Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

O intrebare pt fetele din Pitesti:Anaxena,Alina06,ati facut eco la Dr Luca La Dragnea?
Eu nu mai am rabdare,sunt nelinistita,tb sa stiu daca a aparut embrionul si cum la Bucuresti sunt programata abia saptamana viitoare..m-am programat la Dr Luca.

Stiti ceva de medic,de eco???

Va multumesc pt ajutor!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la mine,

Ce ma bucur cand va vad vorbind de culoarea caruciorului. Abia astept sa ajung si eu la momentul acela.
Despre mancare nu pot sa spun ca ma tentati prea tare. De unde pana pe la inceputul sapt 6 mancam de rupeam, chiar daca alternam cu starile de greata, acum nu-mi mai arde de nimic. Am fiert o pulpa de curcan sa fac o supa si stau cu ea in frigider ca nu ma tenteaza deloc sa o termin...

Lalely, eu am fost la dr Luca la Dragnea la inceputul investigatiilor mele pentru infertilitate. Am fost multumita de ea sa stii. Cred ca m-a consultat vreo 40 de minute. Si mi-a spus cateva chestii care mi s-au confirmat apoi la Bucuresti. Avusese dreptate cu ceea ce a vazut. Cred ca e bine daca te duci la ea. Mai ales ca vad ca suntem cam in aceeasi sapt. Si eu dupa ecograf am tot 6+ si am vazut embrionul si inimioara pul;sand joia trecuta pe la 5 sapt si 6 zile. Si medicul meu chiar nu are un ecograf foarte performant, dar oricum, cu sonda s-a vazut ok.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ce bine ca maine faci tot. ce bine ca te-ai gandit sa mai intrebi. maine te asteptam cu multe vesti. abia astept

bb_yasmi am luat doar paine, nu am mai intrat dupa nessquik ca nu mai aveam chef

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely, alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Am intrat mai devreme, am decarcat niste poze, apoi mi-a picat net-ul
Deci poze de la munte am pus aici , iar pe contul comun am pus poze cu burtica la 16 sapt. Intentionez sa fac cate o poza in fiecare sapt

Azi nu gatesc , vine mama la mine si aduce ceva bun de mancare. Am sa pun pe seara o friptura la cuptor si atat.
Am pus-o pe saraca mama sa caute varza murata, ca numai la asta ma gandesc , sa vedem daca gaseste.

Merg sa citesc din urma.
Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza ce-ai mancat la Moeciu? ai mancat vestitul bulz pe jar?

roxy, chiar nu am auzit de el , eu la munte am meniu aproape fix: ciorba de burta, felul 2 si papanasi. Fara ciorba si pananasi nu simt ca am fost la munte

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Buna fetelor,
Ma bag si eu in seama. Fac parte din burticile mici, dar cum DPN este 29 aprilie, ma incadrez la voi, nu? Plus ca medicul mi-a zis din start ca voi face cezariana, deci probabil se va intampla ceva mai devreme de 29 :)

alina, bine ai venit! Te trec acsi in listuta. Sa ai o sarecina usoara si un bebe sanatos. De ce ti-a spus dr din start ca vei face cezariana?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Multumesc Roxy , abia astept sa imi vad maine bubulina, eu ii tot dau inainte cu tupeu ca e fetitza , oricum maine nu mi se va spune sexul ca aici abia la 20 sapt se zice ceva daca se zice, dar cand ma duc in Ro o sa am cam 15 sapt si o sa fac o eco acolo si poate o sa mi se spuna atunci, sa mi se confirme ca e fetitza Pe mine ma doare burtica de duminica dimineata in continuu, aseara in pat cand ma rasuceam de pe o parte pe alta ma taia prin burta rau de tot ... durerile astea plus durere de cap si insomnii, cel mai tare mix

Am chef de o plimbare, nu stiu ce sa mai fac, dupa mine as vrea sa ma trezesc maine direct pe pat la ecografie sa imi vad bubulina M-as duce la shopping dar trebuie sa fie mare nebunie in oras ca e greva la metrou si e foarte aglomerat

Ma duc sa mai pun pe lista cate una alta , sa fac in ro cand ajung sau sa imi aduc cand vin de acolo ... nu ma recunosc, eu nu am poftit dupa atatea niciodata...cand eram in Ro nu mancam cate vreau sa mananc cand ajung acolo ... o sa ma intorc cu 5 kile plus , de parca nu as avea destule

O sa intreb si aspiratorul ce face ca vad ca matza mea cu par lung a avut sesiune de flocait azi noapte si imi da de lucru in fiecare zi, par peste tot , de imi vine sa o rad si frezez sa nu mai aiba naibii de unde curge atata par ca ma dispera , nu stiu ce naiba o sa fac cand o sa fie bebe aici Oricum in fiecare zi cand ma trezesc pleaca afara si pana nu vine sotu de la munca nu mai intra in casa... am eu grija de ea sa nu ....

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
peste tot pe internet si in carti scrie ca sexul bebeului se determina cu siguranta numai intre sapt 16-20. Ma si gandesc ca doctorii care va zi sexul asa devreme (saptamana 12!!!) si cu un procent de siguranta sunt cam smecheri , vor sa va dea o bucurie asa mai devreme, dar sigur nu au nicio baza "stiintifica" la varsta asta a sarcinii.
Eu zic sa asteptam ecografia de sapt 18-20 ca sa punem carucioare!!! Pana atunci sanatosi sa fie bebeii

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

e treaba ta ce faci cu caruciorul, dar nu spulbera bucuria celor care cred in ceea ce le spune dr.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

eu ma duc la nani cu 20% fetita mea si 80% baietelul meu si cu 100% printesa mea si 100% tatal copiilor mei

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 12+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

ce frumos!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput