Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Madutza_bra a inceput Birth story pe Zone reality.

Mamica fluturasului Andrei si 15+

S-a terminat?? Ce putin am apucat sa vad si eu!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

eu cred ca prindem posturi diferite...de la ora 12 a inceput Spitalul de copii din Orange county, dar nu da nimic despre nasteri. Cum se numeste exact emisiunea?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burtici!

Ce faceti? Vad ca sunteti matinale tare Eu m-am trezit cu o durere nebuna de cap, sper sa nu ma ia vreo raceala ceva... ca de cand sunt gravi tot am grija sa port sosete si papuci desi eu mereu nu purtam asa ceva ca le urasc dar acum trebuie, ca stiu ca ma ia usor raceala de la picioare daca mi-e un pic rece. Sper sa treaca dupa ce o sa mananc putin, daca nu poate trece daca mai dorm nitel de pranz ca si asa am dormit tare rau... Voi fetelor mai aveti insomnii sau sunt singura ramasa la numarat oile noaptea?

Incerc sa imi ocup timpul si sper sa treaca azi si maine usor ca miercuri sa ma duc sa il vad pe bebe Deja m-am bagat in priza de dimineata de cum m-am trezit Medicamente... medicamnteeee

Scuze daca nu scriu nimic in parte la fiecare dar ma doare rau capu ... poate gasesc sa il schimb undeva ? Dar mai prost ca asta nu gasesc

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna fetele...

in primul rind vreau sa multumesc fetelor care m-au ajutat cu sfaturi zilele trecute. Nu am mai apucat de atunci sa intru pe site. Am foarte multa treaba cu Universitatea.

Noi suntem bine cred. Mergem miercuri la doctor shi vom sti mai multe. Bebele e ager in burtic shi-l simt din ce in ce mai des si mai tare...tot mai mult pe dreapta. E o senzatie de superba....de nedescris!!!Eu l-am simtit relativ devreme...pe la 12 saptamani simteam deja cum zvicneshte fluturashul, adevarul este ca atunci nu eram sigura ca e bebe. Acuma stiu sigur ca era bebe, pentru ca ceea ce simt acum e acelasi lucru mai intens si mai des ca atunci.

Cit invidiez (pozitiv bineinteles) fetele care shtiu deja ce se ascunde in burtic. Vorbeam cu cineva de aici care m-a asigurat ca pina la 20 de saptamani nu-mi va zice nimeni sexul copilashului. Cica s-au inregistrat cazuri cind au fost dati medici in judecata pentru gresheli de "citire" de sex. Eu parca as zice ca baietel ascund sub buric(calendarul chinezesc postat de cineva pe forum zice la fel). Dar...nu am nici o preferinta...imi doresc din tot sufletul sa fie sanatos, orice ar fi!!

La nume....uff...am multe in cap, dar parca nici unu potrivit pentru copilashul meu...nici nu shtiu ce-am sa ma fac cu mine :).

Fetele, va pupic shi sunt alaturi de voi cu sufletul shi inima...

Pentru toate burticile

Dino 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit si eu!! am rezolvat tot ce trebuia!

simonelule mi-ai facut mami o pofta de conopida murata.... am sunat toti prietenii sa intreb dc nu au.....pana la urma am primit o promisiune de varza murata.... si pana una alta am cumparat un borcan de castraveciori murati...desi nu imi prea plac astia in otet...

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

eu cred ca prindem posturi diferite...de la ora 12 a inceput Spitalul de copii din Orange county, dar nu da nimic despre nasteri. Cum se numeste exact emisiunea?

Povestea nasterii

Poze

DA si la mine la fel, doar ca eu nici pe asta nu l-am prins de la inceput.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

LA noi este emisia din UK .
Eu vb de Birth stories, uitati aici programul si canalul de care spuneam:http://www.uk.zonereality.tv/tv_guide.php?country=UK.
Sunt zilnic 2 episoade de cate 25 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ce bine zici de varza murata..dar de unde la vremea asta?

S-a culcat baiatul si me intind si eu putin.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

mada, persoana respectiva a zis ca a pus la murat la soare. mai gasesti in piata la tarani cred.

Mergi la inceput

si eu ma pun la nani.....
puup

Mergi la inceput