Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Noi suntem bine in general.

In rest ... ne pregatim de nunta....scump a mai iesit nene, scump...dar asta e...mai sunt 10 zile si nu mai am cum sa schimb restaurantul...trecem noi si peste asta...Eu inca nu am rochie, azi merg la prima proba... Sotul meu mai are 1 examen sapt viitoare...Trebuie sa reorganizez garsoniera ca deh, asta e si o stresez un pic piticul... Curatenie, pregatit de pus pe masa ptr cine vine de mai departe... Kilele alea stau bine mersi acolo si nu mai pleaca...of of of...

Va pe toate!!!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

AMR 5 pan'la nunta

succes cu pregatirile de nunta! veti avea un cavaler traznet acolo! abia astept sa vad pozeeeeeeeeeeeee

bafta la examen sotului tau!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna ziua de la noi...

raportam noapte cu mai multe treziri.papa de doua ori.......

in rest maraiala...nush de ce.......

azi dimineata kk de ala de iepure..apoi pasta peste vreo ora si apoi iar un pic de pasta..............

e ok...........
i-am dat lapte fara lactoza si a fost bine.nu i-a mers burta de la el.........

sper sa ne revenim de tot si sa nu mai avem diaree degraba............

m-ati intrebat ce diganostic i-0a pus..........
am uitat sa raspund..
enterocolita.....

lali zic si eu sa nu te stresezi cu cantaritul, ca e pacatoasa rau treaba aia............esti cu stresul in fiecare zi..e nasol asa lasa macar o sapt doua sa treaca si abia atunci sa il masori............

si cu papa poti sa incerci pasat cu furculita stii?
legumele..............
si ii daia sa
mesteca el
incearca cu mai putin si fii preg cu apa langa tine, ca ala il ajuta la inghitit in cazul in care nu poate
oki?????????
bafta multas
am multas treaba
plec...................

paaaaaaaaaaaaaaaaa
pupici

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

micki, bafta cu pregatirile. sa aveti parte de o nunta frumoasa si sa te distrezi nu ca mine care am fost stresata toata seara, vroiam sa ma asigur ca toata lumea se simte bine si am cam uitat de mine si pe cand m-am relaxat era nunta spre sfarsit.

merci de sfaturi bea,o sa incerc si cu apa langa mine. sunt rabdatoare, asa ca pana la urma tot o scoatem la capat intr-un fel sau altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua!
bea multa sanatate lui ivanel, catalin al meu a facut enterocolita de 2 ori.....eu iam dat furazolidon o pastila la 6 ore(furazolidon arena este pt copii), smecta jum de plic la 12 ore si mucilagiu de orez, supa doar morcov pasat. asa am avut reteta de la dct. si iam mai dat si sumetrolim la 12 ore 2,5 ml e un antibiotic usor pt ca facea febra.
eu noaptea il imbrac cu body maneca lunga, pantalon lung si soeste si il invelesc cu pilota subtire cu care ma invelesc si eu.
cu mancare la capitolul legume stam mai prost dar il pacalesc sa manance cu jucarii ii atrag atentia, si am observat ca daca este odihnit mananc fara sai atrag atentia. in rets il iubesc de nu se poate....este parfum pe langa baitul mare care plangea tot timpul nici la toaleta nu ma puteam duec. el se mai joaac cu jucariile, mai sta si in premergator, este tot timpul cu zambetul pe buze. ii multumesc lui Dumnezeu pot copii mei sa fie sanatosi si eu ca sai fac mari si sa le pot oferi ce emai bun in viata.
la masa de noapte ink nu am renuntat pe la 3 mananca 200 ml de lapte.
azi dimineata ma fost la biserica cu baietii sai imparatesesc mergeam asa tantosa si ma faleam ca am 2 baietii. ce sa mai sunt fericita.
la multi ani mariilor si marianilor d eazi si pufilor care fac lunitele azi.
va pup!pe toate fara execptie.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

micki, bafta cu pregatirile. sa aveti parte de o nunta frumoasa si sa te distrezi nu ca mine care am fost stresata toata seara, vroiam sa ma asigur ca toata lumea se simte bine si am cam uitat de mine si pe cand m-am relaxat era nunta spre sfarsit.

merci de sfaturi bea,o sa incerc si cu apa langa mine. sunt rabdatoare, asa ca pana la urma tot o scoatem la capat intr-un fel sau altul.

Lali de David luptatorul nostru

ai dovedit ca esti mai mult decat rabdatoare
vei vedea ca va incepe cat de curand sa pape bine si david

radu isi punea manutzele la guritza sa nu-i pot baga linguritza ,iar acum trebuie sa-l opresc de la mancare
alex este mancacios de mic...ma trec fiori cand ma gandesc la ce va fi pe cand mai creste

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor, daca se inroseste locul unde s-a facut vaccinul si se intareste, ce trebuie sa fac? I-am pus comprese. Mai trebuie facut si altceva? El are o stare generala ok. temperatura este 37.8

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si multumim din suflet de urari
LML si din partea noastra tuturor celorlalti sarbatoriti si chiar daca ziua e pe duca va servim cu cate ceva:

LALATICA nu am apucat sa-ti urez Bun venit!!ma bucur ca ai revenit cu vesti bune si forte proaspete.
Lorex desi noi suntem get beget de la Mareeee nu am facut anul asta baita in ea si nici macar piscina ceva asa ca...
Plateeamulta bafta la examene si forta si rabdare multa,ai trecut tu prin altele mai rele si mai grele
MPcred ca este greu acolo departe de cei dragi dar macar ai scapat de nebunia si prostia multa din tara asta
Lariselfelicitari pentru cele doua comori care din pct meu de vedere arata fantastic si sunt f bine crescute,mie una imi este greu doar cu ucuta mea dapai tu cu 2 ,felicitari
Alexutzza fff frumoase jucariile primite si va invidiem
Ayanna multumim de aprecieri,fetelor ea stie despre Alexandra unele lucruri ca am mai vb pe mess asa printre picaturi .
Sa va spunem cate ceva despre noi, dupa lupte seculare si mincare si de la borcanel vreo sapt jumate am inceput sa papacim in sf asa cate putin, in schimb la capitolul 4 labute ma dispera numai asa sta,si face gimnastica de numa numa, se vede ca e berbecuta capoasa eu una cred Lorex nu te supiica Alexandra vrea sa prinda Bobitza din urma,topaie si ea,sta in fundulet ,scuipaa,vb de numa-numa imi face capul calendar imi povesteste cate frunza si iarba dar imi vine sa o papa de fiecare data.Acum aproape o sapt a dormit 13 ore da ati citit bine de la 20.30 pana la 9.30,de atunci doarme de pe la 20-20.30 pana dim pe la 8-8.30.Legat de somn ea doarme in body cu maneca lunga si pantalonas mai subtire cu totul desi sunt 26-27 grade in casa seara mi se pare racoare.Trimit si mai revin.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Revin,nu am mai reusit sa intru deoarece mereu vrea atentie na e ditamai d-soara a crescut si daca nu sunt pe langa ea sunt prin casa cu treaba,azi o sa incerc sa pun si eu niste poze ,ma doare rau de tot mijlocul si este de inteles vreau sa reusesc sa ajung la un balneolog sa vad ce si cum poate o sa fac niste sedinte de masaj ca nu vreau sa ma joc pt ca mai am nevoie mare de mijloc.O sa incerc sa tin pasul cu voi cat pot de acum.La noi bate f tare vantul si incerc sa ies cu ea afara cand e mai linistit.Azi trebuia sa facem vaccinul de 4 lunite insa dr nu a mai venit asa ca....vedem si noi cand o sa reusim deoarece acusica facem 6 luni si...asta e sistemul in Romania.Sigur am uitat multe din ce am citit si imi cer scuzee.
Bea scuzeee...ma bucur tare mult ca Ivanel si-a revenit si este bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fetelor stiam eu ca am delfita carnivora, a papat 70 de ml de cartof+ardei+carnita.
Cred ca tragem o fuga la cumparaturi de incaltari de toamna ca ne cam ingheata talpitele la plimbare.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Legat de mincare noaptea ea papa un bibe de LP cu cereale pe la 20-20.30 cam 120-150 ml ca mai mult nu vrea si pace si pana dim pe la 5-6 nu-i mai trebuie nimic ii dau ceai cand o mai aud ca plescaie din gurita ca mai nou doarme in patut pana la masa de 5-6 apoi o iau cu mine in pat ca imi e draga rau si facem nanel amandoua pana la 8-8.30 ,nici ea nu sta invelita si nu stiu ce ma voi face la iarna cu ea cred ca-i voi cumpara unsac din ala de dormit stil maieu.Ce ziceti e bun?

Mergi la inceput