Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Neata... si-o sa ne ia greata. Eu beau capucino. Dyadya si eu stiu ca pt DT sau cele infectioase poti minca. Ally stie ea ceva intr-adevar...pt analizele uzuale de singe nu tb mincat si baut inainte. Miki, sa-ti fie de bine shoppingul si sa ramina fetitza!!! Deci nu sunt singura bolnava cu cumparaturile. Cu toate cheltuielile cu casa nu ma pot opri sa nu mai fur cite un pantalon pt baieti, cite o bluzita de la reduceri mie...Sunt incurabila, la fel ca tine... Bine eu acum avind probabil tot baiat...am o graaamada de haine, deci nu prea se mai justifica cumparatul pt bb mic, ci doar pt calutii ceilalti doi Strumpfi, felicitari pt biletul spre Romania, eu zic ca-ti va prinde taaare bine acasuca cu parintii si surorile.. BB_yasmi, na un pusi aici ca ma urmezi indeaproape...si da, suntem inca in grafic Deea, au sapat groapa pt fosa...Spui ca saptaminal tb pusa solutie?? Bbrrr, innebunesc. Este ecologica da, dar uite ai mei au o luna deja de cind sunt mutati si n-au pus nimic in fosa inca...Bine nici nu arunca nimic acolo, hirtii, mincare gatita, ulei...nimic nimic..Ne-au terminat fatada si mai au pe la etaje de turnat sapa si tencuit. Jos deja putem sa le aducem gresia si faianta...SUntem in cautari, am gasit una simbata, dar nu stiu dc e cea mai potrivita...Hmmm Mai vedem. Deci spui ca dau drumul la Municipal??? Azi merg si eu la dr mea. Imi face si papanicolau si poate si eco nu stiu...Uitasem sa va spun ca la eco de 13 sapt mi-a gasit un nordul fibromatos destul de maricel...Ati mai avut careva? Ce-o fi si asta? Uitasem sa va spun L-am dus si pe Matei la cresa...n-a plins deloc minca-i-as gurita lui cit e de cuminte baiatul asta mai mic al meu...Insa sigur al mare va face mutre peste mutre luni cind va incepe si el gradi... Simona, mami de baieti David si Matei si 13+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona ,e u nu prea stiu de acesti noduli, dar daca e fibrom cred ca nu e de gluma..poate scapi de el odata cu nasterea, am mai auzit de cazuri..bine cu cezariana, ca singur mai greu sa se elimine.
poate iti da dr mai multe detalii
mamai de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
bb_yasmi spune:
nah ca nu am somn.....
simo, vroiam sa iti raspund dar am uitat, scuze. ce fel de nodul ai??? nu stiu daca are legatura dar eu iti povestesc cazul meu. am avut nodul fibrochistic la san care s a absorbit o data cu sarcina/nastere. dupa un 1 an si ceva de la sarcina a reaparut si acum vad ca iarasi a disparut.
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi roxy ce chestie si se zice ca in dreapta e baiat.... mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90% |
la mine acum tot pe dreapta e ( acolo ma si ovulat ), iar la Vlad a fost pe stanga...exact pe invers
eu de cand am fost la doctor nu prea l-am mai simtit..sau poate nu-mi dau seama ? desi atunci au fost lovituri, nu fluturasi..
bb_yasmi spune:
miki da stiu ca povesteam in acelasi timp de "lovituri". sa stii ca, cateva zile nici eu nu am mai simtit, apoi au inceput sa fie tot mai dese.....
anaxena, ce faci mami?? azi nu te-am "vazut"... cum era pe dreapta -fetita sau baiat??
miki1979 spune:
citat din mesajul lui strumphitza Buna ziua burtici! Ce faceti? Vad ca sunteti matinale tare Eu m-am trezit cu o durere nebuna de cap, sper sa nu ma ia vreo raceala ceva... ca de cand sunt gravi tot am grija sa port sosete si papuci desi eu mereu nu purtam asa ceva ca le urasc dar acum trebuie, ca stiu ca ma ia usor raceala de la picioare daca mi-e un pic rece. Sper sa treaca dupa ce o sa mananc putin, daca nu poate trece daca mai dorm nitel de pranz ca si asa am dormit tare rau... Voi fetelor mai aveti insomnii sau sunt singura ramasa la numarat oile noaptea? Incerc sa imi ocup timpul si sper sa treaca azi si maine usor ca miercuri sa ma duc sa il vad pe bebe Deja m-am bagat in priza de dimineata de cum m-am trezit Medicamente... medicamnteeee Scuze daca nu scriu nimic in parte la fiecare dar ma doare rau capu ... poate gasesc sa il schimb undeva ? Dar mai prost ca asta nu gasesc BB on board!!! 11+ |
eu am avut insomnii la Vlad si uite ca asta mic al meu de cand s-a nascut are probleme cu somnul, nu vrea sa doarma sub nici o forma. daca ati stii cat m-am chinuit cu el, pana la 1 an ma plimbam cu el prin casa in brate ca sa-mi doarma 30 minute.. nici cand era mic, sugar nu dormea..urla toata noaptea..iar acum e un agitat.off, aviz burticutelor cu bebei berbeci, ca eu alta explicatie nu mai am..noi suntem asa calmi amandoi si Vlad este ceva de nedescris, n-ar sta o clipa, tremura si se agita pentru fiecare lucrusor, nu sta singur niciodata si nu se joaca singur..ne vrea pe toti in preajma lui si ne organizeaza, ne da ceva de facut la fiecare..si in parc face la fel cu mine, du mingea, arunc-o , stai dupa copac, alearga-ma..tot timpul e cu indicatiile acum e si intr-o perioada dificila ca vrea sa le faca el pe toate si nu reuseste..si fiecare lucru banal a devenit un cosmar, schimbatul de pampers o juma de ora, imbracatul/dezbracatul alergaturi si mai mult fortat, mancatul o ora si arata bucataria si noi ca dupa razboi..
azi m-a terminat si acum nu mai am nici ajutor..sunt pe baricade
dar m-am descarcat la voi..
miki1979 spune:
si mai am o problema..
de ieri imi e f rau. adica, ieri m-a durut capul ingrozitor, am stat cu gheata pe frunte insa simteam ca-mi crapa de durere si imi venea sa vomit..azi mai m-a lasat capul, insa ma dor f rau rinichii..o fi de la infectia care mi-a iesit ? of, am cam ignorat-o crezand ca n-am simptome si mi-am repetat urocultura -trebuie sa-mi ridic azi rezultatele, insa problema e ca ajung la dr tocmai pe 16 sept si pana atunci mor de durere..o sa incerc sa beau lichide multe si zicea cineva de ceai de cozi de cirese, oare cat am voie sa beau pe zi ? eu tot simteam de vreo saptamana dimineata ca ma dor, insa credeam ca din cauza ca ma abtin sa ma duc noaptea la wc..de lene..cred ca asta a fost si cauza..
daca stiti alt tratament naturist permis, please help!
anaxena spune:
eu sunt cam daramata,ieri din motive personale ale sotului ca alta zi nu avea libera am renovat un pic primul salon,am plecat la ora 23 si azi m-am trezit la 7 si iar la salon,am terminat curatenia si ashtept clienta care nu m-ar deranja daca n-ar veni
cu constipatzia stau super!!!fac zilnic,am luat 3 zile milchzuker si m-am reglat,sunt foarte happy
la ora 20 ma duc la echo sa vad si eu pe mini bebe
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
anaxena, poate diseara ne dai o veste roz sau albastra!!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui anaxena eu sunt cam daramata,ieri din motive personale ale sotului ca alta zi nu avea libera am renovat un pic primul salon,am plecat la ora 23 si azi m-am trezit la 7 si iar la salon,am terminat curatenia si ashtept clienta care nu m-ar deranja daca n-ar veni cu constipatzia stau super!!!fac zilnic,am luat 3 zile milchzuker si m-am reglat,sunt foarte happy la ora 20 ma duc la echo sa vad si eu pe mini bebe Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
anaxena, chiar ma gandeam daca ai reusit sa rezolvi problema, aveam mustrari ca te-am pus sa cumperi milzucherul si n-are efect..
si ca mi-am adus aminte, iti zic acum, eu cred ca problemele sunt si de la alimentatie, pai eu daca as manca ca tine sandvisuri si ceva rontaieli seara...n-as mai iesi in veci la wc. eu trebuie sa mananc regulat, fructe si legume cat cuprinde sau macar mancare gatita..
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
stefyapost spune:
buna fete cu burtici frumoase!!! am revenit. ce fac burticile??? sanatoase si frumoase cum v-am lasat,sper... din ce am tras cu ochiul pe aici am vazut multe carucioare si parca mai multe albastre...
eu am petrecut asa frumos,dar asa repede a trecut concediul...si acum din nou la munci.
am sa incerc sa citesc cat pot din urma sa vad ce ati mai barfit si ce s-a mai intamplat cat am lipsit... sper sa citesc numai lucruri frumoase.
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa 90% 13+