Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
ce fac burticile?
am fost la cumparaturi si abia am ajuns cu chiu cu vai. cand merg cu mama nu ne mai dezlipeste nimeni din magazine. abia asteptam sa stau jos, ma durea spatele de la mers si stat in picioare. deja nu mai pot sta mult.
am vazut atatea lucrusoare de bebe, ne-am uitat la patuturi, la carucioare, asa frumoase sunt toate, toate. n-am cumparat nimic, insa. sa-mi confirme ca este sigur, sigur fetita si apoi intru in paine si cumpar de toate
S-a intamplat minunea mult asteptata15+
mandreeac spune:
Fetelor, azi mi-am facut pricomigdale si acum bag in mine ca sparta. Am burta plina ca am papat si ciorba si asa cu burta plina fiind ma cam ia somnul.
Eu nu am insomnii, dar ieri m-am culcat pe la ora 22 si la ora 4 dimineata m-am trezit, intrucat ma rodea stomacul de foame, asa ca m-am trezit si am papat, ca altfel mi se face rau de foame.
Miki si eu cand am avut infectie urinara, aveam niste dureri cumplite in zona rinichilor, abia puteam merge. Bea multe lichide, in special apa plata ca e foarte buna.
tuturor, ma duc sa ma intind in pat.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
strumphitza spune:
Buna fetele din nou!!
Eu sunt foarte suparata , dar rau de tot
Miercuri ar trebui sa ma duc la eco pentru 12 saptamani, iar moasa data trecuta cand am fost sa avem prima intalnire daca va aduceti aminte nu a putut sa imi ia sange ca cica mi-s venele ascunse si atunci a ramas ca imi trimite acasa cu programartile pentru teste pana cand trebuie sa vin eu la eco de 12 sapt. Bun... stau si astept , astept...nimic, azi imi vine un plic de la spital, ca cica pe 7 decembrie sa ma duc sa fac testul de toleranta la glucoza... acel test pe care trebuia sa mi-l faca atunci cand mi-a dat sa beau acea bautura energizanta si nu a mai putut sa imi ia sange pentru ca nu mi-a gasit vena. Atunci a ramas ca o sa mi se ia sange in acelasi timp cand o sa mi se ia sange si pentru restul de analize uzuale care se fac la inceput de sarcina, intre 8 si 12 saptamani asa cum scrie in carticica pe care am primit-o de la spital prima data cand am primit progrmare pentru 8 sept pentru eco de 12 saptamani. Data trecuta la moasa i-am spus ca vreau sa fac si translucenta nucala care aici se face numai la cerere expresa, nu fac daca parintii nu vor, ei intreaba si doar atata, mai departe decid parintii... Bun.... am spus eu ca da, ca vreau ca stiam ca e important...
L-am pus pe Nick sa sune la spital sa vada de ce tocmai pe 7 dec acest test si de ce nu am primit pana acum programare la restul de teste !! raspuns: am progrmare la teste pe 14 oct, cand eu o sa am 16 saptamani de sarcina si ca testul de toleranta la glucoza se face mai tarziu in sarcina????!!!! Atunci de ce mama naibii m-a pus moasa atunci pe 26 august sa beau bautura aia energizanta sa imi ia sange pentru toleranta la glucoza?????!!!
Eu nu mai inteleg nimic, imi vine sa imi bag picioarele in tot sistemul lor de sanatate si sa ma duc la privat sa imi fac analizele ca nu pot sa stau asa cu stres si sa astept pana cand s-or sarpina astia dupa ureche sa ma cheme la teste!!!
BB on board!!! 11+
roxy_s spune:
mandreeac nu te-ai lasat pana n-ai facut
eu azi am mancat numai cu calorii. am venit acasa, am mancat icre, ca asa mi s-a pus pata pe ele si inainte nu mancam, apoi cartofi prajiti cu gratar de porc, ca aveam pofta de porc si salata verde si apoi dulciuri la greu. mi-am luat prajitura "cartof" si salam de biscuiti si o inghetata.
bb_yasmi am gasit salata verde pana la urma chiar romaneasca, si foarte buna si frageda. ca noi vorbeam intr-o zi de salata ca nu gaseam.
stefy ce faci?
anaxena abia astrept sa vad cu ce culoare de carucior vii
happiness tu cum te mai simti? mai ai greturi?
miky si eu la fel sunt, daca nu am mancare gatita si mai ales ciorba....deja ma simt constipata. la mine este mancarea de baza ciorba, este foarte buna si sanatoasa pentru digestie.
merg sa bag o masina de rufe. apoi sa-i pregatesc gratarul si pentru al meu ca imediat apare.
roxy_s spune:
strumphitza chiar ca este naspa acolo. cred ca asa m-as enerva, ce sistem au si aia. nu inteleg ce logica au.
pai si ce faci pana la urma?? daca te duci la privat cat costa? mi se pare o mare porcarie.
mandreeac spune:
Strumphitza imi pare tare rau pentru ce ti se intampla! Ma gandesc ca daca tot te duci miercuri la doctor, translucenta nucala e doar o masuratoare pe care o face doctorul si sa ceri sa ti-o faca atunci pe loc.
Anaxena te asteptam cu vesti de la eco!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
mandreeac spune:
Roxy, nu m-am lasat. Daca mi s-a pus pata pe ceva, nu se poate sa nu imi fac. Problema este ca am cautat si nu am gasit la cofetarii, asa ca, drept urmare, am zis sa fac eu, mai ales ca se fac si foarte usor.
Mama, Roxy ce de ai papat.
Am luat si eu acum 2 sapt salata verde dintr-un hypermarket si era amara,nu mi-a placut deloc, Am sa mai caut si eu.
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s mandreeac nu te-ai lasat pana n-ai facut eu azi am mancat numai cu calorii. am venit acasa, am mancat icre, ca asa mi s-a pus pata pe ele si inainte nu mancam, apoi cartofi prajiti cu gratar de porc, ca aveam pofta de porc si salata verde si apoi dulciuri la greu. mi-am luat prajitura "cartof" si salam de biscuiti si o inghetata. bb_yasmi am gasit salata verde pana la urma chiar romaneasca, si foarte buna si frageda. ca noi vorbeam intr-o zi de salata ca nu gaseam. stefy ce faci? anaxena abia astrept sa vad cu ce culoare de carucior vii happiness tu cum te mai simti? mai ai greturi? miky si eu la fel sunt, daca nu am mancare gatita si mai ales ciorba....deja ma simt constipata. la mine este mancarea de baza ciorba, este foarte buna si sanatoasa pentru digestie. merg sa bag o masina de rufe. apoi sa-i pregatesc gratarul si pentru al meu ca imediat apare. S-a intamplat minunea mult asteptata15+ |
bine!!! ma chinui sa citesc din urma,dar nu cred ca an sanse sa recuperez....tare-i mult
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa 90% 13+
roxy_s spune:
stefy daaa, pai si eu cand lipsesc un pic gasesc romane...
eu mai citesc si pe diagonala ca n-am rabdare
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Buna fetele din nou!! Eu sunt foarte suparata , dar rau de tot Miercuri ar trebui sa ma duc la eco pentru 12 saptamani, iar moasa data trecuta cand am fost sa avem prima intalnire daca va aduceti aminte nu a putut sa imi ia sange ca cica mi-s venele ascunse si atunci a ramas ca imi trimite acasa cu programartile pentru teste pana cand trebuie sa vin eu la eco de 12 sapt. Bun... stau si astept , astept...nimic, azi imi vine un plic de la spital, ca cica pe 7 decembrie sa ma duc sa fac testul de toleranta la glucoza... acel test pe care trebuia sa mi-l faca atunci cand mi-a dat sa beau acea bautura energizanta si nu a mai putut sa imi ia sange pentru ca nu mi-a gasit vena. Atunci a ramas ca o sa mi se ia sange in acelasi timp cand o sa mi se ia sange si pentru restul de analize uzuale care se fac la inceput de sarcina, intre 8 si 12 saptamani asa cum scrie in carticica pe care am primit-o de la spital prima data cand am primit progrmare pentru 8 sept pentru eco de 12 saptamani. Data trecuta la moasa i-am spus ca vreau sa fac si translucenta nucala care aici se face numai la cerere expresa, nu fac daca parintii nu vor, ei intreaba si doar atata, mai departe decid parintii... Bun.... am spus eu ca da, ca vreau ca stiam ca e important... L-am pus pe Nick sa sune la spital sa vada de ce tocmai pe 7 dec acest test si de ce nu am primit pana acum programare la restul de teste !! raspuns: am progrmare la teste pe 14 oct, cand eu o sa am 16 saptamani de sarcina si ca testul de toleranta la glucoza se face mai tarziu in sarcina????!!!! Atunci de ce mama naibii m-a pus moasa atunci pe 26 august sa beau bautura aia energizanta sa imi ia sange pentru toleranta la glucoza?????!!! Eu nu mai inteleg nimic, imi vine sa imi bag picioarele in tot sistemul lor de sanatate si sa ma duc la privat sa imi fac analizele ca nu pot sa stau asa cu stres si sa astept pana cand s-or sarpina astia dupa ureche sa ma cheme la teste!!! BB on board!!! 11+ |
strumphi, eu in locul tau mi-as programa pt cand vin acasa in Romania si o eco morfofetala si ce teste imi mai stau mie pe creier..chiar daca rezultatele vin in mai mult de o saptamana, cred ca are cine sa ti le ia aici.
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu