**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Mie nu mi-a fermentat. Am tot amestecat-o in borcane cu o lingura de lemn, sa o omogenizez cu mierea. So far so good. Nu mai stiu de la ce varsta i-am dat Marei Sinupret. Sigur i-am dat pe la 1 an si 9 luni, dar nu mai stiu daca si inainte. Uite aici un post cum ca sub un an nu ar fi indicat http://www. parinti .com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32611&start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Sanatate capsuneilor bolnavi!
Si Andrei a fost un pic "lovit" ieri. Nici nu stiu ce sa zic ca avea, dimineata a varsat de 2 ori, apoi a adormit si s-a trezit fresh. Peste noapte s-a mai trezit cu nasul infundat si cu mucisori, a fost si un pic subfebril. Azi l-am tinut acasa sa vedem ce sa intampla, dar e ok. Nu febra, nu muci, decat veselie si suceala cat cuprinde.
Sambata am fost la salina la Ocnele Mari, a fost foarte incantat si am stat destul de mult in salina. Iar el era evident cel mai dezbracat copil din zona, chiar mai dezbracat decat as fi vrut eu, nu m-a lasat sa-l imbrac. Ma gandesc ca i se trage si de la asta.
Chiquitita v-am admirat printesa! Ati fost plecati in weekendul asta? Felicitari pentru ziua fara incidente la gradi!
Doxinu ce mare s-a facut Stefan! Imi pare rau pentru problemele cu gradi. Sper sa treaca repede si sa nu mai planga.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Multumesc de urari! E o dulce Maria, pe zi ce trece! Ne minunam de fiecare gest, miscare...
Venim si noi in grupul bolnaviorilor de la gradi.. David si-a revenit din plansul de inceput si chiar a inceput sa-i placa! Zice de gradi si copii... In we a intrebat de gardi! Azi dimineata a facut febra! Ia dat raceala si fratelui! Maria e si ea mucoasa! Baietii ii am pe antibiotic! Fata e mai bine si sper sa se amelioreze fara antibiotic...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Offf, ce de copii bolnaviori, cu sau fara gradinita. Sanatate multa tuturor!

Cat timp dureaza "acomodarea" cu virusii de la gradinita? Ca Sabinei ii place mult, dar nu vreau sa fim toti 4 la pat de 2 ori pe luna. Cred ca maine o duc, n-a mai facut febra de ieri. Daca a lipsit vineri si luni, e nevoie de aviz epidemiologic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vai, ce de capsunei si mamici de capsunei bolnavi! Va urez tuturor multa sanatate si cat mai rapida!

alynta27, FELICITARI pentru nasterea rapida a rozalinei, sa-ti traiasca! Din poze mi se pare ca fata seamana cu David.
madaiulia, sa nu uitam ca personalul e limitat ca numar deci nu cred ca fac favoruri de genul asta.
CarlaV, imi pare rau pt febra fetei. Eu as zice ca in primul rand asistentele/personalul idn gradi e vinovat deoarece nu trebuiau sa primeasca copiii virusati cu atat mai mult cu cat aduceau si antibioticul cu ei. Unde era avizul medical eliberat de 24 h inainte? Asa se cere peste tot - la voi e altfel?
Acomodarea nu are durata fixa, depinde de la organism la organism, in fct si de "stimulii" exteriori fireste. Totusi mai mult de 6 luni nu ar trebui sa dureze. Nu e nevoie de aviz epidemiologic decat daca lipseste 3 zile lucratoare consecutive, dar pt siguranta e bine sa intrebi la gradi.
Of, An@, de la ce vi se trage herpangina ? A mancat ceva ce nu i-a priit sau de la ce crezi ca au aparut aftele?
Doxinu, imi pare rau si pt voi, sper ca acum e mai bine Stefan. Tu parca lucrezi la aceeasi gradi unde e si baiatul, nu? Daca te vede acolo, nu se simt ein siguranta mai mult? Haioase pozele de la mare!
Al_ma, uf, si voi? Bine ca ai luat catina, ajuta in timp.
bettyR, rabdare, o sa manance fata, e inca in etapa de acomodare. Cat o sa rabde sa se uite in gura altora?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Liviana multumesc! Inca nu stiu, dar fata seamana cu ambii baieti, asa mi se pare! Mi s-a mai zis ca seamana cu cel mare!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Mai, la noi in firma e invazie de gravide , in fiecare zi mai aflu de cate o colega. Ce sentiment placut, sunt nostalgica Sau "pofticioasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Liviana, sunt total de acord cu tine, dar nu ma pot lupta cu morile de vant, toata lumea mi-a spus ca toti copiii sunt raciti si asa se procedeaza mereu, in plus e foarte normal sa fie bolnava in primul an . La ei se face triajul epidemiologic numai lunea, in rest e liber la virusi. Educatoarea a zis ca ii trimite acasa pe cei cu febra si antibiotic, dar nu poate sa-i trimita pe cei doar cu muci si tuse, deci... scapa cine poate.
An@, ce ii dai pentru herpangina? Merge tantum verde? Parca mai era ceva care mergea si pentru afte, dar imi scapa acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carla asa e si la noi la gradi...daca au doar muci si tuse ii lasa, cu febra sau sub tratament ii trimite acasa. Noi avem medic 3 zile/sapt, acum am inteles ca vor sa aduca o asistenta permanent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara,
Eu sunt d la capitolul vecin, cel de strumfi, colega cu CarlaV, care vad ca mai activeaza si pe aici Eu am mai citit pe aici din can in cand, avand in vedere ca aveti copii un pic mai mari decat Andreea mea..
Acum v-am mai citit de cand au inceput gradinitele, mai citesc de copii cum se adpateaza, cum e pe la gradi etc..

Intamplator am citit- o pe Alynta cu cea de a teia sarcina-surpriza, si vroiam sa o felicit pt micuta bebelusa! Bravo, te admir pt curaj... cum e cu 3 copii?

Toate cele bune!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput