mi faca vreo surpriza neplacuta...acu luna asta sa vedem....

Lalitica Teo la 7 luni a avut 7.1kg si nu ne facem probleme, nici eu nici pediatra.
Plus ca Teo nu avut probleme de sanatate ca David.
Teo nu arata a copil slab, e activ, vesel, nu vad de ce ne-am face probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

micki_mica - ce inebunita trebuuie sa fii acum pe ultima suta de metrii.... succes cu pregatirile si sa ai rochita pe care ai visat. ai fost curajoasa sa astepti atat cu ea ...

plateea - mai ce ambitioasa esti, mai rar asa ... are cu cine se madri flacaul tau. BAFTA MAXIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

si cand ma gandesc de cand v-am tot spus ca radu nu a acceptat mancare blenduita si fara sare!...of,of,mai,mai...
si ca la alex nu am folosit deloc blenderul,ca eram stan patzitul?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hai ca m-ati mai linistit un pic cu greutatea.....deci voi ziceti sa incerc sa nu-i mai blenduiesc, adica sa-i pasez legumele cu furculita sau cum? Nu o sa fie bucati prea mari, ca doar el nu stie sa mestece, nu?
oricum o sa incerc ambele variante, adica neblenduit si alta sa nu o mai fac asa de consistenta, sa fie un pic mai lichida...sa vedem ce merge. acum l-a pranz a mancat 80gr de piure si vreo 60ml lapte. de data asta nici nu am insistat foarte tare ca glicemia era un pic peste cat trebuie sa fie limita superioara. de acu am doar lapte cu cereale ceea ce e ok. om mai vedea ce ne rezerva ziua de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Nu te mai stresa cu greutatea! Stiu prin ce treci si eu la fel de stresata eram, imi cumparasem un cantar si la fiecare baie in cantarea doar doar o lua si el cat altii in 10. Si ma enervam cand vedem 30 gr sau mai putin. Da-le incolo de kg important este sa fie bine, sa pape, sa fie activ!!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

apropos de greutate..cat are Yannis al tau? ca parca se nascuse cu 1kg si ceva, nu?
stiu ca daca este vesel si activ, inseamna ca e sanatos, dar na, tot nu pot sa nu ma agit din cauza mancarii...

La ultimul control (adica pe 18 august) avea 6700 gr. Eu sunt ff multumita de cat a luat (700 gr intr-o luna). Chiar daca nu are performantele pufuletilor de pe aici recuperam, recuperam.
Stiu ce zici tu de greutate! Yannis a luat 70 gr in prima luna si 200 gr in a 2-a. Deci stiu ce insemna! Curaj mamico si capul sus ca pana la un an ajungem noi si acolo!!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

adevarul e ca Yannis a recuperat f bine,avand in vedere ca s-a nascut cu 1200gr si mananca tare bine, nu-ti da batai de cap ca al meu...dar vorba ta, pana la un an ii ajungem noi din urma pe ceilalti pufuleti...sanatosi si voiosi sa fie ca om scoate-o noi la capat...

Mergi la inceput