Fluturasi de martie-aprilie 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutza_bra oauuuuuuce burtic frumos ai, eu inca nu am nimic, sotul ma intreba aseara-"da tie nu-ti mai creste burta"? eh, are timo sa creasca, ...e micut bebe inca.
Super reusite fotografiile, ...si flacaul tau cel mic asa l-as zmotoci nitel ca tare frumusel mai este. Sunteti frumosi toti 3, si e fain ca este o diferenta mica de virsta intre ei, si eu vreau la fel, ...

strumphy vezi ca se poate, acum merita si pisicile un comportament mai adecvat din partea ta, hai gata...zimbeste!!! pina maine nu mai este decit un hop. Bravo!

p.s. apropos cele care ati intrat mai titziu, voi optati pt celule stem?

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu nu imi mai pot stapani pofta de dulce..... de azi dimi am mancat un pachet de napo si o punguta de rollo.....

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

pup burtosu'.... mada chiar ca e mare burtik!! si flacaul frumusel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Madutzaaa........ ce pui scump am vazut eu acolo ..si ce fericire pe fata ta , se vede ca esti toata o fericire si foarte incantata de printesa din burtika O familie tare frumoasa

Catank, ehh o sa o las mai moale cand afurisitele astea de matze n-or sa mai naparleasca si n-or sa se mai urce pe mese , pana atunci jar mananca . Cat despre celulele stem nu stiu, nu cred, ca l-am intrebat pe Nick acum vreo 2 sapt in urma daca aici se recolteaza si mi-a spus ca nu a auzit de asa ceva si ca nu stie, trebuie sa ma documentez sa vad daca este in sistemul public, desi nu cred, si daca e la privat cate zeci de mii de lire ar costa , ca o nastere simpla naturala numai cu moasa si fara nici un doctor langa ajunge si la 10-12 mii de £££

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu nu imi mai pot stapani pofta de dulce..... de azi dimi am mancat un pachet de napo si o punguta de rollo.....

pe mine m-a apucat pofta de sarat ... cred ca o sa atentez la varza ta murata yasmi, ce spui? in drum spre bucuresti ma opresc la Timisoara ?!

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

strumfule numai sa o primesc si eu inainte.....eeheee de as avea nu mi-ar mai trebui dulce...

Mergi la inceput

ma bucur ca am reinceput sa beau cate 2,5-3l/apa pe zi. nu va zic ce e in burta la mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza ce burtica ai. si pozicile de la munte sunt frumoase, ai vazut ce frumos este? ce peisaje si ce liniste. bine, daca ai stat mai pe langa starda nu este chiar liniste, dar pe dealuri si pe drumurile din padure este.... si Cristi este asa un dulce, asa scumpic , cred ca i-a placut tare mult.

bb_yasmi si eu beau la apa si toata ziua sunt la wc. dar eu beau minerala, pa aia plata n-o suport deloc. nici nu-mi tine de sete si parca ar si un gust naspa

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Multumim de complimente!
Adevarul este ca pozele cu burtica sunt toate facute seara, ca atunci este tati acasa.

Roxy, da a fost f liniste si placut. Nu e prima data cand mergem acolo, de fapt cand spunem ca mergem la munte, inseamna Predeal sau Moeciu

Mi-a luat mama varza murata din Real

Eu la Cristi am recoltat celule stem, la fel voi face si la buburuza. Am lucrat cu Cord Blood Center.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

salut
eu sunt cu castravetii pe foc
mi-au iesit 12 borcane. este pt prima oara cand fac dar mi-a adus soramea 2 borcane si cum am cidatenii in sarcina asta mi s-au parut dementiali si numai cu gandul ca imi fac si eu am stat
nici noi nu ne omaram dupa astia in otet ....am 9 borcane de 7l in garaj....goale ma asteapta sa le umplu cu castraveciori la saramura
fiimea ar dormi langa ei....asa mult ii plac

mai pun vara si cateva gogonele
dar varza buna eu iau in cursul anului de la piatza moghioros

moa mamo mao pt toate burticutele si pt Simona ca m-a impresionat cum ne-a aliniat ea pe toate asa dimineatza
eu gata fug la ale mele....am intrat cat mi-am tras putin sufletul....vreau sa fac curat si la incaltamine si sa mai arunc din ea

pup si aveti grija de voi si de burtici

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12

Mergi la inceput