**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

An@, felicitari mamico, sa fie intr-un ceas bun, ma gandeam sa te felicit mai devreme, ca mi-a soptit o vrabiuta :), dar am zis ca-i frumos sa te las sa anunti tu mai intai.Ma bucur mult pt voi, sunt sigura ca si Ana se bucura de samburel.Sarcina usoara!

Alynta, felicitari pt Maria, e o scumpa, sa va faceti bine si sa scapati de colici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Mai, la noi in firma e invazie de gravide , in fiecare zi mai aflu de cate o colega. Ce sentiment placut, sunt nostalgica Sau "pofticioasa"

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Al_Ma, daca se lasa cu pofte , io zic sa te pui pe treaba ... mai-iunie este o perioada frumoasa de nascut ...si odiseea mai-iunie 2011 abea s-a deschis .

6+ si mami de Ana

Felicitari dragutza de tine

Alynta, Sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Bine ai venit Maria! Sa fiti sanatoase si mancacioase!

in grupul celor care au inceput gradinita si am facut dupa o saptamana mucisori.
Matei a inceput gradinita cu plansetele de rigoare si nu a reusit sa se adapteze; vineri m-a luat educatoarea sa-mi spuna ca este cuminte si solitar, nu interactioneaza cu alti copii si afara a trebuit sa-i spuna ea sa se joace si sa se dea pe topogan, caci el sta pe banca cuminte.
Plansetele incep de cand vede ca vine seara si deci se apropie ziua de maine cand tb sa mergem la gradinita. Nu spun ce parlamentari si plansete avem la culcare. Intr-o seara era trist si nu a vrut sa vorbeasca cu noi. Plange mult la gradinita dupa ce se trezeste – ii trezesc la 15.30 - si la 15.45 apar primii parinti. Toata saptamana m-a invoit o ora si am ajuns putin dupa ora 16 si mai erau 4-5 copiii. Nu inteleg de ce vin sa-i ia asa de devreme.

Si sambata au venit si mucisorii. Valuri. Cum n-am vazut niciodata . Febra a facut usoara si doar vreo 12 ore. Deja de ieri e bine, am fost l dr si e ok asa ca maine il voi duce la gradinita. Astazi l-am dus la soacra mea si mi-a plans ½ ora pe drum.

Sanatate multa capsunicilor si adaptare cat mai scurta!

Edit: Ana felicitari! Ce surpriza!
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

An@ felicitari!

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ma gandeasm eu ca o sa fac ceva "agitatie", dar sa o scot pe Lavini din barlog chiar nu ma asteptam .
Ce mai faceti voi??? hai povesteste-ne!!!

Didi , si tu stiai sau doar ai fost pe faza cu cititul???
Cum e la job? ce mai fac baietii?

edit: Chiqui, Tamara , multumesc!

6+ si mami de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:

Citat:

Mai, la noi in firma e invazie de gravide , in fiecare zi mai aflu de cate o colega. Ce sentiment placut, sunt nostalgica Sau "pofticioasa"

Al_Ma, daca se lasa cu pofte , io zic sa te pui pe treaba ... mai-iunie este o perioada frumoasa de nascut ...si odiseea mai-iunie 2011 abea s-a deschis .

6+ si mami de Ana

Matusa pentru a II a oara (ca tot se poarta doua liniute )...
Simteam nevoia sa ma laud si aici .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Citat:

Citat:

6+ si mami de Ana

Matusa pentru a II a oara (ca tot se poarta doua liniute )...
Simteam nevoia sa ma laud si aici .

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Ptiuuu, bine ca aparusi si tu ...
Vezi ca i-ai promis lu' nepoata-ta kinder cu surpize cand se face bine...si stii ca ea nu uita

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:

Vezi ca i-ai promis lu' nepoata-ta kinder cu surpize cand se face bine...si stii ca ea nu uita

Cand am zis "kinder cu surprize" ma refeream la tine .
Las' draga ca nu uit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Citat:

Cand am zis "kinder cu surprize" ma refeream la tine .
Las' draga ca nu uit.

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Ieri statea Ana in varful patului si "citea" cu voce tare o carte (spunea povestea dupa imagini) si din cand in cand zicea: "Ti pace? mai vrei o data?". Si o intreb ce face si zice: "ii citesc lu' surioara mea mai mica o poveste, ca ea nu stie" .

Ana nu stie inca, dar ne-a innebunit in ultimul timp cu numele: deci daca va avea o surioara vrea sa o cheme: Sonia Martina Ileana (acum nu stiu daca toate 3 sau oricare din ele). Sonia si Martina sunt dintr-un desen animat care ii place ei mult" Frumoasa balerina".
Si daca din "greseala" e baiat, sa-l cheme Kevin (tot din "Balerina").

6+ si mami de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

An@ felicitari pentru burtica...ai schimbat tu asa semnatura fara sa spui...da noi suntem vigilente .

Merge cineva la concert azi la Guns?

Mergi la inceput