Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carpatina, la final nu va conta, daca trebuie neaparat vom plati, dar incercam totusi sa nu dam banii astia....de la gura copiilor nostri, avem un fond, insa avem si meserii care nu produc bani, deci ce e consumat nu se mai pune la loc....
asa vom incerca tot ce se poate, ca e nedrept ca statul roman nu stie ca nu numai limfoamele se trateaza cu rituximab....

Prisi, geniala Miruna, si Sofia avea acelasi gen e replici, cat de bine le inteleg si pe ea si pe Ioana...

Adi, la voi a contat enorm ca ai putut sta cu ea, ca nu trebuia sa pleci lasand-o plangand. Ati gestionat f frumos integrarea.

Rox, nu conteaza cat ar trebui sa stau, evident

Yaia, ce fetita mare ai!! Deja iversificare? da semne si orinte? :P

Nu incerci BLW? (baby led weaning)
Mi se pare f cool si f natural. daca as mai avea un bebe asta as face.
Uneori imi vine sa mai fac copiidoar ca sa ii cresc din ce in ce mai misto

Insa nu se pune problema. mai ales daca o sa fac rituximab...hehe, nu se pupa ani de zile cu sarcini.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty, dar daca il ridici se sustine in pcioare?
ortopedul ce zice?

apropos...si in Israel se face rituximab asta, oare acolo cat o costa, cum as putea sa aflu? mai sunteti n familie in relatie cu hematologul ala bun?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes.... noi la scoala nu avem voie cu obiecte personale... doar pentru somn e acceptat plusul preferat (Ioana nu are nevoie de el la somn, asa ca orice "personaj" care vine cu noi la scoala ramane in scaunul dim masina sa o astepte (ca e prea mic pentru scoala )

Eu raman cu ea in clasa cateva minute dimineata, desi nu-i prea uzual.. majoritatea celorlalti parinti se "despart" de copii la usa... nu mai urla cand plec - poate si unde s-a "obisnuit" cu locul si cu madam... dar tot trebeuie sa o ia madam in brate.. poate in primare (peste 3 ani) sa scapam de asta... ca in maternelle nu prea vad sa se intample (asa cum nu s-a intamplat nici in 2 ani de cresa)...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, inteleg situatiunea. Cred ca la voi e mai dificil, ca ii vede pe cei mai mici ca ea care se despart cu greu de mamici. E fantastic cum pot fi afectati de cel mai mic amanunt de acest gen.

Pai, si aici pot sa isi ia papusa doar la somn sau daca sunt suparati. Insa cum Lisa face un scandal monstru, educatoarele prefera sa o lase si cu gentuta ca sa se linisteasca si apoi o pune ea singura inapoi .

Eu sunt absolut convinsa ca lucrurile se vor stabiliza dupa ce intra in grupa mai mare, unde va fi cu copiii mai mari.

Pana atunci, multa putere .

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Adi, cred ca la Sara ar functiona de minune tactica descrisa de tine.

Va pup, Sara e plina de muci, oare daca nu tuseste merg aerosolii? I-am facut doar cu ser...In rest,aspiram la greu!

Gabriela, multa sanatate fetelor .

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Si Bogdan are momente de nervozitate Cand nu ii convine ceva danseaza dansul nemultumitului .
trebuie sa ii pregatesc si eu chartul cu abtibilduri ca deja devenim cam obraznicut.
Inca nu si-a desfacut cadoul de la petrecere. Ia cutia se uita, dar cand sa il desfac, zice," nuu, lasa asa nu deschide .
Zilele astea trebuie sa mergem la un control la ochi. De catva timp am observat un fel de tic la el. Clipeste din ochi . AM fost la o doctorita dar nu a avut rabdare cu el sa stea sa se uite si mi-a dat niste picaturi dar vad ca nu a cedat.
Asa ca deja caut alt medic sa ii faca inca un control. Pediatra a zis ca este tic din cauza intarcatului, dar din cate vad eu il deranjeaza ceva.
Sper sa fie totusi un tic dar trebuie sa fiu sigura.

Babylina, sa stii ca si Lisa clipeste des, eu as zice ca fortat . Mai nou s-a obisnuit sa se joace cu ploapele, isi baga degetele pe la colturile ochilor, ma innebuneste . Dar cel mai tare ma dispera clipitul ala fortat. Initial am crezut ca e de la mobil, ca ne mai lua telefoanele dimineata si se uita la poze si filme. Desi am limitat fff mult vizionarea "ecranului", nu am progrese. Sa imi spui si mie ce zice medicul. Vreau sa o duc si eu la medic, dar nu stiu cand.

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, felicitari pt iepurire. La multi si puternici inainte ;) Spor cu diversificarea!!!

Multumim!
Tu mai poti? Ca am impresia ca esti intr-o continua miscare si nu ai nici macar 5 minute ragaz!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia, chiar ca nu am ragaz deloc. Parca au radar copiii astia. Cand ma asez si eu sau ma apuc sa fac ceva gen curatenie, mancare, se trezesc sau incep scandalul .

M-am gandit la voi zilele astea cu SF & al. Am termiant de vazut, la ore extrem de mici si cu multe intreruperi, BSG (Battlestar Galactica). A-AMA-ZING!!!! Pe bune, nu esti fan SF daca nu vezi BSG. Asa ca aveti de lucru ;) Si cantecul care m-a "switched on" si de acum cred ca sunt un cylon e www.youtube.com/watch?v=K_IsptRrIak&feature=related" target="_blank">aici si similar www.youtube.com/watch?v=BigolJfoANw&feature=related" target="_blank">aici. Sa imi zic daca ramai profund neatinsa ;)

Asa ca, succes la vizionare . Si vezi ca dupa ce termini, incep simptome de "withdrawal", ca dai in adictie .

Pup familia delfin .

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Carpatina, la final nu va conta, daca trebuie neaparat vom plati, dar incercam totusi sa nu dam banii astia....de la gura copiilor nostri, avem un fond, insa avem si meserii care nu produc bani, deci ce e consumat nu se mai pune la loc....
asa vom incerca tot ce se poate, ca e nedrept ca statul roman nu stie ca nu numai limfoamele se trateaza cu rituximab....

Adi, la voi a contat enorm ca ai putut sta cu ea, ca nu trebuia sa pleci lasand-o plangand. Ati gestionat f frumos integrarea.

Sabina, mult succes sa se poata rezolva sa nu trebuiasca sa dati gramada asta de bani. Ma bucur ca macar stii cum stai si aveti un plan de bataie.

Da, am avut mare noroc ca s-a putut sa punem accentul pe copil. Sincera sa fiu, eu nici nu mi-am pus problema ca e sau nu politica gradinitei sa stau cu ea pana se linisteste. Am avut zile cu scandal mostru si plans si efectiv nu ma lasa inima sa intorc spatele si sa ies pe usa. Pe la geamuri nu se punea problema sa stau, ca doar unul e accesibil din afara cladirii si ala e fff vizibil si pt cei din interior. Asa ca nu am avut solutii decat sa stau cu ea, ba la activitatile de grup, ba la gustare, ba la arte, ba la muzica. Si fara nici cea mai mica grija si ton de stres in voce ii ziceam "Bineinteles, stau pana termini X si apoi plec si vin ianpoi mai tarziu cu iaurt si apa etc." Sincera sa fiu, nu cred ca au avut alea curaj sa imi zica ceva :P, ca alti parinti lasau copii si ieseau pe usa. Mie imi lua si cate 1/2 sau mai mult sa plec de acolo. Au fost zile cand eram pregatita sa o iau cu mine, sa nu o las acolo . Cred ca norocul nostru cel mai mare, cum i-am zis si carpatinei, a fost ca ea era cea mai mica, toti ceilalti erau maricei si exemplele erau pozitive, adica ceilalti copii nu faceau scandal cand ii lasau parintii . Plus numarul mic de copii...

Fug ca s-a trezit Adam si e vremea de masa!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata,
Sabina multa sanatate, si-ti doresc ca toate problemele tale sa se termine acolo cu bine

Roxtreb sa doara rau rasfatul ca plnge cu niste lacrimi si mai nou in fiecare seara, pe la 9 jumate, cred ca o sa ii schimb ora de culcare, tot o sa o trezim dimineata de luni....

Marta si Miruna
21+

Mergi la inceput

La multi ani! tuturor Mariilor, mari si mici , sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii si va mai doresc si petrecere frumoasa

noi o avem pe mamaie, ieri facea praji de zor , sa vedem azi rezultatele

Marta si Miruna
21+

Mergi la inceput

mai dau si o cafea pt doritoare si plec la serviciu , nu stiu daca mai apuc sa intru azi ca la serviciu e ca la nebuni si a plecat si tati de dimineata se intoarce vineri, asa ca diseara slabe sanse

o zi frumoasa si insorita va doresc

Marta si Miruna
21+

Mergi la inceput