**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Al_ma, merci de raspuns, cred ca tu nu ai zdrobit catina, mama stiu ca facuse o pasta.

Parerea mea e ca degeaba triaza medicul copiii bolnavi sau sub tratament, ca mai contagiosi sunt in faza in care nu au simptome evidente, muci, tuse, cand doar stranuta... poate vorbesc prostii. Si la gradi la Andreea este medic si zilnic ii triaza, dar pentru asta tot sunt copii care tusesc si cu mucisori.

Madaiulia, copiii nostrii se pot lua de mana, nici Andreea nu ma lasa sa o imbrac, si suceala la greu.

Azi a mancat ceva Andreea, dar nu cu mana ei. Incet, incet ne acomodam, dar e mai obraznica de cand merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

La noi odiseea continua: dimnineata la 5 a facut iar 40 grade, asa ca ne-am prezentat si la Budimex, unde a gasit-o cu otita medie bilaterala. Avem o sacosa de siropuri, picaturi, pufuri si solutii de aerosoli de luat si de facut .

Liviana, herpangina e virala si mi-au spus 2 dr. ca e iar epidemie in perioada asta ...se poate lua din aer de oriunde.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

carla asa e si la noi la gradi...daca au doar muci si tuse ii lasa, cu febra sau sub tratament ii trimite acasa. Noi avem medic 3 zile/sapt, acum am inteles ca vor sa aduca o asistenta permanent.

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Da, vad ca asta e practica. Eu am fost foarte naiva si am crezut ca ii primeste doar pe cei sanatosi, vorba Livianei, la ce mai e bun avizul epidemiologic...?

Al_Ma, te cred ca ti se face pofta de inca un bebe, pana si eu mai am "scapari" de genul asta .

Mergi la inceput

Carla, pt herpangina i-am dat tantum verde spray si mai trebuia sa-i fac bandijonari cu glicerina boraxata, dar ia atatea chestii si isi face greata, ca n-am mai avut puterea sa-i fac si asta. Oricum azi la budimex la orl a zis ca nu se mai vad vezicule (au cam pus la indoiala ca ar fi avut ), dar cred ca a avut pt ca i-am vazut si eu limba incarcata si faptul ca nu putea sa bage nimic in gura (nici macar bomboana pe bat care ii place).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Doxinu, imi pare rau si pt voi, sper ca acum e mai bine Stefan. Tu parca lucrezi la aceeasi gradi unde e si baiatul, nu? Daca te vede acolo, nu se simt ein siguranta mai mult? Haioase pozele de la mare!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Nu am zis ca il iau cu mineEu nu sunt la gradi.Anul acesta sunt cu cei de clasele 5-10.Vrdem mai traziu daca nu se acomodeaza in 2 luni......si tot aia ar fi ca nu se intersecteaza clasele mari cu gradi.deci........se va adapta

In we avem nunta in BRAN si abia astept escapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ana, saraca fata cate is pe capul ei! Sanatate multa!

Vas, voi cum sunteti? Eliza si-a revenit?

Noi suntem bine, a inceput si Alexandra sa manance dupa ce am terminat antibioticul si sa doarma bine. Eu vad cand se complica lucrurile la ea ca ii apar pete, bubite pe corp si stiu ca nu-i a buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Multumesc mult de sustinere fete dragi.
Alina, inca o data felcitari....ce frumoasa e printesa ta......

Eliza si-a mai revenit, ii mai curge nasucul, bine ca nu a facut febra. De maine daca azi nu mai curge deloc o sa o duc la gradi, dar sincer cu inima stransa .......sa nu o luam de la capat. de aia vreau sa stiu sigur ca e bine vindecata.

Eu in general bine, cu munca asta ma stresez aiurea....mai am doua luni dar mi se par o vesnicie, si nici nu pot pleca ca am ramas singura in birou. Am o sefa ok si parca mi-e asa sa o las balta, cu toate ca pentru salariu asta....550 lei (mare jurist) , chiar imi vine sa stau acasa.
O sa treaca ele si zilele astea si o sa stau atat cu printesa mea. Simt nevoia sa ma ocup de ea....si vreau pana nasc sa profit din plin.
Va pup pe toate si multa sanatate la bolnaviori.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Azi sunt mai bine cu totii! Tratamentele d-au rezultate! Fata doarme mai bine, deja s-a mai "degajat" nasucul! Mai are reprize de colici, dar cu siropel trec! Seara e mai agitata! L-a tinut pe Bogdan pana pe la 1.30! Eu am cazut lata la un moment dat! M-am trezit cu ea langa mine... Am hranit-o si apoi in patut! O noapte mai buna decat precedentele!
Vas multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Madaiulia, multumim. La Moeciu am fost acum 2 saptamani, inainte de inceperea gradinitei.

POZE

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Mai, la noi in firma e invazie de gravide , in fiecare zi mai aflu de cate o colega. Ce sentiment placut, sunt nostalgica Sau "pofticioasa"

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Al_Ma, daca se lasa cu pofte , io zic sa te pui pe treaba ... mai-iunie este o perioada frumoasa de nascut ...si odiseea mai-iunie 2011 abea s-a deschis .

6+ si mami de Ana

Mergi la inceput