Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
bb_yasmi dar nu cred ca este adevarat. asa se zice, dar ai vazut, multe se zic. eu in stanga n-am simtit deloc pana acum
S-a intamplat minunea mult asteptata15+
roxy_s spune:
fetelor eu ma pregatesc sa plec. ma intalnesc cu mama sa mergem la cumparaturi. vreau sa ma uit si de hainute de bebe
S-a intamplat minunea mult asteptata15+
bb_yasmi spune:
da roxy multeeee se spun.....ca la baiat vrei sarat/acru...hi hi...eu vreau doar dulce...sau o fi fata????
si eu doar in dreapta il simt.
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
bb_yasmi spune:
am plecat si eu ca am ceva treburi de rezolvat!
roxy plimbare placuta si sa ai spor la cheltuit banutii...
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
anaxena spune:
naste cineva la Polizu?tocmai am citit in revista SuperBebe ca s-a facut "Salon unic de nastere" adiq inca de la primele semne de travaliu gravida e internata intr-o camera urmand ca acolo sa aiba loc travaliul,nasterea si sa stea cu bb...stie cineva ceva?cica s-a deschis la mijlocul lui iulie
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Miki dar ai facut cumparaturi, nu gluma.Felicitari! Eu inca nu am luat nimic si nu pentru ca , as fi superstitioasa, dar pur si simplu nu mi-a venit sa cumpar,astept confirmarea finala, dar mi-e greu sa cred ca nu e baietel, la cum arata pozele. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+ |
nu m-am puttu abtine mai mult din cauza reducerilor, am luat lucrusoare de 3-6 luni de vara..de nou nascut am destule de la Vlad si multe culORi neutre
mamai de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena naste cineva la Polizu?tocmai am citit in revista SuperBebe ca s-a facut "Salon unic de nastere" adiq inca de la primele semne de travaliu gravida e internata intr-o camera urmand ca acolo sa aiba loc travaliul,nasterea si sa stea cu bb...stie cineva ceva?cica s-a deschis la mijlocul lui iulie Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
am vazut si eu la TV la stiri, insa era doar o sala..oare cine va avea norocul sa nasca acolo ?...
mamai de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici!!!
Madutza, iti multumim mult pt capitol.... Au fost folositoare tricourile?
Simonelu( Simonacip)....eu zic sa bagi repede un concediu. Ce copilasi minunati ai...si cumintei felicitari! Sa mai faci poza la burtica sa o mai vedem...ca tare era frumoasa in pozele alea de inceput..
Andreea...asa zici ??? Ca vrei sa iti motivam absenta pt sambata, asa doar ca ai fost in plimbari .Ne mai gandim...dar nu promit nimic...Aaaa si tu spui la fel ca si Simonelu? Ca am in burtica un baietel...Doamne ajuta ....va cred acum ca sunteti mamici de baietei.
Roxy, spor la cumparaturi...te asteptam sa ne spui ce si cum!!1[
Yasmi, dulce tare mai este printesa ta, drga de ea
Dua, te asteptam cu vesti
Ama, ma bucur ca usor, usor iti revii.
Miki, cum te simti astazi?
Anaxena, tu cum mai stai cu ?...Printesa ce mai face??
Pupici pt toate gravidutele...
Ally , 10+ bebe
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
Inca nu am apucat sa citesc cap trecut. A fost f frumos la munte si chiar soare. Cu toate ca se anuntau nori si ploi a fost f placut afara. Erau cam 15 grade, era perfect de o bluza cu maneca lunga si plimbari pe munte. Eu nu am urcat, m-am plimbat putin prin rezervatie. sa vedi ce repede urca piticul, nu-mi venea sa cred, abia tineam pasul cu el . A mancat la ciorba de burta de abia m-am saturat eu (ca luam o portie amnadoi); a si dormit f bine..la fel si noi
pe bebe il simt din ce in ce mai bine, dar parca nu la fel de puternic ca la Cristi...poate si din cauza stratului ceva mai gros de sunculita...sau poate pt ca e fetita ...
Am o gramada de treaba azi: mancare, spalat, ordine, curatenie..si nu stiu cand sa le fac pe toate. POate pe seara apuc sa va pun si niste poze de la munte.
Pupici la toate fetele!
PS: Apropos de fosa, ai mei au fosa din beton cum spunea si ama, si nu au avut niciodata pb cu mirosul.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Happiness_4_us spune:
Madutza_bra a inceput Birth stories pe Zone reality.
Mamica fluturasului Andrei si 15+